Хороскопът на Маите е много точен: Какво очаква всяка зодия в любовта през 2019 година

0
409

Съвсем в началото на 2019 година сме, което значи, че тепърва очакваме да видим какво точно ще ни предложи животът през тази година. Именно в тези първи дни, когато все още се приспособяваме обратно към работното си ежедневие, отделяме малко повече време да помислим за това какво бихме искали да ни се случи и как да го постигнем. Затова и хороскопите, които предсказват бъдещето за всяка зодия са много подходящ начин да се подготвим психически за това, което ни очаква. Днес ви представяме хороскопът на Маите, който е един от най-точните. В него зодиите са 13, затова просто трябва да видите коя зодия отговаря на датата ви на раждане. Ето и какво очаква всяка зодия, според него.
Прилеп (26 юли – 22 август)
В професионален план Прилепите ще имат проблеми в началото на годината. Когато обаче дойде лятото, ще могат да разрешат проблемите си и да продължат напред. Ако пък сте необвързани, то зависи изцяло от вас да намерите точния човек. Трябва да излизате повече, за да може да се запознавате с нови хора.
Скорпион (23 август – 19 септември)
Обвързаните Скорпиони трябва да имат предвид, че във връзката им има натрупали се проблеми, които ще изискват моменталното им разрешаване. Ако не успеете да постигнете консенсус, най-вероятно ще се стигне до раздяла. Необвързаните от вас пък не бива да се привързват твърде бързо, защото човекът отсреща може би няма да е с най-честните намерения.
Елен (20 септември – 17 октомври)
Тази година ще бъде много щастлива за вас в любовен план. Необвързаните от вас ще се срещнат с интересна личност още в началото на годината и тези взаимоотношения могат бързо да прераснат в нещо сериозно. Обвързаните пък ги очаква преминаване на ново ниво: съвместен живот, сватба, бебе.Виден български астролог направи прогноза за България през 2019 година. Ето какво ни очакваБългарският астролог Стилиян Иванов гостува в предаването „Плюс минус“, където той говори както за и…Jan 1 2019vsyakajena.com

Сова (18 октомври – 14 ноември)
През този период ще се радвате на редица запознанства, които обаче няма да бъдат с любовен потениал. Ще изпитате силни емоции, но те ще бъдат мимолетни. Ако сте обвързани е добре да отделите повече време за половинката си, за да заздравите връзката и да се предпазите от проблеми.
Паун (15 ноември – 12 декември)
Тази година е много подходяща за започване на нова връзка, ако все още не сте намерили точния за вас човек. Важно е обаче да прецените добре на кого да се доверите, за да не бъдете разочаровани накрая. Обвързаните от вас е добре да помислят за следващата крачка в отношенията си и да го обсъдят с половинката си.
Гущер (13 декември – 9 януари)
2019 година ще бъде много успешна в любовно отношение за вас. Необвързаните от вас ще се запознаят с човек, който за кратко време ще им влезе под кожата и ще ги накара да ходят постоянно усмихнати. Обвързаните пък ги чакат редица приключения, които ще създадат прекрасни спомени.
Маймуна (10 януари – 6 февруари)
Очакват ви редица събития през тази година, които ще ви дадат възможност да се запознаете с много нови хора. Любовните искри няма да закъснеят и съвсем скоро ще се окажете влюбени и щастливи. Обвързаните от вас е добре да помислят за дейности, които могат да правят с половинката си, за да разнообразят рутината на ежедневието си.
Ястреб (7 февруари – 6 март)
Обвързаните от вас ще трябва да се справят с някои проблеми във връзката си. Ако обаче подходите разумно и спокойно, ще успеете да ги преодолеете. Ако сте импулсивни обаче, само ще влошите ситуацията. Необвързаните от вас е добре да нямат твърде високи очаквания, защото любовта ще се появи тогава, когато най-малко очаквате.

Ягуар (7 март – 3 април)
Любовта ще бъде част от живота ви през тази година и то не само от страна на приятелите и близките ви. Ще имате възможност да се запознаете с личност, която ще ви покаже какво значи да бъдеш боготворен. Обвързаните от вас могат да очакват много приятни изненади от страна на половинките си.
Лисица (4 април – 1 май)
Обвързаните от вас е добре да помислят за по-сериозно обвързване като сватба, годеж, съвместно съжителство. Това ще съживи страстта във връзката ви и ще върне усмивките на лицата ви. Необвързаните от вас пък ще открият любовта в лицето на човек, който до този момент не са предполагали, че могат да обикнат.
Змия (2 май – 29 май)
Тази година няма да е сред най-наситените откъм любовни емоции, но няма да е и най-лошата. Оставете всичко в ръцете на Съдбата, без да имате твърде високи очаквания и ще останете приятно изненадани. Обвързаните от вас е добре да не изискват твърде много от партньорите си, за да не се създадат проблеми там, където ги няма.
Катерица (30 май – 26 юни)
За необвързаните от вас това няма да е най-добрата година в любовен план. Ако прибързвате и се хвърляте във връзка с хора, които не познавате добре, ще останете разочаровани и наранени. Обвързаните от вас е важно да не оставят проблемите да се натрупат, защото така рискуват да разрушат хармонията във взаимоотношенията си.
Костенурка (27 юни – 25 юли)
В любовен план ви предстоят интересни промени. Обвързаните от вас ще имат за какво да говорят с половинката си, за да подобрят взаимоотношенията си и това ще се отрази освежаващо на емоциите им. Необвързаните от вас ще трябва да се справят с някои трудности, но ако подходят внимателно към ситуацията, най-вероятно ще постигнат целите си.
Яна ВОЙНОВА2019 година е само след няколко дни. Ето и кои 4 зодии ще бъдат най-щастливи през този период2018 година бе една от най-наситените със събития години в последно време. За съжаление, не всички о…Dec 28 2018vsyakajena.com