Това са 8-те причини, които правят Близнаците прекрасни. Ще се изненадате защо е така

0
475

Суетният Меркурий е планетата, която покровителства хората, родени под знака Близнаци. Тя е дарила тази зодия с необичайна живост на ума, общителност, ловкост и активност. Сред Близнаците се среща най-голямото количество гении и мошеници. Ако ви е провървяло да се родите под тази зодия, ето още 10 достойнства, които ярко ви разграничават от другите:
1. Близнаците са отлични събеседници
Благодарение на уникалната комбинация на интелект, сговорчивост и ентусиазъм Близнаците са най-добрите събеседници в света. Те са готови да обсъдят каквото трябва и когато трябва. Те обичат да се учат и да споделят всичко, което са научили. Няма никакво съмнение, че понякога със своите съвети могат да променят живота ви. Близнаците са отлични приятели. И ако ви е нужен съвет, попитайте тях. Те ще разработят за вас цяло практическо пособие, което ще ви позволи да преоцените някои неща в живота.
2. Те са бързи
Близнаците мислят и действат бързо. Това се отнася за различните области от живота им – и в работата, и в личните отношения. Хората, родени под този знак, мразят бездействието. Застоят и скуката им носи истинско безпокойство. Ако те усетят, че им е дошло време да преминат напред, то започват направо от днес!Ако не може да поддържате темпото им, то неизбежно ще изостанете. И те няма да ви чакат!
3. Те са творци и майстори във всичко
Близнаците са мулти талантливи хора. Те са много артистични. Единственият им минус е, че се хващат за няколко неща накуп. Това невинаги води до добри резултати: понякога, за да ги получат, им трябват повече усилия и концентрация. Но ако Близнаците се борят за нещо наистина важно за тях, то резултатът са поразяващи. Кенеди, Че Гевара и Анджелина Джоли са Близнаци. И всички те неведнъж са казвали, че най-добри резултати постигат в непринудена, творческа и бързо развиваща се среда.
4. В тях живеят няколко личности накуп
Раздвоението на личността е визитната картичка на Близнаците. Така мислят хората. Всъщност, в Близнаците има безброй личности. Хората от тази зодия се адаптират към всяка обстановка и винаги следват интуицията си. С различните хора се държат различно, настройвайки се към всеки човек.Вижте 8-те причини защо да обичаш Телец не е лесно, но определено си заслужава усилиятаВнимание, бикове!
Да, Телецът не е зодия, с която е много лесно, но с всичките си недостатъци Телцит…
Aug 20 2018vsyakajena.com

5. Те са независими
Близнаците се нуждаят отчаяно от независимост и свобода.Те не обичат да се чувстват свързани с някакви обстоятелства. Що се отнася до отношенията, те искат да бъдат с най-добрите от добрите. Близнаците се чувстват най-добре с човек, който също цени своята независимост, жадува приключения и иска да прекара живота си максимално ефективно.
6. Те са “откачени”
Когато Близнаците се влюбят, то всичко се променя. Но трябва да признаем: да ги обичате е трудно. Те са ужасни ревнивци и се държат нерационално, ако заподозрят, че любовта им може да бъде застрашена. И по-добре да не ги ядосвате. Близнаците са тези хора, които ще хвърлят общата снимка в рамка в стената, а след няколко часа ще се извинят и ще почистят стъкълцата. Да, понякога се побъркват, но това значи само, че наистина им пука и се тревожат за връзката си.
7. Те са щедри
Дори когато преживяват трудни моменти, те винаги ще споделят последното си с тези, които са до тях. Близнаците не се славят със скромност, нито пък като хора, които добре боравят с парите. Често харчат за другите повече, отколкото за себе си.
8. Те прощават, но никога не забравят
Близнаците прощават лесно на другите и не забравят когато някой ги обиди. Просто такава им е особеността: Близнаците не забравят нищо, дори ако искат да забравят. Но не се тревожете много: в общи линии, те прощават на всички и винаги. Надяваме се, е този текст ще ви помогне да разберете Близнаците по-добре. Във всеки случай помнете: ако имате Близнаци в живота си, ви е провървяло! А ако си тръгнат, няма да ги забравите!
Източник: rabadu.comЩе се венчавате? Ето защо той иска да се ожени за вас според зодията виПовечето мъже решават да предложат брак на половинката си, когато са наистина сигурни, че това е жен…Aug 13 2018vsyakajena.com