Това са 4-те зодии, които се връщат при бившите си

0
377
зодии

Хората, представители на тези 4 зодиакални знака, често съжаляват за разделите в любовта, дори когато самите те са ги инициирали. Бившата половинка започва да им липсва, мислят за миналото и искат да се върнат в него, съжаляват, че не са опитали да изгладят нещата, пишат от teenproblem.net. Ето кои са тези зодии.
Близнаци
Проблемът при тях е, че понякога не знаят какво искат. Или мислят, че нещо им е писнало и вече не го желаят, а после отново го искат. Импулсивни са, често говорят без да мислят и в гнева си изричат много обиди. Понякога инициират раздяла, защото в определен момент са нервни и искат да стане тяхното. После съжаляват, че са реагирали така, поднасят извинение и искат втори шанс.
Рак
На Раците им е много трудно да се сбогуват, да се разделят с някого, дори когато са наранени и обидени. Половинката им е представлявала целия свят за тях, те се чувстват празни без нея и не знаят как да продължат живота си. Почти винаги опитват да си върнат бившия партньор. Понякога се събират и разделят по 4-5 пъти. Ако Ракът не се опитва да си ви върне, значи наистина сте му сторили нещо много лошо и няма надежда за вас.Тези 3 зодии ще имат незабравим Свети ВалентинВремето си минава и неусетно отново стигаме до един от най-обичаните от влюбените празници – Свети В…Feb 8 2019vsyakajena.com

Везни
Независимо колко зле са свършили нещата и колко ужасна е била раздялата, Везните изпитват уважение към връзката, ако е била продължителна и ако са били влюбени. А и към половинката, ако поне в началото им е показвала любов и лоялност. Помнят как сте се запознали, сладките изненади, които сте си правили, как сте се подкрепяли в трудни моменти. Това им липсва, трудно премахват спомените. Ако имате история с тях, ще се опитат да си ви върнат.
Риби
Рибите са изключително чувствителни, емоционални, раними. Обичат много силно и продължително, посвещават живота си на партньора. Виждат доброто у всички, дори у хората, които са ги наранили. Романтични са, помнят красивото минало, хубавите жестове. Искат отново да се чувстват по този начин, отново да са влюбени, да изпитват това вълнение. Изпълнени са с надежда и винаги опитват да дадат втори шанс, да са по-позитивни.Тези зодии ще бъдат с разбито сърце през 2019С идването на новата година астролозите определено имат изключително много задачи, защото им предсто…Feb 6 2019vsyakajena.com