Те са хлъзгави личности: Ето в думите на кои три зодии е добре да не вярвате сляпо

0
353

Има много поговорки в българския фолклор, които обръщат внимание на това, че делата са най-важни: „Дела трябват, а не думи“, е казал Апостола; „Вярвай на делата, а не на думите“, е казал народът. Разбира се, когато правим обещание, то обикновено е изразено словесно. Проблемът идва тогава, когато не изпълним това, което сме заявили, че ще направим. Затова е казано, че има „мъжка дума“ – тя се изразява именно в това да изпълниш казаното, а не да говориш празни приказки. Днес ще си поговорим за тези от зодиакалните знаци, които като че ли използват думите изключително лесно и умело, но не успяват да спазват нещата, които изричат. Ето кои са те:
1. Близнаци
Проблемът на Близнаците е, че те са много отнесени личности. Говоренето е едно от любимите им занимания и то на най-различни теми. След това обаче те се съсредоточават в нещо друго и забравят за нещата, които са говорили. Те не заблуждават околните нарочно, в никакъв случай, по-скоро не си дават сметка за това, което говорят. Хубавото при Близнаците е, че когато им се напомни за какво става въпрос, те веднага се поправят.Те са изключително омайни. Вижте кои са 3-те зодии, в които всички останали са влюбениВсеки човек притежава определено количество чар. Някои хора са изключително усмихнати и лъчезарни и …Nov 24 2018vsyakajena.com

2. Везни
Везните по природа да колебливи и търсят златната среда. Те рядко са категорични в мнението си и по тази причина говорят уклончиво и неясно. Затова и не бива да приемаме думите им категорично за чиста монета, защото не се знае какво точно имат предвид и дали ще изпълнят това, което са казали. Те се влияят от ситуацията и обстоятелствата и по тази причина често сменят мнението си.
3. Водолей
Водолеят е сред по-ексцентричните и мистични зодии. Те имат интересни виждания за света и често са неразбрани от другите. Освен това Водолеите се държат така, както им е угодно и както смятат за добре, спрямо своите цели и виждания, без да ги интересува какво точно смятат останалите. Предразположени са към драматизиране и преувеличаване на ситуациите, затова трябва да внимаваме, когато получаваме информация за дадено събитие от тях.
Яна ВОЙНОВАЖените от тези 3 зодии бързо се превръщат в консервативни, с напредване на годинитеС напредване на годините ние се променяме и това е съвсем нормално. Нещата, които са ни вълнували в …Nov 16 2018vsyakajena.com