Тези 5 зодии със сигурност са най-добри в леглото

0
848

Всички обичаме с*кс, нали? Не просто го обичаме, той ни е нужен, за да се възпроизвеждаме, изобщо да ни има на този свят. Но преди всичко това, с*ксът е едно прекрасно удоволствие, което ни прави щастливи и здрави. Замисляли ли сте се някога, че уменията и поведението на един човек в леглото могат да бъдат тясно свързани и с неговата…зодия? Според мнозина астролози и специалисти в областта, вашият зодиакален знак може да влияе на начина, по който се държите под завивките с вашия партньор. И в този ред на мисли, кои са най-добрите зодии за с*кс? Не е нужно да вярвате на астролозите в това отношение, защото всеки човек е различен. Но сигурно ще ви е любопитно да хвърлите едно око, какво смятат те по темата.Трите зодии, които си падат по дългите връзкиДа си го кажем направо: има хора, които изобщо не са по дългите връзки. Те не си падат по сериозните…Aug 13 2017vsyakajena.com

Според астрологията, най-добре в с*кса се представят Скорпионите. Представителите на тази зодия са неустоими и излъчват харизма, която просто не може да бъде скрита.
След Скорпионите идват и царете на Зодиака – Лъвовете. Представителите на тази зодия са топли и енергични хора, които оправдават името си в леглото – там вие сте истински лъвици. А задръжки? Те просто не съществуват при вас.
Трети са Раците. Представителите на този астрологичен знак са романтични и нежни души, но също така разполагат и с богато въображение, което умеят да използват в леглото. Ако вашият партньор е Рак, то можете да сте сигурни – няма как да скучаете с него.
Четвърти са представителите на зодия Дева. Макар и да носят “невинно” име, те са твърде далеч от това да бъдат невинни. Напротив. Девите имат силно изразена с*ксуалност, а под завивките винаги знаят как да задоволяват партньора си и да покажат най-силните си страни в любовната игра.
В топ 5 на най-с*ксуалните зодии се нарежда и Водолеят. За разлика от други зодиакални знаци, Водолеите са хора, които отлично знаят какво точно желаят под завивките. Но по-важното е, че знаят и как да го получат. Водолеите често създават погрешното впечатление, че са стеснителни и лесно се притесняват. Истината е съвсем различна – те са същински огън, когато се стигне до любовната игра.Знаете ли кои зодии се славят като най-влюбчиви? Ето кои са теЧудите ли се кои са зодиите, които дават мило и драго за любовта? Първенците сигурно ще ви учудят, а…Aug 13 2017vsyakajena.com