Тези 5 зодии са с най-тежък и труден характер. Изненадахте ли се, че са точно те?

0
476

Има личности сговорчиви, по-малко сговорчиви и такива, с които е изключително трудно да се разберете по въпроси, засягащи егото им и тяхното виждане за света… За такива личности се казва, че са с „тежък характер“ и според астролозите, те най-често принадлежат към 5 зодии, които, класирани отзад – напред са: Козирог, Водолей, Близнаци, Овен и Скорпион.
5) Козирозите никога няма да направят това, което не желаят да направят, тъй като го считат за вредно или безсмислено за тях или/и техните близки. Те са трудни за комуникация, много трудно възприемат дори добронамерени съвети и не се колебаят да тръгнат срещу мнението на когото и да е било. Способни са да обичат силно, стига човекът до тях да е стойностен, изграждат стабилни семейства само с такива партньори; в противен случай късат и никога не поглеждан назад.
4) Водолеите страдат от свръхсамоувереност, поради което не признават, когато не са прави…Те са своенравни, непокорни и склонни да предизвикват околните, неспособни са да овладяват емоциите си и проявяват изнервящо неспокойствие в комуникациите си и с най-близките; да бъдат покорени под каквато и да е форма на практика е невъзможно.Искате да тънете в пари и лукс? Хванете си гадже от някоя от тези зодии и това ще бъде фактНе гарантираме, че един от представителите на тези пет знака ще ви даде частен остров в океана, но с…Jul 31 2018vsyakajena.com

3) Близнаци – буйни и приказливи, те са неудържими в склонността си към приключения, а това влияе негативно в интимен план, защото интересът им лесно спада и се пренася от едно към друго място. Стремят се да постигнат целите си на каквато и да е цена, но, под угрозата да бъдат изоставени, надяват маска на безразличие и действат хитро и понякога жестоко.
2) Овните са импулсивни, конфликтни и безпардонни. Егото им е огромно – налагат мнението си, защото считат себе си за прави при всяко положение, не признават грешките си, поради което не обичат обсъждат проблемите, в които се замесват. Разбират приятелството твърде егоистично, като възможност да им се помага безрезервно, но твърде рядко изпадат в откровение. В семейството се стремят да властват, което ги поставя често в конфликтни ситуации. Импулсивността им може да доведе до неразумни действия, за които обаче, не съжаляват.
1) Скорпионите обаче, са твърдо на първо място – характерът им често пъти е просто непоносим! Взимат каквото си пожелаят от когото набележат, не се съобразяват много – много с мнението на околните и дали ги поставят в деликатно или трудно положение. Във връзките си са обсебващи, не отстъпват и на милиметър, проявяват безпощадност, ревност, и отмъстителност и при най-малки „провинения“. Гонят целите си „до дупка“ и не се спират пред нищо, за да постигнат целите си, колкото и химерични да са те.Приятелка с бившия? Тези 4 зодии поддържат приятелството, дори след изчезванеПериодът след раздяла за доста двойки е много объркващ и труден. Някои изобщо не искат да чуват един…Jul 17 2018vsyakajena.com