Тези 5 зодии са най-добрите слушатели

0
481
зодии

Много често се обръщаме към астрологията, ако искаме да опознае по-добре един човек и да научим повече за неговия характер. На помощ ни идват четирите елемента – вода, въздух, огън и земя, които управляват всички 12 знака от зодиака. Всеки от тях играе жизненоважна роля в определянето на личността на индивида, предават от tialoto.bg. Отделянето на зодиите в три групи също е от значение. Съществува тази на кардиналните, към която спадат Овен, Рак, Везни и Козирог, има фиксирани (Телец, Лъв, Скорпион, Водолей), както и мутабелни (подвижни) – Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Има и друго разделение. Според него огнените зодии са Овен, Лъв, Стрелец, земните Телец, Дева и Козирог, въздушните Близнаци, Везни, Водолей и групата на водните – Рак, Скорпион и Риби. Благодарение на тези класификации астролозите определят кои хора са екстроверти или интроверти, кои обичат да говорят много или пък кои предпочитат да бъдат сами, вместо в шумни компании. Ето пет зодии, които са тихи, кротки и стават за слушатели:
1. Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
Управляваща планета: Плутон
Скорпионите са тайнствени и загадъчни за останалите. Те са най-страстните от зодиака, не обичат да споделят и разкриват чувствата си докато не се сближат достатъчно и разберат, че на другия може да се има доверие. Хората с тази зодия не са от най-разговорливите. Включват се в нечий разговор, само ако имат какво да кажат. Приказват увлекателно, но са по-добри слушатели, отколкото лидери, говорещи от сцена. С тях може да се споделя, защото умеят да пазят тайна.Странностите, които не знаем за зодиакалния си знакНезависимо от това дали вярваме в символиката и значението на зодиакалния си знак, всеки от нас прин…Mar 3 2019vsyakajena.com

2. Козирог (22 декември – 19 януари)
Управляваща планета: Сатурн
Козирозите са рационални. Те са родени за велики мениджъри и лидери, защото искат всичко около тях да работи като една перфектно смазана машина. Освен това държат на реда и чистотата. Те не обичат да се натрапват на хората с присъствието си. Ако имат да кажат нещо важно, ще намерят перфектния момент, за да го съобщят на всички. Стават за слушатели, дори понякога си патят от това, че са прекалено добронамерени към хората, които плачат на рамото им и гледат да помогнат на всеки.
3. Рак (21 юни – 22 юли)
Управляваща планета: Луна
Ракът действа емоционално и както знаят всички – действа наопаки, ходи настрани. Хората с тази зодия избягват конфронтации и обикновено не са от личностите, които споделят с другите как се чувстват. Те са на принципа, че „щастието обича тишината“. Раците държат на личното си пространство и предпочитат да си стоят вкъщи. Въпреки това те са много емоционални и проницателни личности. Готови са да изслушат всеки, който ги потърси за съвет и да намерят решение на проблема му.
4. Телец (20 април – 20 май)
Управляваща планета: Венера
Телците имат нужда от комфорт. Те са лоялни, търпеливи, трудолюбиви и упорити. Каквото и да им се случи, те винаги го обмислят дълго време. Понякога се затварят в себе си и таят всичко онова, което ги тревожи. Не са от хората, които споделят личните си драми, но за приятелите са готови на всичко. Ако някой ги потърси за съвет, Телците ще го изслушат и няма да спестят критиката си, ако се налага такава. Няма да пропуснат и да дадат своето мнение.
5. Дева (23 август – 22 септември)
Управляваща планета: Меркурий
Девите са практични, скромни и много старателни. Подобно на Телците, те също обичат да анализират всяка една ситуация. Известни са с търпеливостта и старанието си. Хората, които се ръководят от този знак, са изключително тихи и спокойни. Те обичат да слушат внимателно, да наблюдават и да си правят конкретни заключения. Освен това никога няма да ги чуете да се самоизтъкват. Ако прекарате повече време с тях ще разберете, че стават за приятели, защото държат на ценности и умеят да изслушват без да съдят.Те са най-силните в зодиака. Ето каква е силата имАстрологията е науката, която отговаря за зодиака. Според нея зодиакалният знак и елементът, към кой…Jan 26 2019vsyakajena.com