Тези 4 зодии ще имат страхотен късмет през март

0
469
зодии

През месец март звездите са подготвили изненади на всички зодии. За съжаление, не всички от тях ще бъдат положителни, така че ще се наложи някои зодиакални знаци да проявят много търпение! През този месец ще станем по-предпазливи в своите действия и решения, ще започнем по-внимателно да се замисляме над вероятните последици от действията си, но в същото време ще разчитаме повече на интуицията, чувствата и емоциите си. Освен това ще видим красотата в нещо, което преди това ни е оставяло напълно безразлични, пишат от jenata.blitz.bg. Мнозина ще намерят възможност да спечелят малко повече, без да полагат специални усилия благодарение на онези свои навици, умения и таланти, които до този момент са използвали само за развлечение. Март е месецът на самоусъвършенстването. Най-накрая ще разберем на какво се дължат конфликтите ни с околните и неуспехите, които са ни лишили от желаните ползи. Ще се опитаме да се отървем от част от недостатъците си и от онези лоши навици, които ни пречат винаги да бъдем на 100%. Някои ще имат късмета да открият ментор, който да ги води към ново духовно и интелектуално ниво, докато други ще се справят сами, като си поставят високи цели и ще наберат силна мотивация, която няма да им позволи да отстъпват от редовното и методично самоусъвършенстване. В самото начало на месеца е много важно да се въздържаме от постъпки, провокирани от спонтанни пориви и мисли. В средата на март ни предстои да се сдобием с полезни връзки – както материални, така и духовни, да предприемам нещо, което ще направи живота ни по-комфортен и безупречен. В края на месеца блажената картина може леко да се развали. Благоприятни дни през март: от 1 по 5, от 7 до 13, от 15 до 20, от 22 до 27, от 29 до 31. Неблагоприятни дни: 6, 14, 21, 28 Странностите, които не знаем за зодиакалния си знакНезависимо от това дали вярваме в символиката и значението на зодиакалния си знак, всеки от нас прин…Mar 3 2019vsyakajena.com

Телец
През месец март Телците значително ще увеличат богатството си. Очакват ги сериозни кариерни постижения и най-накрая ще получат онези блага, към които са се стремили достатъчно дълго време. Вие не само ще „ожънете плодовете“ на миналите си действия, но и ще започнете нещо ново, дългосрочно и много изгодно. Като цяло, по отношение на ползите, както настоящи, така и бъдещи, този месец обещава да бъде изключително щедър.
Освен това ви очаква сериозна стъпка напред по отношение на самоусъвършенстването. Ще овладеете някои нови умения, които са полезни за душата, интелекта и професионалната ви дейност, а ако имате лоши навици – напълно ще осъзнаете тяхната непродуктивност и ще се отървете от тях. В началото на март не се изключва да направите нещо странно, което обаче по-късно ще ви послужи като претекст за самоусъвършенстване. В средата на месеца до вас ще доплуват разнообразни блага, част от които ще инвестирате компетентно в нещо. В края на март ви очаква интересна покана.
Най-благоприятни дни: 4, 10, 11, 18
Дни, в които трябва да бъдете много внимателни: 5, 19, 26
Рак
За представителите на зодия Рак месец март се очертава да бъде много успешен и запомнящ се. Очакват ги много интересни и изключително печеливши проекти и заслужени награди под формата на парични премии, делови предложения, които, ако приемат и реализират, ще им осигурят здрава материална база. Освен това им предстои да разберат какво им липсва, за да бъдат напълно щастливи и ще направят всичко, за да може това нещо да се появи в живота им. Въпреки това не са изключени резки промени в настроението и свръхчувствителност, които ще се изразяват в пристъпи на сантименталност. В началото на март е възможно да намерите изход от някаква неудобна ситуация. В средата на месеца ще има много неща, които ще повлияят положително на вашето благополучие. В края на март може да бъдете привлечени към някои екстремни експерименти, затова бъдете много внимателни!
Най-благоприятни дни: 4, 15, 18, 25
Дни, в които трябва да бъдете много внимателни: 9, 19, 23

Стрелец
През март Стрелците успешно и с впечатляваща печалба ще завършат професионален проект. Не е изключено след това да решат да си вземат почивка, да отдъхнат, да преосмислят живота си, а след това да инициират нещо напълно различно. Има вероятност да направят изключително успешни инвестиции. Що се отнася до отношенията им извън професионалната сфера – тук проблеми няма да липсват. Много от вашите действия и решения ще бъдат подложени на сериозни критики, често ще ви припомнят стари грешки и обиди. Възможно е всичко това да ви подтикне към мисли за отдих и смяна на обстановката. В началото на месеца ви очаква грандиозен успех. В средата на март се очакват някои съмнения и колебания, които ще бъдат подхранвани от трудностите, които изпитвате в отношенията с най-близките хора. В края на месеца няколко решителни стъпки ще определят курса, който ще поемете в бъдеще.
Най-благоприятни дни: 25, 26
Дни, в които трябва да бъдете много внимателни: 6, 13
Козирог
Козирозите през март ще бъдат изключително успешни във всички области на живота си. Очакват ви печеливши професионални проекти, с които ще се справите блестящо и ще спечелите много приятни бонуси. Март няма да мине без разходи и приключения.
В допълнение, има голяма вероятност да получите много интересни и апетитни търговски предложения, които, ако приемете, ще си осигурите онези блага, които дълго са ви липсвали и които ще се отразят много добре на самочувствието ви. В началото на месеца ви очакват много обещаващи възможности; най-важното е да оцените адекватно силата си и да не се нагърбвате с повече, отколкото можете да носите. В средата на март ви очаква важно събитие, свързано с комфорта. В края на месеца не се изключват недоразумения с приятели.
Най-благоприятни дни: 1, 2, 5, 16, 27, 29
Дни, в които трябва да бъдете много внимателни: 4, 11, 14, 18, 21, 25, 28Тези четири зодии са луди по адреналинаВсеки човек от време на време обича да изпитва усещания, които повишават адреналина му. В по-честия …Mar 2 2019vsyakajena.com