партньора

Когато са във връзка, някои хора стават напълно зависими от партньора. Не могат да правят почти нищо без него, не ходят никъде без него, постоянно трябва да знаят къде е той, как се чувства, какво прави. Това не е много здравословно, защото изпитват зависимост, подобна на наркотичната, към един човек, не ценят достатъчно себе си и постоянно имат нужда от одобрението на партньора и неговата оценка, пишат от teenproblem.net. Ето и кои са тези зодии.
Рак
Те винаги искат да знаят какво мисли половинката им и какво прави, когато не са с нея. Затова и стават като зависими. Партньорът на Рака често си мисли, че бива задушаван и че е контролиран. Раците се опитват да накарат половинката си да мисли като тях, да действа като тях, да харесва същите неща. Чувствителни зодии са. Когато любимият им не се чувства добре и е разстроен, веднага и Раците стават такива. Те приемат лошото настроение лично и винаги смятат, че те са отговорни за това.
Близнаци
Близнаците започват да се занимават с проблемите на партньора, да се опитват да ги решат, да му помогнат. Те се запалват по същите неща, които харесва половинката им, а и започват да подкрепят същите каузи. Стават като адвокати на партньора, понякога забравят какво е важно за самите тях и какво ценят те. Често се променят заради половинката, оставят своите нужди и разбирания настрана, което е много вредно.Тези 6 зодии са надарени с огромен интелектТе умеят да контролират емоциите и действията си. Емоционалната интелигентност е качество, което не …Mar 5 2019vsyakajena.com

Везни
Везните обикновено си мислят, че партньорите им не са толкова отговорни, прозорливи и мъдри, колкото са самите те. И започват да се грижат за тях, да опитват да ги направляват, да се интересуват от всичко, което се случва в живота на половинката. Приемат, че половинката е по-жизнерадостна, спонтанна и още не е видяла толкова от живота, колкото те. Знаят как да защитят партньора, поднасят извинения от негово име и го закрилят.
Риби
Любовта е едно от най-важните неща за Рибите. Те са много романтични и винаги връзките им са сериозни. Затова се отдават напълно на партньора и той става най-важния човек за тях. Опитват се да помогнат на партньора, да го излекуват от предателства, минали рани и т.н. Дори често се влюбват в хора, които са зависими към алкохол, наркотици, хазарт и искат да им помогнат. Поставят любимия на първо място и забравят за себе си. Правят много жертви, искат постоянно да са със своя човек.Тези 5 зодии са с най-тежък и труден характер. Изненадахте ли се, че са точно те?Има личности сговорчиви, по-малко сговорчиви и такива, с които е изключително трудно да се разберете…Aug 3 2018vsyakajena.com

Коментари
loading...