Тези 4 зодии стават зависими от партньора си

0
347
партньора

Когато са във връзка, някои хора стават напълно зависими от партньора. Не могат да правят почти нищо без него, не ходят никъде без него, постоянно трябва да знаят къде е той, как се чувства, какво прави. Това не е много здравословно, защото изпитват зависимост, подобна на наркотичната, към един човек, не ценят достатъчно себе си и постоянно имат нужда от одобрението на партньора и неговата оценка, пишат от teenproblem.net. Ето и кои са тези зодии.
Рак
Те винаги искат да знаят какво мисли половинката им и какво прави, когато не са с нея. Затова и стават като зависими. Партньорът на Рака често си мисли, че бива задушаван и че е контролиран. Раците се опитват да накарат половинката си да мисли като тях, да действа като тях, да харесва същите неща. Чувствителни зодии са. Когато любимият им не се чувства добре и е разстроен, веднага и Раците стават такива. Те приемат лошото настроение лично и винаги смятат, че те са отговорни за това.
Близнаци
Близнаците започват да се занимават с проблемите на партньора, да се опитват да ги решат, да му помогнат. Те се запалват по същите неща, които харесва половинката им, а и започват да подкрепят същите каузи. Стават като адвокати на партньора, понякога забравят какво е важно за самите тях и какво ценят те. Често се променят заради половинката, оставят своите нужди и разбирания настрана, което е много вредно.Тези 6 зодии са надарени с огромен интелектТе умеят да контролират емоциите и действията си. Емоционалната интелигентност е качество, което не …Mar 5 2019vsyakajena.com

Везни
Везните обикновено си мислят, че партньорите им не са толкова отговорни, прозорливи и мъдри, колкото са самите те. И започват да се грижат за тях, да опитват да ги направляват, да се интересуват от всичко, което се случва в живота на половинката. Приемат, че половинката е по-жизнерадостна, спонтанна и още не е видяла толкова от живота, колкото те. Знаят как да защитят партньора, поднасят извинения от негово име и го закрилят.
Риби
Любовта е едно от най-важните неща за Рибите. Те са много романтични и винаги връзките им са сериозни. Затова се отдават напълно на партньора и той става най-важния човек за тях. Опитват се да помогнат на партньора, да го излекуват от предателства, минали рани и т.н. Дори често се влюбват в хора, които са зависими към алкохол, наркотици, хазарт и искат да им помогнат. Поставят любимия на първо място и забравят за себе си. Правят много жертви, искат постоянно да са със своя човек.Тези 5 зодии са с най-тежък и труден характер. Изненадахте ли се, че са точно те?Има личности сговорчиви, по-малко сговорчиви и такива, с които е изключително трудно да се разберете…Aug 3 2018vsyakajena.com