Тези 4 зодии са сред по-слабите любовници

0
353
зодии

Не всички са експерти в любовните отношения, но има хора, които определено не разбират от това. Колкото и да се опитват, винаги правят нещо грешно, което успява да развали връзката им, предават от actualno.com. Ето 4-те зодии, които определено се нуждаят от наставления в любовта.
Овен
С всяка една година променяте визията си за любовта. Все по-силно усещате, че това, което сте изпитвали на 16 години, няма нищо общо с настоящите ви преживявания. Затваряте се в себе си и не отваряте сърцето си. Сами не си позволявате да изпитате вълшебството, с което Купидон ви обстрелва постоянно. Любовта се променя, ние също. Трябва да го приемете и да намерите най-подходящия начин. Пазете се: Тези 4 зодии предават приятелите сиПриятелите често се наричат второто семейство. Предимството им е, че самите ние определяме кого ще н…Apr 13 2019vsyakajena.com

Лъв
Известни са със страстната си същност и вълнуващите умения в леглото. Но всичко до тук. Повечето Лъвове просто не са годни за любов. Успяват да омаят партньора си с нежни ласки, но нямат силата да го задържат. Нямат какво друго да предложат, а сексът определено не е най-важното във връзката. Винаги се прикриват зад красиви комплименти.
Везни
Любовта е най-голяма им трудност. Най-сложното за тях е да се отпуснат и да бъдат себе си. Вниманието им трудно може да бъде привлечено, а когато осъзнаят, че нещата са наистина сериозни, се паникьосват. Объркват всичко и отблъскват човека до себе си. Нуждаят се от равновесие и спокойствие в отношенията. Но е наистина трудно да се намери някой, който да е готов да премине през всичко това заради тях.
Козирог
Винаги имат планове за бъдещето си, но когато става дума за любов, всичко се обърква. В повечето случаи, визията за перфектното им бъдеще не включва партньор. Козирозите вярват, че могат да постигнат всичко сами и никога не молят за помощ. Дори да имат човек до себе си, го приемат за даденост – вещ, която просто присъства до тях.Ето как се влюбват 12-те зодииОвен
Заколи ми, мъжо, черна кокошка
Началото: Аз – влюбен? Просто страшно уважавам този човек…
Вре…
Apr 12 2019vsyakajena.com