Тези 3 зодии ще имат незабравим Свети Валентин

0
321
3 зодии

Времето си минава и неусетно отново стигаме до един от най-обичаните от влюбените празници – Свети Валентин. Макар че у нас този празник да е внесен, това не пречи на хората да го празнуват, по същия начин, както празнуват и Хулоуин. Интересното в случая е, че на 14 февруари в България е празникът Трифон Зарезан, който е свързан с лозята и зарязването на лозичките. Освен, че това е необходимо за реколтата, ритуалът е свързан и със стремежа към берекет и благополучие. Свети Валентин от своя страна е чужд празник, който е в чест на любовта. Разбира се, няма нищо лошо хората да си създават повече поводи за радост и усмивки и този празник е точно това. Празнува се най-хубавото на този свят – любовта. И макар не всеки да е толкова развълнуван от идването на този празник, той вече чука на вратата и има 3 зодии, за чиито представители, този ден ще бъде паметен. И така, ето кои са късметлиите, които ще имат незабравим Свети Валентин.Зодиите, с които имаме най-добра съвместимост са ясниВсеки от нас е попадал в ситуация, когато като че ли от първия момент си допадаме с даден човек. Оби…Feb 2 2019vsyakajena.com

1. Близнаци
Близнаците са зодия, която обича предизвикателствата, пътешествията и новостите. Те са авантюристично настроени и този Свети Валентин определено няма да останат разочаровани. Очаква ги изненада от партньора им, която ще надмине всичките им очаквания и ще ги кара да се усмихнат дълго, след като празникът приключи. Необвързаните Близнаци не бива да се отчайват, защото любовта ще ги намери тогава, когато най-малко го очакват.
2. Везни
Везните са много чувствителни, дори и да не дават вид на такива. Те обичат да се грижат за близките си, но в същото време им става много приятно, когато близките им връщат жеста и се грижат за тях. Тази година, половинките на Везните ще направят така, че цялото внимание да е върху тях и да се чувстват като истински звезди. Необвързаните Везни ги чака парти, на което ще намерят човек, който ще замае главите им за нула време.
3. Водолей
Водолеите се намират в месеца на Водолея и това само по себе си им повдига настроението. В същото време те са нестандартни и ексцентрични личности и не е лесно да бъдат изненадани. Половинките на Водолеите ще успеят да ги разчувстват с символичен и мил жест, който ще разтопи сърцата им. Необвързаните Водолеи пък ги очаква изненадващо запознанство.
Яна ВОЙНОВААстролозите твърдят, че тези зодии са сродни душиНякои зодии определено имат късмет както във всяко едно начинание, така и в любовта. И има зодиакалн…Feb 1 2019vsyakajena.com