Тези четири зодии никога не показват емоциите си

0
343
зодии

Да свалиш преградите и да разбиеш стените, е по-трудно за някои хора. Те може да са мили, емоционални, много чувствителни, да обичат силно, но точно затова са и доста лесно раними, съответно не искат бързо да покажат тези свои качества. Искат да са сигурни в човека до себе си, да знаят, че могат да му се доверят напълно и няма да сбъркат, когато му разкажат най-големите си проблеми и лични неща, които не биха поверили на други, пишат от teenproblem.net. Ето и кои са тези зодии, които трудно се доверяват и не показват емоции и чувства, поне в началото на връзката.
Стрелец
Те са огнени знаци, страстни и емоционални. Но са и много амбициозни. Мечтаят за големи неща, любовта не е единствената им цел. Понякога могат да изглеждат като егоисти, защото се концентрират върху желанията и мечтите си и искат да постигнат много. Заети са със своите планове, цели, начинания, мислят за успеха. Дори когато комуникират с любим човек, може да забравят да му казват, че го обичат и ценят, защото говорят за бъдещето си и вълнението от това, което са решили да изпълнят. Но това не означава, че не изпитват любов или нямат силни чувства – просто ги е страх, че може да изглеждат наивни, че толкова бързо са се влюбили и че любовта също става част от големите им мечти.Този зодиакален знак е роден да бъде богатЕ, всяка зодия си има съдба и призвание. И определено с повечето от нещата за собствената си зодия с…Feb 7 2019vsyakajena.com

Рак
Раците са водни знаци, управлявани са от Сатурн, това ги прави едни от най-емоционалните, чувствителните зодии. Настроенията им се менят постоянно. Затова е странно, че попадат в този списък. Раците обаче правят всичко възможно да скрият емоциите си. Не искат да изглеждат слаби в очита на другите, не искат някой да знае всъщност колко наранени са и колко сълзи изливат вечер. Научили са се да крият болката и да се държат студено, за да не се окажат разочаровани отново. Трябва им изключително много време, за да се отпуснат и да покажат какви са всъщност.
Водолей
Те са бунтари, диви, работят за постигане на целите си, не робуват на клишета. Но често обичат да се доверяват на логиката. Интелигентни са и обичат да творят, да създават нови проекти. В тях бушуват много емоции, но тези въздушни знаци се опитват да ги игнорират. Не им е комфортно да са толкова емоционални и раними, искат да не чувстват нищо, а просто да се доверяват на логиката и интелекта. Колкото и да се развълнуват или натъжат, правят всичко възможно да не го покажат, не искат да се оплакват и да споделят толкова лични неща. Справят се сами с проблемите си, без да натоварват другите.
Скорпион
Тези водни знаци също са много страстни и чувствителни, често са напрегнати. Но няма да го разберете. Когато Скорпионът веднъж е наранен, той става враждебно настроен, не вярва на нищо, което чуе, иска му се да отмъсти. Не би си позволил повече да изпита болката от предателство или лъжа, на която е вярвал, затова и няма да си позволи повече да показва чувствата си, да говори за любовта, да споделя лични неща и да показва какъв е. Скорпионите използват чара си за прикриване на слабостите си. Изглеждат силни, а всъщност крият голяма болка в себе си. Мистериозни са и почти никой не може да разбере колко чувствителни и раними са всъщност. Доверяват се изключително рядко.Зодиакалните двойки, които винаги се развеждатНякои от зодиакалните знаци определено успяват да изградят страхотни връзки помежду си, изпълнени с …Jan 29 2019vsyakajena.com