Тези характеристики на жената от зодия Дева я правят толкова интересна. Ето каква е тя

0
508

Тя има грациозна фигура и определено не ѝ липсва самочувствие. Жената Дева няма как да бъде объркана. Нейната динамика, добър външен вид и неспирна енергия, определено я правят една от най-интересните в зодиака, пишат от az-jenata.bg. Какво още специално притежават дамите родени под тази зодия, вижте в следващите редове.
Наблюдателна е
Жената родена под знака на зодия Дева е изключително наблюдателна. Забравете за несериозността, бягането от отговорност и шикалкавенето. Нежните представителки на зодията сякаш притежават вградени детектори за лъжа. В опитите си да ги подведете, не само бързо ще бъдете разкрити, но и засрамени.
Независима Жена
Дева е една от най-независимите в зодиака. Нейната самодостатъчност рязко я разграничава от онези, които истински обсебват хората край себе си. От друга страна съвършената ѝ природа ѝ диктува да усъвършенства всичко в близкото си обкръжение. Жената Дева може доста добре сама да управлява разходите си и да постигне финансова независимост.
Изключителен перфекционизъм
Дамите родени под знака на Дева са перфекционистки във всяко едно отношение. Безупречни в работата, много добре организирани, дисциплинирани, чистници и големи домакини. Не се учудвайте, ако често ви критикуват. Не го правят с цел да ви обидят, а за да бъдат нещата наистина перфектни. Тази черта на характера им често остава погрешно разбрана от другите и може да се превърне в повод за конфликт.Зодиакалният знак не е случаен. Ето защо не бива да се влюбвате в ДеваНе се влюбвай в Дева, защото представителите на тази зодия са най-истинските хора, които някога си с…Sep 7 2018vsyakajena.com

Верни в любовта
Когато става въпрос за романтика, любов, връзки, жената от зодия Дева може да накара всички останали дами в зодиака да се засрамят. В любовта си Девата е непоколебима, когато става въпрос за лоялност към половинката си. Много рядко би проявила интерес към флирт, който по някакъв начин би застрашил връзката ѝ. Тя е грижовна, всеотдайна, а ако има някакви несъвършенства във взаимоотношенията ѝ с любимия, ще направи всичко възможно те да бъдат изгладени.
Интересна в секса
В спалнята жената Дева е много чувствена и сексуална. Първоначално се срамува да изрази своите сексуални интереси, но когато се отпусне, може да стане наистина много горещо. Тя обича бавните стъпки, продължителната игра, постепенната сладка възбуда. Докосванията, както и всеки детайл от романтичната обстановка са от изключително значение за нея. Когато партньорът ѝ знае как да я предразположи, жената Дева разкрива своята сексуалност като пеперуда с разперени пера.
Добър приятел
Жената Дева лесно създава социални контакти, защото е весела, позитивна. Но истинските ѝ приятели не са много. Не само, защото тя има високи изисквания за хората в своето обкръжение, но и заради спецификата на характера си. В началото на всяко приятелство тя тръгва предпазливо, за да може добре да опознае същността на човека срещу нея. За жената Дева времето е най-добрият тест за истинското приятелство. Веднъж убедена във вашата коректност към нея, знайте че сте си спечелили приятел за цял живот.Да си родител е благословия и изпитание едновременно. Вижте каква майка сте според зодията сиНезависимо дали и колко вярвате на астрологията, знайте, че дори и в малка степен, зодията под която…Sep 9 2018vsyakajena.com