Тези три зодии са най-интуитивните от целия зодиак. Те са истински детектори, вижте на какво

Както добре знаем, всяка една зодия си има определени дарби, в които е най-силна и се отличава от останалите зодиакални знаци в зодиака. Разбира се, зодиите си имат и свои конкретни характеристики, от които хората не могат да избягат и ние лесно ги откриваме в нашите близки и приятели, родени под даден зодиакален знак. Има обаче, някои зодии, които се славят със своята силно развита интуиция. Явно твърдението, че интуицията е присъща само на жените, не е вярно. По-скоро астролозите твърдят, че то е до голяма степен предопределено от зодиакалния знак, под който сме родени. Ако трябва да дадем определение за интуиция, по-скоро можем да я опишем като съвкупност от всички екстрасензорни способности. Или казано по-просто, това са нещата, които просто знаем. Нямаме доказателства или факти за тях, нямаме и конкретно знание, просто усещаме вътрешно, че ги знаем и те са точно така, както ги мислим. Ето при кои зодиакални знаци тези екстрасензорни способности са най-силно развити и можем да ги наречем най-интуитивните от зодиака.Ето кои зодиакални знаци са най-подходящи за половинки на хората, родени под знака на Стрелец!Както добре знаем, астролозите откриват огромни взаимовръзки между отделните зодии и техните характе…Dec 19 2018vsyakajena.com

Овен – той може да разгадае всеки един човек, който застане пред него, само за минути. Овните изключително силно успяват да усетят енергията на хората около себе си и затова ги наричат енергийни детектори. Тяхната интуиция почти никога не ги лъже и те рядко могат да се заблудят в преценката си.
Телците пък са като детектори за врагове. Те имат много силно развита интуиция спрямо хората, които се опитват да нарушат хармонията и вътрешния им мир.
Близнаците пък са като детектор на целия мозък. Те винаги са една стъпка по-напред от нас и много често знаят какво сме си помислили още преди да сме го изрекли. Това изключително много им помага да разпознаят що за човек стои пред тях.
Александра БОЖИДАРОВАЕто кои са най-търпеливите зодиакални знаци! Абсолютно нищо не може да ги впечатли или изнервиВсеки от нас има различна търпимост – някои се изнервят от най-малкото, емоционални са и избухват на…Nov 23 2018vsyakajena.com