Тези три зодии нямат никакъв късмет в любовта. Винаги си падат по грешния човек

Както добре знаем, всяка зодия си има характерни черти, в които се крият положителните и отрицателните страни на човек, който е роден под конкретния зодиакален знак. Освен това, някои зодии са родени с една доза късмет в повече от останалите. Докато при някои нещата се получават с помощта на съдбата, то други драпат с всички сили, за да постигнат това, което искат. И не само. Оказва се, че има зодии, които дотолкова нямат късмет, че дори не им върви и в любовта. Те винаги попадат на грешния човек и остават разочаровани от това, което животът им е поднесъл. Вижте кои са те.Тези 3 зодии са най-противоречивите личности в целия зодиак. Те имат две лица, които са напълно различниВсичко в живота си има две страни – след светлината идва тъмнината, животът е безмислен без смъртта,…Jan 10 2019vsyakajena.com

Овните отново заемат първо място. Това е типично доказателство, че те са първи не само в добрите неща. Оказва се, че колкото и находчиви и смели личности да са, Овните не са най-големите късметлии. Особено в любовта. Те са много страстни, пламенни и лесно влюбчиви. Емоционални са и винаги прибързват да се нахвърлят изцяло в отношенията си с човека отсреща. И разбира се това много често им носи разочарования и болка.
Стрелците също страдат от почти същото като Овните. Те са личности, които много обичат адреналина, имат изследователски дух и си падат по приключения. Приемат любовта именно по този начин и от там идва и грешката им. Впускат се с цялото си същество в любовни авантюри, а след това дълбоко съжаляват.
Скорпионите са третият зодиакален знак, който никак няма късмет в любовта. Тези хора са изключително страстни и огнени и за тях взаимоотношенията им с интимния им партньор са винаги на първо място. Те дават всичко от себе си, отдават се напълно и накрая бързо разбират, че не е трябвало да се разкриват на сто процента, но го осъзнават по трудния начин.
Александра БОЖИДАРОВАТези три зодии са най-интуитивните от целия зодиак. Те са истински детектори, вижте на каквоКакто добре знаем, всяка една зодия си има определени дарби, в които е най-силна и се отличава от ос…Jan 9 2019vsyakajena.com