Тези три зодии никога не са Коледно настроени! Този празник определено не им е любим

С наближаването на Коледните празници повечето от нас са в изключителен възторг, защото това са едни от най-светлите празници в годината, когато цялото семейство се събира, приготвят се страхотни трапези, украсяваме цялата къща и всичко е наистина уникално. Децата с нетърпение очакват дядо Коледа да им донесе мечтаните подаръци, а възрастните трескаво очакват да си подарят нещо истински хубаво, което ще ги накара да се усмихнат. Не всички обаче приемат Коледа по този начин. Според астролозите, начинът по който приемаме голяма част от нещата, които ни заобикалят, зависят до голяма степен от зодиакалния знак, под който сме родени. Оказва се, че три от зодиите наистина не обичат Коледа и цялото това Коледно настроение и никога не го очакват така трескаво, както ние си представяме.С тези три зодии трябва много да се внимава! Определено са доста опасни личностиКакто добре знаем, зодиите си имат свои характеристики, но астрологията не разкрива само добрите от …Dec 13 2018vsyakajena.com

Раците, например, са един от зодиакалните знаци, които далеч не очакват Коледа с нетърпение. Те са твърде емоционални. Обичат адски много да подаряват и получават подаръци и винаги са готови да обърнат света, за да намерят най-подходящия и стойностен подарък за половинката или приятелите си. Но те смятат, че това не трябва да се случва само в определен ден, а когато го почувстваме отвътре и поради тази причина не са много благоприятно настроени към Коледните празници.
Другата зодия, която не тръпне за Коледа, е Скорпионът. Скорпионите са толкова зли понякога, че не точно не обичат Коледа, а просто имат лошия навик да провалят хубавите планове на останалите. Те са склонни да скрият на неоткриваемо място подаръците, да ги разменят и всякакви други щуротии, които им дойдат на ума и биха били добра идея за проваляне на празниците.
И третите в класацията са, разбира се, Козирозите. Те са толкова странни личности, че изобщо не се учудваме, че Коледата не е техния празник. Козирозите са особени хора, които имат много по-различна гледна точка за нещата и това, което ние намираме за абсолютно нормално на тях им се струва изключително абсурдно.
Александра БОЖИДАРОВАВижте кои са четирите зодии, които са вечно в спор! С тях никога не можете да излезете на главаКакто вече добре знаем, всеки един представител на определена зодия си има особени черти на характер…Dec 11 2018vsyakajena.com