Тези зодии ще бъдат с разбито сърце през 2019

съпруги

С идването на новата година астролозите определено имат изключително много задачи, защото им предстои изготвяне на най-различни хороскопи и превещаване на много и различни неща за всеки един зодиакален знак. И част от нещата, които те споделят с нас, е свързано с разбитите сърца. Определено звездите са се наредили така за някои зодии, че ги очакват доста несполучливи ситуации в любовния живот и определено тази година няма да е моментът, в който ще открият своята дългоочаквана половинка, а напротив – много вероятно е да си имат доста разочарования в любовен план. Ето кои са тези зодии:Виден български астролог направи прогноза за България през 2019 година. Ето какво ни очакваБългарският астролог Стилиян Иванов гостува в предаването „Плюс минус“, където той говори както за и…Jan 1 2019vsyakajena.com

Везните – едва ли ще успеят точно през 2019 да открият своята истинска любов и да се впуснат в дългоочакваната великолепна, романтична връзка. Може би би трябвало да очакват точно обратното – колкото и да се опитват да запазят хармонията и баланса в живота си, Везните ще разберат, че животът не винаги е справедллив и че нещата не могат постоянно да се случват по перфектния начин.
Скорпионите също ще се сблъскат с жестоката истина, а именно да разберат, че не са перфектни и че е време да поработят малко върху недостатъците си, преди да съдят останалите и да се чудят защо не могат да се задържат в дълга връзка.
Близнаците, колкото и откровени личности да са по природа, много трудно ще успят да открият някой, който да пасва на искреността и честността им. Е, със сигурност не трябва да се отчайват и да смятат, че всичко в любовта е изгубено, но определено е добре да не тръгват с някакви великолепни очаквания към любовните афери, в които попадат, защото едва ли ще излезе нещо сполучливо от тях точно през тази година.
Александра БОЖИДАРОВАСпоред астролозите това са трите зодиакални знака, които са родени да променят светаВсяка човек се ражда с някаква мисия и тя до голяма степен се определя от зодиакалния знак, под койт…Jan 3 2019vsyakajena.com