Тези зодии обожават да преувеличават

0
361
преувеличават

Когато разказваме дадена история, винаги прибягваме до нещо, с което да я направим по-интересна. Било то с чувство за хумор, драматизъм или…преувеличаване на някои факти. Същото важи и за останалите видове общуване. Днес ще ви представим кои са зодиите, които обичат да преувеличават почти във всяка ситуация, в която попаднат.

Честността е качество, което много хора не уважават, предават от tialoto.bg. Докато едни го притежават, други са склонни да премълчат истината, за да получат изгода от това или за да не наранят най-близките си. Те могат така да извъртят фактите и да ви лъжат в очите, без дори и да се усетите. Има и такива, които често преувеличават, за да създадат илюзорна представа за себе си в очите на други. Но рано или късно фактите излизат наяве. Вижте хората от кои зодии са склонни да преувеличават:

Овен
Овенът обича да поема рискове, като държи всички да разберат колко смел е. От устата му ще чуете какви ли не истории за храброст, но бъдете сигурни, че голям процент от тях са силно преувеличени. Все пак, не влизайте в спор с него за истинността на това, което казва, за да не си навлечете излишни нерви. От друга страна, Овенът обича да се занимава с неща, които са непосилни за другите. Той ще подхрани самочувствието си, ако постигне нещо, в което вие сте се провалили. Тук идва и моментът, в който често подценява възможностите си, но не се отказва, за да не се изложи.

Лъв
Лоялен, силен и оптимистичен, Лъвът има отлични качества да бъде лидер. Той пленява хората със сладки приказки, но дадат ли му някаква отговорност, ще ви напълни главата с това колко му е било трудно и каква саможертва е направил. А в действителност или някой му е помогнал, или е направил дребни усилия, за да свърши всичко, но задължително ще украси цялата ситуация. Когато е наранен, Лъвът става раздразнителен. Но дори и тогава няма да престане да се хвали колко способен е. Дори и да е несигурен, той никога няма да го покаже, защото го крие зад силно преувеличени приказки.

Стрелец
Стрелците вършат много добри дела, но има моменти, в които не вярват на собствените си възможности. За тях никога не е достатъчно това, което са направили. Тъй като някои имат твърде високи очаквания към тях, те предпочитат да преувеличат с някои неща, за да си запазят авторитета. Така с течение на времето навързват какви ли не истории. Дори и да поставят под съмнение техните твърдения, Стрелците продължават да не казват истината и се оплитат в собствените си мрежи.

Козирог
Понякога Козирозите изпитват силна неприязън към хората. Те смятат, че са подценявани и недооценени. Ето защо са склонни да преувеличат онова, което са постигнали, за да покажат, че са над другите. Дори и да нямат успех, те винаги парадират колко са начетени и искат да „смачкат“ конкуренцията. Козирозите трудно се доверяват и съмнението ги кара да скриват част от истината. Дори и да ги хванат, че лъжат и преувеличават с някои факти, те са готови да се защитят със солидна доза аргументи.

Вижте още:Тези зодии ги чака предателство през априлАприл вече е тук и с оглед на усложнената ситуация, хората в момента трябва да могат да разчитат еди…Apr 7 2020vsyakajena.comСъдбовни промени преобръщат живота на 4 зодии през априлАприл вече започна, но за съжаление добрите новини не са особено много. На фона на все по-разгарящат…Apr 6 2020vsyakajena.com

loading...