февруари зодии зодиакални знаци

Някои зодиакални знаци наистина са родени под щастлива звезда и им върви във всичко. Други обаче, каквото и да правят, късметът никога не е на тяхна страна и всичко им е наопаки. Лошото е, че нещата им се случват така и в любовта и те винаги преследват този, когото най-малко трябва да обичат. И лошото е, че го разбират, когато вече е прекалено късно и след това страдат жестоко. Вижте кои са те:Ето кои са най-добрите двойки зодии в целия зодиак: Определено са родени един за другКакто добре знаем, има зодии, които са страшни късметлии във всяко едно отношение, а има и такива, к…Jan 15 2019vsyakajena.com

Овните – едни от най-упоритите и инатливи същества в зодиака. Те дотолкова искат да постигнат всичко, към което се прицелят, че го правят и с хората. Наумят ли си, че трябва да бъдат с даден човек, те са готови да направят и невъзможното и изобщо не осъзнават, че този човек не е за тях и е по-добре да се откажат. Разбират го, когато наистина са направили всичко по силите си и видят, че нещата наистина няма да се получат.

Скорпионите пък, които се славят като много страстни и огнени личности, дотолкова се заслепяват от емоциите и страстите си, че изобщо не могат да направят правилна преценка дали този човек изобщо е за тях, или не. Затова се впускат в луди любови и много късно разбират, че правят нещо, което е напълно безмислено.

И Стрелците, които са почти толкова огнени, колкото Овните и Скорпионите. Те обичат да се впускат в любовни авантюри със затворени очи и изобщо не мислят за последствията и за това, какво правят всъщност. Дават всичко от себе си, борят се до последно и дори, когато виждат, че човекът отсреща не им отвръща със същото, не се спират. Приключват, когато вече е повече от ясно, че тази връзка няма никаква перспектива.
Александра БОЖИДАРОВАТе са най-независимите зодиакални знаци. Ето кои зодии не се нуждаят от никой другВсеки човек търпи развитие, вследствие на ситуациите, в които животът го поставя. Именно от това зав…Jan 12 2019vsyakajena.com

Коментари