Тези двойки зодии никога не остават заедно

зодии зодиакални знаци

На някои от зодиакалните двойки определено не им е писано да бъдат заедно, но те упорито се опитват да играят против съдбата си. И колкото и да се стараят да изградят някаква уникална връзка помежду си обаче, то звездите определено не са на тяхна страна. Оказва се, че няма как между тях да има истинска и чиста любов и е добре да го знаят, преди да са си изгубили времето взаимно.Тези зодии винаги успяват да намерят истинската любовЛюбовта е поле, в което всеки от нас има различни представи, изисквания, желания и мечти. При всеки …Jan 26 2019vsyakajena.com

Една от невъзможните връзки е между Овен и Рак. Да, между тях може да има много страстна и неукротима връзка, която дори да ги подтикне към прибързан брак. След като обаче осъзнаят, че не са един за друг, те много бързо ще приключат взаимоотношенията си.
Друга невъзможна любов е между представителите на зодиакалните знаци Телец и Стрелец. Първоначално, още когато едва е навлязъл в тези отношения, Телецът ще залъгва както себе си, така и партньора си, защото до последно ще се опитва да се самоубеди, че това е най-подходящият човек за него. Лошото е, че и Стрелците, и Телците много късно осъзнават, че са с грешния човек и се оказва, че са изгубили доста от ценното си време в опити да направят нещо, което на практика е невъзможно.
И третата невъзможна любов е между Близнаци и Риби. На практика тази връзка е невъзможна, защото Рибите са твърде емоционални, а Близнаците са свикнали да живеят за момента, което далеч не се нрави на Рибите. От самото начало, връзката между Рибите и Близнаците е изключтително нестабилна и няма как да просъществува като здрава и силна любов.
Александра БОЖИДАРОВАТези 3 зодии ще имат проблеми през февруариПрез месец февруари на току-що пристигналата 2019 година, голяма част от зодиите ще се радват на бла…Jan 24 2019vsyakajena.com