Седмичен хороскоп за 30 юли – 5 август: Овните ще търпят промени, а Близнаците ще имат добра седмица

0
327

Овен
Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица се опитайте да оставите в миналото си неприятни преживявания от последните седмици и дни.
Сега е важно да се освободите от напрежението, което сте насъбрали в себе си. Така ще се съхраните от евентуални здравословни неразположения, появата на нежелани нови проблеми и неприятности.
През тази седмица ще сте част от семейните проблеми на приятел, който ще ви търси да сподели това, което се случва в дома му или да потърси съвет, помощ.
За съжаление в повечето случаи тези проблеми ще са вследствие на извънбрачна връзка и вашата намеса нито ще е удачна, нито ще донесе някаква полза.
Някои от хубавите моменти и преживявания през тази седмица ще имат връзка с работата ви. Там вероятно ще възникнат нови, перспективни ангажименти, нововъведения, отговорности, нови колеги или клиенти и др.
Тази седмица очаквайте събития или новини свързани с получаването на пари, печалба, бонус или нещо друго, което ще бъде добро за личния ви или семеен бюджет.
През седмицата ще имате ангажименти, среща или събиране свързано с момче или мъж. Ще има за какво да се зарадвате, но и ще има за какво да се притеснявате.
През тези дни може да очаквате интересни контакти с мъж, който в момента или пътува или работи в друго населено място.
Особено важно значение ще имат събитията в края на седмицата.
През тези седем дни помнете сънищата си и си създайте навик да ги записвате. Това ще бъде важна информация за вас.
Жените Овен ще получат важна пратка или имейл.
Телец
Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, в която може да възникне предложение за нова работа, да се появи нов ангажимент в работата ви или да имате нови клиенти.
През тази седмица на мнозина от вас им предстои събиране или да посрещнат гости в дома си.
Там, където има такова, то ще бъде придружено със специално оживление или очакване около това събитие.
Тази седмица вещае материална или финансова придобивка, като тя може да дойде чрез най-различни източници или вие сами да вложите пари и труд за да я получите.
Като цяло тази седмица ще бъде много благоприятна в този план.
През тези седем дни очаквайте да се появят нови хора в кръга ви роднини, приятели, съседи или колеги. Първоначалната ви комуникация може да бъде трудна и дори конфликтна, но постепенно ще успеете да изградите едни стабилни отношения.
Сега бъдете готови да реализирате максимално бързо новите възможности, за които тази седмица ще ви бъдат дадени благоприятни обстоятелства. Това не е седмица за мързелуване, дори и да сте в летен отпуск.
Тази седмица ще имате планирани или непланирани задачи или грижи свързани с болен човек. Близки родственици също ще имат нужда от вашето внимание.
Това, което е важно да знаете, че трябва предварително добре да планирате ежедневния си график.
Така ще си помогнете много и ще увеличите шансовете си за успех и за благополучна реализация.
Тази седмица очаквайте приятна изненада свързана с малка сума пари.
Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци седмицата създаде за вас благоприятни възможности за финансово стабилизиране. Предстои ви да разрешите проблеми свързани с пари, задължения и други, които едва ли ще ви затруднят.
През тези седем дни интересно развитие ще има ваше познанство или приятелство (определено в положителен смисъл). Напълно вероятни са и нови познанства, които тепърва ще имат развитие.
Тази седмица ще преживеете важни събития свързани с дете или млад родственик. Ще имате емоционални преживявания или ще преживеете различни изненади.
Някои от вас ще се ангажират с проблеми в брака на роднина, за които едва ли ще можете да помогнете с нещо.
Някои от неочакваните събития през тази седмица ще имат връзка със стара любов или с бивш брачен партньор.
През тези седем дни бъдете внимателни с негативните си коментари спрямо хора, с които имате преживяни неприятни моменти в миналото.
Избягвайте спорове или конфликти с хора, за които знаете, че е възможно да ви кажат неприятни неща. Притеснението около евентуалния развой на събитията след един такъв конфликт ще бъде за ваша сметка.
През седмицата ще преживеете неочаквани събития и ситуации на работното си място.
Интересно развитие ще имат ваши обществени или политически контакти.
Тази седмица също така очаквайте нови познанства с хора от близо и далеч.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак тази седмица ще бъде благоприятна да вземете важни за вас или за семейството решения. Те ще имат връзка със събития в живота на някой друг член от семейството ви.
През тази седмица ще имате възможности да реализирате идея свързана с подобрения в дома. Това щ ебъде благоприятно време за преместване в нов дом или квартира и др.
Мнозина ще получат важна новина свързана с жилище или с имот, който притежават.
Като цяло тази седмица ще бъде важна семейните и домашните ви дела.
През тези седем дни ще ви бъде даден шанс, да промените живота в семейството си към по-добро.
Избягвайте конфликтите през тази седмица, те няма да доведат до нищо градивно в живота ви. Те обаче сериозно ще повлияят на ваши отношения или планове.
Непредсказуеми тази седмица ще се окажат събитията в любовния ви живот. Ще имате едни предварителни планове, но нови събития ще ги променят. За да се предпазите от негативни емоции оставете всичко да се развива по естествен ред.
През седмицата може да се очаква важно или интересно събитие свързано с мъж, който е ваш роднина или приятел.
За жените седмицата вещае повече задължения и ангажименти в семейството или с роднини.
Мъжете Рак ще преживеят конфликт или напрежение свързано с едно пътуване или с хора от друго населено място.
Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е седмица, в която ви предстоят важни решения и действия свързани с пари. Може да ви се наложи да поискате обещание или да дадете отговор на предложение свързано с пари.
Флирт или кратка авантюра на работното ви място направи по-интересно ежедневието ви там, но не всички ваши колеги ще приемат това с одобрение. Моят съвет е да избягвате показност, за да не си създавате зложелатели или други проблеми.
През тази седмица по-важните ви планове ще бъдат свързани с деца. Това ще бъде благоприятна седмица за работа свързана с деца. Сега ще бъдете склонни много по-детайлно и прецизно да планирате различни свои действия.
През тази седмица ще имате по-трудни отношения с жени.
Някои от изненадите през тези седем дни ще бъдат свързани с получаването на пари или договор от финансов характер.
През седмицата може да ви се наложи да промените нещо свързано с предстоящо гостуване.
Жените Лъв ще могат да постигнат реални успехи в работата си и в планове свързани с материалната си сигурност. И в двете сфери са възможни положителни събития и нововъведения.
За мъжете седмицата вещае нови хора на работното място или в семейството, в различни организации или партии, в които членуват и др. Това за вас ще бъде седмица на повече от обичайното контакти с хора от различни дестинации.
Дева
Ако сте родени под знака на Дева през тази седмица насочете вниманието си към разрешаването само на един проблем. Насочвайки цялата си енергия и ресурси в една посока ще постигнете задоволителен за вас успех. Не се разпилявайте в желанието си да разрешите всички свои проблеми, защото само ще изгубите време и ресурси.
През седмицата ще получите новини за различни важни събития свързани с пари в живота на ваш близък приятел или познат.
През тази седмица ще създадете нови и интересни контакти с хора от близо и далеч, от различни националности или религии. С някои от тях ще обмените полезна или интересна за вас информация.
Сега ще ви бъде особено приятно да прекарате голяма част от свободното си време с хора, с които имате общи интереси или занимания.
През седмицата ще сте подложени на по-голям стрес, но като цяло това е време на важни за бъдещето ви действия.
Седмицата ще зарадва мнозина с постигнати успешни резултати в кариерата или бизнеса на база действия и извършена работа през изминалите няколко седмици.
През тази седмица стари здравословни проблеми може да напомнят за себе си. Възможно е също така да следите развитието на здравословното състояние на близък човек.
Мъжете Дева ще имат притеснения свързани с пари, които трудно ще се разрешат точно тази седмица. Осъзнавате факта, че не всичко зависи от вас.
Жените ще преминат през една седмица с повече напрежение, сблъсък с лъжи, нелицеприятни хора, злобни действия или опити да ви се отнемат неща, които са ваша заслуга.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни тази седмица ще ви срещне с много ваши нови и стари приятели и познати. За това не е задължително да имате причина, нещата най-вероятно ще се случат по естествен начин.
Интересно развитие ще имат ваши познанства с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.
През тази седмица ще направите планове с приятели за общи действия в близкото бъдеще. Възможно е да се ангажирате с няколко нови проекта свързани с хора от приятелското ви обкръжение.
През тази седмица обаче по-голямо внимание ще изискат вашите финансови дела. тъй като има риск от грешка, измама, пропуски и други.
Въобще бъдете максимално концентрирани във всички свои действия свързани с пари.
Някои от вас ще обсъждат или ще разрешават финансови дела свързани с наследство, с наследствен имот, пенсия и др.
Пътуванията през тази седмица ще са свързани с противоречия или с конфликти от всякакъв характер. Като цяло ще има доста напрежение в едно пътуване, което ви предстои или в контакти с хора от различни градове и държави.
В любовен план ако имате партньор, който живее в друго населено място ще имат спорове свързани с прояви на ревност, недоразумения и др.
Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион пред вас е седмица с непредсказуеми събития и преживявания. Всяко едно от тях ще има свое специално развитие, което ще определи бъдещето ви до края на годината.
Сега мнозина ще се зарадват на неочаквани пари, които могат да дойдат по най-неочакван или странен начин.
Предстои ви среща или разговор, който ще е важен за вас преди да вземете решение за бъдещето си.
Няколко важни събития през тази седмица ще са свързани с ваш роднина. Сега ще бъде важно да запазите хармония и разбирателство в семейните си отношения, за да не създавате излишни негативни вихри около себе си.
През тази седмица ще може да създадете интересни за вас познанства, важни за личния ви или професионален живот.
Конкретни събития през този период ще ви разтоварят от някакъв товар или грижа. Може да изживеете временно напрежение, но в същото време разбирате, че такъв е живота.
Образно казано това може да бъде време, в което ще изживеете край или начало на нещо, което да бъде основа на бъдещото ви развитие. Това е време за промяна, за нови неща в живота ви.
През седмицата могат да възникнат малки неприятности свързани с пари. Вероятно ще трябва да направите пропуснато (забавено) и др. Това определено ще се изчисти в рамките на седмицата.
Седмицата вещае събиране или важно събитие свързано с роднина или със съседи.
През почивните дни може да ви изненада телефонен разговор или предложение.
Жените Скорпион ще изживеят приятен момент свързан с дом или с жилище.
Мъжете ще имат много динамични разговори или размяна на съобщения с роднини от различни населени места.
Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец тази седмица ще се концентрирате максимално върху благоприятното развитие на различни събития свързани със семейството ви или с роднини. През тези седем дни ще планирате и ще действате по конкретни задачи свързани с близки хора.
Ще очаквате да намерите решение или да организирате събитие свързано с брачен партньор, родители или с деца.
През седмицата мнозина ще останат разочаровани от едно пътуване или от развитието на отношенията си с хора от друго населено място. Всъщност това събитие ще ви предпази от една илюзия или измама.
През тези дни има вероятност за конфликт с мъж от дома ви, който ще е неприятен поради напомняне за минали ваши грешки и прегрешения.
В работата си се стремете да стабилизирате или развиете отношенията с ваши колеги, което ще ви помогне за прогреса в една нова дейност или идея.
През тази седмица избягвайте големи физически и психически натоварвания.
Жените Стрелец ще се наложи с дипломатичност и компромис да разрешат неприятна ситуация в отношенията си с брачен или романтичен партньор.
Мъжете ще имат притеснения свързани с дете или внуче (включително такива свързани с техен здравословен проблем).

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог тази седмица ще получите интересно съобщение или предложение от страна на приятел или роднина, който живее или работи в друго населено място.
Тази седмица ще ви завладеят отново ваши стари идеи или планове свързани предимно със семейството или работата ви.
Вие ще разговоряте относно възможността за тяхната реализация. Сега вероятността да постигнете успех е много по-реална.
За мнозина седмицата вещае събиране в семейството по специален повод.
През тази седмица ваши приятели ще споделят с вас новина, която е свързана с техен успех или важно събитие от живота им.
Също така през тези седем дни чрез приятели ще получите полезна и интересна за вас информация.
Тази седмица е добре да знаете предварително, че ви очакват по-големи разходи. Ще възникне необходимост за различни плащания. Възможен е сериозен преразход на средства.
През седмицата пазете личните си документи от загуба на обществено място.
През тази седмица мъжете Козирог ще имат повече работа и отговорности, които не бива да бъдат отлагани, защото нови се задават на хоризонта.
Жените ще изпадат често в тъжни настроения, поради нереализирани очаквания или желания.
Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица вещае неочаквани събития или ангажименти свързани с документ или договор свързан с пари.
Тази седмица ще бъде благоприятна за разрешаване на проблеми или неприятности свързани с роднини или с колеги. Помощ ще получите чрез нововъзникнали благоприятни за вас обстоятелства.
Сега може да имате успех в работа свързана с производство или с услуги.
През тези дни неочаквано неприятна новина може да промени някои от плановете ви, които имате за този месец. Така или иначе тези промени не вещаят загуба, а временно отлагане или забавяне.
Тази седмица ще получите важна новина свързана с живота на момиче или жена. Ще възникне необходимост от разговор с нея или планиране на обща среща.
През седмицата избягвайте неискрени хора, които ще ви дадат важно, но неизпълнимо обещание.
Мъжете Водолей ще успеят да превъзмогнат една стресова ситуация с помощта на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.
Жените ще имат късмет в новите си начинания, особено ако действат съвместно с дръга жена (или жени).
Риби
Ако сте родени под знака на Риби пред вас е седмица, в която ще преживеете събития, за които ще имате големите надежди и очаквания.
През тази седмица ще възникне напрежение свързано с млад родственик. Ситуацията може да се развие много неприятно.
През тази седмица ще помогнете в труден момент на жена.
Ще ви притесни временно неприятна новина свързана с мъж. Предстои обаче едно благоприятното развитие в близките дни.
За несемейните представители на знака седмицата вещае нова любов, която ще остави в миналото едно старо емоционално преживяване.
Очаквайте интересни новини през седмицата, които ще са от важно значение не само за вас, но и за една група от хора.
Жените Риби ще преживеят ситуация свързана със стара любов или предишен брак.
Мъжете от този зодиакален знак ще имат повод за радост или специални преживявания с брачен или романтичен партньор.
Източник: burgasnews.com