Седмичен хороскоп за 30 март – 5 април 2019-а година

седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп за периода 30 март – 5 април 2019-а година

Овен 20 март – 21 април
Направете разместването даващо повече възможности за разширение в дома, пишат от monitor.bg. За неделя не планирайте нови дейности и инициативи. Това е ден за приключване, за постигане на крайни цели и дестинации, но не и за старт на важни мероприятия. На 1-и лъжата се смесва с истина, бъркотията е навсякъде и сякаш не може да се оправи. Очертават се колегиални битки и конфликти дори за най-дребното нещо. Но на 2-и всичко ще се подреди. Луна и Венера се прегръщат в нощното небе. Любовта ще е до вас или неочаквано ще се появи в живота ви. Тенденцията е в този ден да постигнете към основна и важна цел, на която ще стъпите и ще се развивате вероятно до края на годината. Чупят се окови, отпадат притеснения и на 3-и, когато може да се обзаведете с жилище и имот, да разширите базата на личното си производство и да закупите нова техника. 3-и е най-добрият ден в този месец за отваряне на ново заведение, за старт на нов бизнес и нов търговски обект. Направете освещаване. На 4-и тъмни сили ще се опитват до ви объркват. Новолунието в Овен изпива жизнените ви сили. Неблагоприятно за планирано раждане. На 5-и до 11 ч 52 мин. властва 30-ия лунен ден, който ни дава право и възможност за самостоятелен избор. Добре е да се почисти дома, да се спазва диета, да се пречистят отношенията и да си простим взаимните прегрешения. Не планирайте пътувания за събота. Тръгнете днес и ще си спестите тревогите.

Телец 21 април – 20 май

Предстои тежък уикенд, в който ще се налагат реформи и реорганизации, ще се излиза от рамките на добрия тон и ще се започват размествания, които да успокоят духовете. Не се опитвайте да задръжте статуквото, дори и да ви осигурява някакви елементи на сигурност, но вече вреди на децата и бъдещето на цялото семейство. Използвайте тези дни активно за подобряване на здравния си статус. Проведете лечения, намерете нова група, в която да развивате и укрепвате тялото си. В неделя избягвайте случайните контакти и се движете в по-тесен кръг. Противопоказно е да се бърза и да се товарите с непосилни отговорности. Давайте го по-лежерно и в понеделник, когато ще се изострят конфликтите на работното място. 2-и е ден за любов, но точно тя ще липсва в отношенията. Луна и Венера са в съвпад и може да върнат някои изгубени надежди. Дайте си втори шанс, обадете се на тези, с които отношенията ви са се вледенили. 2-3-и ще се най-благодатните ви и успешни дни. Във вторник лесно ще потръгне всяка дейност, ще получите изгодни поръчки, ще направите благоприятни за бъдещето ви връзки и може да подпишете изгоден договор. 3-и е ден за старт на нови търговски и промишлени обекти. Отворете и осветете новото си заведение. На 4-и нищо съществено да не се предприема. На 5-и сме оставени на собствения си избор, бъдете себе си.

Близнаци 21 май – 21 юни

30-и е ден свързан с ремонти и строителни дейности, с намерение да се включат в действие всички семейни и лични ресурси и да се направят някои устройващи всички размествания. Действайте активно, не се бавете, за да не пропуснете и възможностите за печалби след направените преустройства. На 31-и е добре да се приключва, а не да се започва. Ден за прочистване от шлаката на физическо и духовно ниво. Препоръчва се диета. Понеделнишки всеки тръгва с голямата кошница и не е склонен да отстъпва от претенции и намерения. Необходимо е да се прекъснат вредни връзки. Добре е да посетите специалисти в интересуващата ви област. Ден за среща с учителите и по повод проблемите на децата. Вечерта е любовна. На 2-и всичко зациклено и изоставено за друг път може да потръгне. Активизират се амбиции и мечти, правят се крачки в нова посока, търсят се източници за развитие. Може да спечелите конкурс и да се внедрите в нова среда. 3-и е най-благоприятният ден в този месец за отваряне на нови заведения. Стартирайте нов семеен бизнес. На 4-и не се лъжете да влизате в каквито и да било връзки и зависимости. Ограничете контактите в сивата икономика, ако не искате да пострадате и загубите пари. В петък до обед преминаваме на нова навивка на развитие. Пътят пред вас се разчиства.

Рак 22 юни – 21 юли

30-и е ден с огромна разрушителна и преобразуваща сила. В много посоки на живота ще преживеете сътресения. Изискват се промени, стимулира се новото мислене. На обществената сцена излизат нови играчи, а в семейството децата поемат инициативата. Обърнете внимание на здравето си, проведете закаляващи процедури. На 31-и е Кръстопоклонна неделя. Прекарайте този ден в спокойна и възстановяваща силите ви среда. В тишина и изолация ще ви дойдат пречистващи мисли. Може да промените възприятията си към света и хората наоколо. За понеделник планирайте среща с капацитет в областта, в която трябва да се вземат важни решения. Не се занимавайте със споровете на работното място. На 2-и ще получите подкрепа и покровителство, ще направите крачка напред на работното място, ще уредите документи и ще получите нужните ви инвестиции. Сега е момента да направите крачка в нова посока. На 3-и започнете нов бизнес. Бъдете сигурни, че всичко стартирано в момента ще ви донесе пари, придобивки и стабилизираща заетост за членовете на семейството. Чудесно е да се отвори нов търговски обект точно в този ден. На 4-и тъмни сили се опитват да се намесват в живота и личния ви избор. Не си позволявайте да изпадате в зависимости. Не взимайте и не давайте заеми. На 5-и до обед правете каквото чувствате за правилно.

Лъв 22 юли – 22 август

До 1-и на обед Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Водолея. Съобразете се с партньорските изисквания, направете нужните промени и ремонти, за да удовлетворите исканията на половинката и нуждите на децата. В противен случай конфликтите не ви мърдат. В неделя обстановката вече не е толкова агресивна. Марс навлиза в знака на хармоничните ви Близнаци, така че във всяко положение ще намерите нужния втори вариант и шанс. В понеделник до обед на работното ви място ще прескачат искри, ще се разгарят спорове, които нищо няма да решат, но ще изнервят всички. До вечерта намирате покровители за проектите си и си осигурявате парите за бъдещета работа. 2-и е ден за първа копка, за обединение на сили и ресурси в името на една взаимно изгодна цел. Каквото се посади в земята ще се хване и даде богата реколта. Пътувайте, водете преговори на място. На 3-и се включете в брокерски инициативи. Намирате нужния имот, окопавате се на нова база и стартирате нови производства. Всичко предприето в този ден ще тръгне като по вода и ще ви донесе предимства. На 4-и ограничете контактите, не допускайте намеси и сами си движете работата. В петък до обед разчистете терени и отношения. След това да края на деня планирайте без да започвате нищо важно. В събота ще се събудите с чудесна идея в главата. Реализирайте я.

Дева 23 август – 22 септември

30-и носи откровение за бъдещето, събужда неподозирани сили и помага да се решите на крачка за подобряване условията ви на работа и труд. Ден на фундамента. Разчистете основата на бъдещите си дейности и занимания. Търсете майстори за ремонти и поправки. В неделя почивайте, не проявявайте излишна активност, за да не вършите работата на мързеливците. Спазвайте диета, прочистете се от шлаката и организирайте умерено физическо натоварване. 1-и е ден свързан с енергийни загуби. Силата ви изтича в неприятни разговори на работното място и в разправии с партньори. Никой никого не слуша, общата работа ще зацикли. На 2-и правите пробив в средата си, получавате нови поръчки и сключвате нови договори. Битката ще е жестока, конкуренцията ще се опитва да ви измести. Денят носи проблеми в любовта. Луна и Венера ви гледат в опозиция. Внимавайте и не повдигайте парливи въпроси. Не си позволявайте изневери. Ще ви спретнат компромат. Не е време за раздели. 3-и ви дава шанс да започнете съвместен или самостоятелен бизнес проект и да отворите заведение. Проблемът е, че Девата никога не е големият началник и в този момент пак някой друг се гласи да използва ресурсите и работата ви. Работете съвместно само с децата и родителите си. На 4-и ограничете контактите, отложете срещите си за петък.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 30-и започват революционни преустройства. Всеки на своето ниво е добре да предприеме действия за по-добър живот. Някой ще започне ремонти, друг ще се премести, трети ще замине разочарован от мудното развитие на нещата тук. Ще се събудите с някакво особено вдъхновение или по някакъв повод ще ви се отворят очите, ще прогледнете за нуждите на момента, за желанията на близките и семейството си. Ден за лечения, може да се намери отдавна търсеното лекарство или лечебно място. В неделя спазвайте диета, не си нарушавайте спокойствието, вслушвайте се в трептенията на тялото и в нуждите на душата. За понеделник не планирайте среща на екипа и съвместна работа. Всеки дърпа чергата към себе си, скандалите трудно ще се избегнат. Насроченото за 2-3-и ще тръгне като по вода, ще донесе ползи и възможности за по-добро развитие и работа в бъдеще. На 2-и и в любовта ще преминете на нов етап. Вероятни са запознанства или предложения, които ще затвърдят връзката ви. Луна и Венера се целуват в нощното небе. Целта е лесно достижима. В сряда е време за старт на нови дейности и производства, за откриване на нови заведения и търговски обекти. На 4-и ограничете контактите в сивата икономика. Ще ви предложат фалшификат. 5-и помага да преминем на нова навивка на лично и професионално развитие. Направете своя избор.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Очертава се проблемен уикенд за приятелските ви връзки. Но от 31-и навлизащият в Близнаци Марс вече ще ви стимулира вместо да ви вкарва в затруднения и конфликти. Започнете преустройствата, за които отдавна събирате сили, говорите или се гласите. Създайте си удобства, променете интериора съобразно желанията на близките и децата. Това са дни, в които трябва да се занимавате с базисни проекти и да стигнете до основата на проблема, който вълнува семейството и приятелските ви връзки. На 1-и започвате с разправии на работното място, но в края на работното време основен въпрос ще се разреши. 2-и е ден на неудържимо движение напред и нагоре. Нищо няма да ви спре, целта е лесно достижима. Луна, Венера, Нептун и Меркурий ви гледат в брилянтен аспект от знака на Рибите. Връзките ви ще се оправят, може да направите бебето и да се запознаете с качествени хора. 3-и дава шанс да се внедрите и окопаете в печеливша среда. Отворете новото си заведение, стартирайте нов бизнес, помогнете и на децата да проходят в деловите си начинания. Преследвайте важни цели, подписвайте нови договори. 4-и е рисков ден, тъмнината на новолунието ни обгръща. Останете където сте. 5-и има своята светла и тъмна половина. До обед разчистете камъните по пътя си, преговаряйте, а за следобед приемайте предложения и покани.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Съботният ден е зареден с енергия за промяна. Започнете с коренните реформи, с нещата които отдавна отлагате и с дейностите, които ще ви освободят ръцете за новото, което идва. Включете резервите, направете ремонти, осигурете си повече функционалност в дома и офиса. В неделя поне в една посока приключете. Не бързайте да започвате нова инициатива, да правите крачка към нова връзка и работа. В понеделник напрежението непрекъснато ще нараства и към края на работното време може да сте се изпокарали с колеги, партньори и работодатели. Не взимайте решения без да сте се посъветвали с капацитет в нужната ви област. На 2-и пътят ви е като бягане с препятствия. Всичко при вас ще става по трудния начин. Ще се налага да се вадят нови документи, да се повтарят изследвания. Ще ви връщат в начална позиция и на работното място. Родените в първата декада може да очакват и проблеми във връзките. Очертават се изневери. На 3-и е добре да се участва в брокерски сделки, да се купи или капарира имот, жилище или офис. На 4-и ловите риба в мътна вода. Може да имате успех, но ще влезете и в нежелани зависимости. В петък направете силен самостоятелен ход. Късметът ще ви следва, ще получавате заслужени награди, ще ви канят на светски събития, ще се окажете желани и търсени партньори. Направете си равносметка.

Козирог 22 декември – 20 януари

30-и е ден за разрушение на старото и съзидание на новото. Прочистете душата и терена, на който ще действате. Може да направите крачка към раздяла с тези, с които отдавна работата не върви или не ви плащат достатъчно. Помислете за самостоятелен бизнес. Навлизате в стабилизиращ период, в който с пълна сила ще развихрите талантите си. В неделя си дайте шанс за сдобряване с тези, с които нещата не се получават. В понеделник на работното място трудно ще се стигне до единомислие. Не се опитвайте да взимате страна в споровете, работата ви няма да бъде зачетена и може да изтърпите критика. На 2-и инициативата ви се отпушва. Може да получите изгодно предложение и да подпишете нов договор. Ще срещате добронамеренност и разбиране. Обединете интересите си с тези, които вървят редом, с които се разбирате и мислите синхронно. На 3-и чакайте придобивки и улеснения по различни канали. Денят е благоприятен за уреждане на имоти, за покупка на жилище и наемни отношения. Този ден ви заземява на благоприятна за бъдещето позиция. Урежда се проблем с децата. На 4-и ви чакат грижи и негативно въздействие. Тъмнината на новолунието ни обгръща. Не сключвайте нови договори, пазете се от въздействие. На 5-и сме оставени на собствен ход. Каквото сам си направиш никой не може да ти го причини.

Водолей 21 януари – 19 февруари

През уикенда Луната е във вашия знак. Предстоят пътувания, промени в плана, реорганизации у дома и на работното място. Всяка промяна ще отваря нови пътища за развитие, ще ви среща с бъдещи партньори и ще заздравява семейните връзки. Огромна преобразуваща сила има в този съботен ден. Вземете важно решение и не се отклонявайте от поетата посока. Ще получите откровение за бъдещето и ще ви се изяснят някои отношения. В понеделник не бързайте да правите важни стъпки и изказвания. Действа се хаотично, посоката и шефските изисквания още не са уточнени. Следобед ситуацията ще се промени и ще се тръгне в изгодна за вас посока. На 2-и може да стигнете далече при преговори и делови разговори. Сключените договори ще ви помагат да печелите повече и да се устроите в нова професионална ниша. Личното ви хоби започва да носи доходи. Уреждат се и проблемите на партньорите и децата. Лесно се излиза от зацикляния. Уплътнете максимално деня и ще се похвалите с победа. На 3-и е вероятно духовно прозрение за пътя напред. Купете жилище, теглете кредит, стартирайте нови дейности. Не сечете дървета. Пазете очите и следете кръвното. 4-и е обсебващ и рисков ден. В петък прокарвате важна своя идея. До обед всеки може да намери пролука лично за себе си и да постигне нещо, за което отдавна се бори.

Риби 20 февруари – 20 март

30-и е ден за революционни промени в начина на работа и живот. Сънищато от тази сутрин показват дали всичко е наред със сексуалната ви енергия. Навлизаме в период, в който старото се руши и се създават нови връзки за бъдещето. В неделя е важно да се стигне до целта, а не да се търсят нови посоки и цели. Приключете с работа и връзка, от миналото и се освободете от неприятни ангажименти. Почивайте, спазвайте диета, проведете лечебни процедури. На 1-и следобед Луната навлиза в Риби и среща Венера. Очертават се любовни моменти и запознанства. Емоциите взимат връх. Лесно може да се влезе в конфликти. Ще се води комроматна война. 2-3-и са дни на възход, растеж и придобивки. Добре е на 2-и да подпишете нови договори, да влезете в нова среда и да поемете нови ангажименти. Ще преодолеете всяка преграда и ще елиминирате всеки конкурент. Стегнете се, повярвайте си и ще успеете. На 3-и се заземявате на дадено място. Влезте в нова група по интереси. Някой ще се уреди и с нов дом или ще намери квартирата, която му допада. Преместете се при любимите или в самостоятелен апартамент. На 4-и може да попаднете на фатално влияние. Стойте далече от хора на риска. В петък разчистете камъните по пътя, оправете отношенията, дайте си втори шанс. През уикенда някой ще поеме нуждите и разходите ви. Късметът ще е с вас.