Седмичен хороскоп за 28 януари – 03 февруари 2019

Седмичен хороскоп за 2 - 8 септември

Седмичен хороскоп за 28 януари – 03 февруари 2019:
Овен Това е седмица, в която да помислите за финансите ви. Направете щателен анализ за разходите ви и помислете от какво бихте могли да се лишите. Това е момент, в който трябва да сте разумни и да предвидите изненадващи разходи. Началото на седмицата ще ви зарадва с извънредна парична сума, но това е по-скоро изключение. В личен план не форсирайте нещата, особено ако не сте сигурни какъв ще е резултатът.
Телец През тази седмица ще имате повишен капацитет за действие. Ще сте в състояние напълно да контролирате чувствата и емоциите си и по този начин ще сте непобедими. Използвайте това спокойствие и тишината, за да се справите с по-трудните служебни задачи. В личен план ви очаква приятна изненада в средата на седмицата. Бъдете куражлии в това отношение.
Близнаци През тази седмица е добре да предприемете мерки за доброто ви настроение и най-вече за положителния ви поглед върху нещата. Днес някой ще се опита да ви натъжи, а е много вероятно самите вие да изберете меланхолията пред оптимистичния поглед върху нещата. Това няма да е добро извинение за неуспеха ви.
Рак Тази седмица ще е своеобразен празник за вас и близките ви. Отношенията ви са в своя пик и смело може да чертаете планове и дори да мечтаете смело. Каквото ви е сърцето може да бъде изказано смело и на глас. Не пестете милите думи за близките ви. За да подобрите физическия си тонус наблегнете на приема на повече пресни зеленчуци и чайове.

Лъв През тази седмица промените не са препоръчителни. Колкото и да ви се иска нещо различно и друго е добре да положите усилия да запазите статуквото. Потърсете съвет от близък приятел относно личен проблем, но само като поглед отвън. Ако ви се налага да вземете решение- направете го сами.
Дева Тази седмица ще имате голямо поле за действие. Преценете кои са най-важните ви задачи и най-неотложните. Смело се захване с най-сложните въпроси за решаване. Сега ще имате късмета всичко да се решава с бързина и лекота. Не пропускайте подобна възможност. Същото важи и за личните отношения, така че използвайте ситуацията, за да подобрите отношенията си с ваши роднини.
Везни Тази седмица се погрижете преди всичко за здравето ви. Ако не се чувствате добре отидете до лекаря си и вземете болничен. Не правете компромиси с физическото и психическото ви състояние. Помислете кога е възможно да си вземете отпуска и да си починете ефективно. Всяко пренатоварване сега ви е строго противопоказно.
Скорпион Тази седмица ви е дадена, за да се разтоварите от всичко ненужно, както в буквален, така и в преносен смисъл. Ако не разполагате с достатъчно време, вие преценете с какво да започнете, но най-добре започнете с малки стъпки към големите неща. Обстоятелствата ще се развиват изцяло във ваша полза, така че няма да има сериозни препятствия по пътя ви. В личен план не поемайте инициатива за сериозни решения и стъпки за връзката ви.

Стрелец През тази седмица ще имате успех в научната и изследователската дейност. Това е добро време за започването на сериозни проекти. Сега информацията, която ви е нужна ще бъде лесно откривана от вас. Потърсете помощ от всякъде, откъдето се сетите, макар че е много вероятно да се правите с всичко сами и то прекрасно. Не позволявайте на никого да ви вменява вина за успехите ви.
Козирог Това седмица, в която да положите умерени усилия. Бъдете пестеливи в думите ви. Сега не ви е нужно изхвърляне, тъй като може да преминете някои граници. Сега е моментът да помислите за умерена физическа дейност, която да подобри физическия, а и психическия ви тонус. В личен план оставете нещата такива, каквито са. Няма нужда да усложнявате, каквото и да било.
Водолей Това е седмица, която да посветите на отношенията ви с близките ви хора. Началото на периода ще получите сигнали, че ваши роднини имат нужда от вас. Сега е време да покажете лоялността си и по спорни въпроси. Съчувствието не изисква голямо усилие и е време да покажете своите умения в тази насока. Не забравяйте, че скоро може да бъдете поставени в същото положение.
Риби Тази седмица е период, в който ще може да наваксате много пропуснати задачи. Сега е моментът да бъдете настоятелни и дори настъпателни в преследването на целите ви. Използвайте началото на седмицата за по-активните ви дейности. Средата на седмицата е време за прекарване на приятно време с половинката ви и планиране на приключения през уикенда.