Седмичен хороскоп за 19-25 ноември: Лъвовете ще се сблъскат с трудности, Девите ги очаква голям успех в любовта

седмичен хороскоп

Овен: През тази седмица ще трябва да проявите желязна дисциплина, ако искате да постигнете желаните резултати, пишат от actualno.com. Няма да имате много настроение за работа, но трудна ще е само първата крачка. В средата на седмицата ще направите приятно откритие за самите вас. Тогава ще имате своя успех на любовния фронт. Сега не е моментът да настоявате да получите всичко, което искате.
Телец: Седмицата ще започне с някои противоречия с партньора ви. Ще бъдете изправени пред внезапно изникнала ситуация и разрешаването ѝ ще предизвика спор между двама ви. Не търсете победа. Сега наистина е важно да намерите общ език – все пак става въпрос за бъдещето ви заедно. Периодът е добър за всякакви процедури, свързани с подобряването на външния ви вид.
Близнаци: Тази седмица най-важната ви задача ще бъде да намалите темпото. Не забравяйте, че сега е моментът за започването на нови дела. В личния живот може да се върнат хора от миналото ви. Не реагирайте с обида, но и не давайте шанс на някой, който вече ви е наранил. Запазете хладнокръвие и бъдете възпитани. В края на седмицата може да ви обхване тревожност, която да прерасне в агресия. опитайте се да не търсите утеха в алкохол. Бъдете внимателни при приема на лекарства.
Рак: Тази седмица може да изникне неочакван въпрос за решаване в личен план. Ще ви се наложи да балансирате внимателно, за да не нараните никого от близкото ви обкръжение. В средата на седмицата може да почувствате изтощение. Ако смятате, че сте направили всичко по силите ви просто оставете нещата да се развиват от само себе си. Понякога това е най-доброто, което може да се направи. В здравословно отношение не подценявайте падането на температурите. Вземете профилактични средства, които да засилят имунната ви система.

Лъв: Това са зодиите с най-чисти души Всеки има в живота си наивен и добър човек, който винаги вярва в доброто и никога не обръща внимание на негативните моменти. Тази седмица ще имате някои трудно при постигането на ваши лични цели. Не се налагайте на всяка цена. Победата ви няма да е толкова сладка. Сега не е моментът и за губене на време в напразни илюзии. Стъпете здраво на земята и преценете кои ще са най-безопасните и печелившите ви действия. В средата на седмицата няма да имате особена полза от това да сте в центъра на събитията. В личните отношения се постарайте да не си припомняте минали обиди и да търсите сметка за тях.
Дева: Тази седмица ще имате невероятен успех на любовния фронт. Няма да има човек, който да може да ви устои. Самостоятелните представители на знака ще имат поредица от срещи и вълнуващи преживявания. Онези от вас, които са във връзка може спокойно да отправят своето предложение за брак. В цялата върволица от емоции не забравяйте за родителите ви. Намерете време да им се обадите и да ги посетите.
Везни: Тази седмица може да се окаже решаваща за вас. Дори това да не се изразява в събития към вас ще се върнат последиците от много случки от миналото. Сега ще осъзнаете по-добре случилото се и ще направите истинските изводи. Най-сетне ще видите реалната ситуация. Не забравяйте, обаче че сега не е подходящ момент за действие. Плетете си кошницата тихомълком и не подсказвайте, че кроите вашите планове.
Скорпион: Тази седмица ще преживеете сериозна промяна на обстоятелствата. Имало е знаци, че това рано или късно ще се случи и сега напрежението е нараснало. Ако превъртите лентата назад ще проследите последователността на събитията и ще ви бъде по-лесно да приемете случващото се. Не забравяйте, че кризата е просто етап от развитието нагоре.

Стрелец: Тази седмица ще имате нужда от повече топлина. Не започвайте да я търсите навън, а открийте нещата вътре във вас, които ви карат да се чувствате по-добре. Всяко разнообразие сега ще ви се отрази благоприятно. В средата на периода може да получите обаждане от ваши стари приятели. Срещата с тях ще ви покаже колко много път сте изминали и колко сте постигнали в израстването ви. В края на седмицата намерете време за изкуство, което да ви вдъхнови.
Козирог: Въпреки че често могат да се видят заглавия от този тип и те често се отнасят до различни видове плодове, изглежда обаче най-широк спек… Прочети повече Тази седмица може да получите интересни бизнес предложения. Отделете повече време да проучите новите ви партньори и тяхната дейност. Опитайте се да се свържете с бивши техни колеги. Не забравяйте, че сега не е подходящ момент за започването на нови дейности или проекти. Оставете всичко да отлежи. В личен план е време за прошка, осмисляне на миналото и даването на шанс.
Водолей: Тази седмица ще се обърнете към забравена дейност, за която сте мислили, че нямате достатъчно ресурси. Направете внимателно първите крачки. Ще се изненадате колко много ви е дал предишния опит. Събитията ще ви сближат повече с близките ви. Ще радвате на взаимност и разбиране от страна на любимите ви хора. Това е добър повод за семейно събиране. Не се пресилвайте с организацията. Най-важното е да сте заедно.
Риби: Тази седмица се опитайте да отметнете някои стари задачи. Сега те ще се развият много по-бързо, отколкото сте очаквали. Не се обвинявайте, че сте се забавили, просто не им е дошло времето. В средата на седмицата не отказвайте покана за среща. Може да ви е неприятно, но поне няма да дадете повод за критики. В личен план направете всичко по силите ви да бъдете по-умерени. Ако нещо ви ядоса – бройте до 1000 и излезте да се разходите. След това реагирайте.