Седмичен хороскоп за периода 7-13 януари: Овните да ограничат контактите, Телците да се дистанцират от проблемите

седмичен хороскоп

Овен: Ограничете до минимум контактите в съботния ден, пишат от monitor.bg. Родените в първата декада може де изживеят стресови моменти, особено ако се набъркат в работата и отговорностите на някой друг. Не приемайте да работите през уикенда, да замествате колега или да извършвате несвойствени дейности и такива, за които не сте оторизирани. Предприетото в съботния ден ще донесе само болка, разходи и разочарования. Не участвайте в състезания и по възможност не ходете на ски. На Йордановден не се правете на смелчаци. В първите часове на деня е новолуние придружено със слънчево затъмнение. Това е лош знак за хората на високи позиции. Предстоят детронации по високите етажи на власта. От 7-и Венера ще ви гледа в стимулиращ аспект от знака на Стрелеца. Включете се в благотворителни инициативи. Не се препоръчва пасивност. Заемете се с изостаналата работа, независимо празничното настроение. На 8-и не работете в екип и не поемайте колективна отговорност, ако не искате да ви стоварят и чуждите грешки на главата. Отложеното за 9-и ще мине на ниво и ще ви свърже с бъдещи съюзници и сътрудници. Много добър ден за подписване на нови договори, за преход в нова среда и за защита на общи и приятелски интереси. Но най-хубавото е, че в този ден не се пълнее независимо какво и колко ще изядете. Тази вечер ще сънувате пророчески сън и в петък ще се събудите с чудесна идея. Реализирайте я.
Телец: Ако през уикенда се дистанцирате от проблемите на странични хора ще имате щастливи моменти с близките и децата. Не споделяйте идеи и намерения, ако искате работата ви да потръгне и намисленото да се реализира. В на 5-6-и енергията е на кота нула. Всеки търси допълнителна сила и ресурс, за да се зареди. Очертават се тайни съюзи и привличане с хора, които може да ви предложат съвместни дейноти. Но за сключване на брак дните не са добри. От 7-и Венера вече няма да ви гледа в опозиция, така че връзките ви с настоящи и бъдещи партньори ще се подобрят. Дистанциите се стопяват, именяците черпят. В този ден не се препоръчва пасивност, но и прекалената активност може да бъде изтълкувана неправилно. На 8-и се пазете от случайни контакти и запознанства, ако не искате да попаднете в капани. Един от дните, в който трябва да си по-егоистичен, да не се раздаваш много, да не участваш в общи дейности и работа, в която не се знае кой пие и кой после ще плаща сметката. На 9-и печелят хората верни на принципите си. Единственият ден в месеца, в който храната изцяло се превръща в енергия. Хапнете си наволя, няма да напълнеете. 10-и дава възможност за връзки с чужбина и уреждане на работа в чуждестранна фирма. Кандидатствайте за по-добри позиции. Вечерта ще ви посети личната ви муза и в петък ще излзете с печелившо предложение.
Близнаци: Периодът започва с рокади в живота и работата ви. От 5-и Меркурий вече няма да ви гледа в опозиция, така че работата и търговската ви инициатива ще се отпушат. Но от 7-и Венера ще заеме мястото му в знака на опозицията ви Стрелеца, а това ще доведе до емоционално и любовно дистанциране, до проблеми във връзките и чувствата. Стегнете се и мислете повече за работа. Осъществете тайни съюзи и договаряния. Не споделяйте нито един проект, който не е напълно готов. Може да попаднете в неприятни положения. Нищо важно да не се започва. На 6-и ще усетете с кого е добре да сте свързани и от какви връзки бързо трябва да се освободите и да бягате. На 7-и нека бъде първата ви активна акция за печелене на протекции и съюзници. Вътрешната ви енергия търси поле за изява. Не я сдържайте в себе си, позволете и да се излее в работа, във важни делови и лични начинания. 8-и изисква самостоятелни действия и отказ да се работи в екип. Не провеждайте събрания, не търсете нови сюзници и сътрудници. Може да се образува общ фронт срещу интересите ви на работното място. 9-и ще ви донесе първата голяма победа за годината. Ще сключите изгоден договор и ще получите допълнителни пълномощия. На 10-и ще трябва да се съобразявете с близки или колеги от чужбина. Някой ще ви дръпне юздите. 11-и е ден на провокации. Не говорете излишно.
Рак: Бъдете много внимателни в този уикенд. Родените в първата декада са в особено неблагоприятна и тежка позиция до 7-и. На 5-и може да претърпите всякакави загуби и да влезете в опасни връзки. Движете се по линията на най-малкото съпротивление, не започвайте нищо важно и не се претоварвайте. Тендецията е да се образуват съюзи срещу вас. Трудно ще се разбирате с околните и празниците няма да минат според очакванията ви. Рано сутринта на 6-и предстои новолуние придружено със слънчево затъмнение, което няма да се наблюдава от нашите географски ширини, но може да донесе неприятни рикошети в живота ви. Застрашен е авторитета на хората на високи позиции. В хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили. На 7-и се активизирате и правите първите важни крачки за седмицата. Съветът за 8-и е да се пазите от случайни връзки и запознанства и да не работити в екип. Взимайте еднолични решения, не споделяйте планове и намерения с никого. На 9-и осъществете връзка с бъдещи партньори и спонсори. Най-успешните ви дни за периода са 10-11-и. Тенденцията е да получите изгодни предложения, да подпишете перспективен договор и да направите първата си крачка в нова професионална посока. 11-и ще ви даде възможност да разберете намеренията на конкуренцията и да направите успешен ход.

Лъв: Лъвът е царски знак, покровителтван от Слънцето, но на 6-и предстои новолуние със слънчево затъмнение, което може да повлияе негативно на виталитета и съпротивителните ви сили. Съветът е в този уикенд да се покриете на сигурно място, да се затаите в храстите на изчакването и да не предприемате нищо важно и съществено в живота и личните си връзки. Тъмни сили ще се опитват да ви провократ, да се намесват в избора, във връзките и в плановете ви за бъдещето. Енергията просто изтича между пръстите ви. Не си позволявайте участия в екстремни спортове и състезания. На 7-и вече се появявате в пълното си лъвско великолепие и прекавате приятни моменти с именяците, които черпят. Съветът за 8-и е да не влизате в никакви съюзи и да работите без посредници. Ден на фатални връзки. И ако сте човек на висока позиция не провеждайте събрания, не споделяйте идеи и намерения. Противопоказна е колективната работа. Взимайте еднолични решения. 9-и ще даде възможност да направите силен ход, без да се съобразявате с досегашните си партньори и приятели. На 10-и ще получите подкрепа от чужбина или дълго чаканото финансиране. 11-и започва с активни мероприятия, но с напредването на деня очакайте провокации. Внимавайте какво си пожелавате и къде оставяте важни документи. Тази вечер си пожелайте нещо и ще го имате.
Дева: Периодът започва с рокади по високите етежи на власта, които може да се отразят положително на амбициите и желанията ви в бъдеще. От 5-и Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Козирога където с намират Слънцето и Плутон. През този Уикенд и Луната е в Козирог. Предстои ограбващо новолуние придружено със слънчево затъмнение. За вас проблемите на шефовете ще носят нещо положително и възможност да вдигнете нивото. Не бързайте, изчакайте да дойде приливната вълна и още на 7-и ще се похвалите с първата победа. Може да получите допълнителни задачи и допълнително заплащане. На 8-и се очертават опити на странични хора и фактори да се прикачат към работата ви. Не позволявайте намеси, ако не искате да ви отнемат инициативата, правата или част от позициите. Лош ден за нови запознанства. Вкарвате си сами Троянски кон в живота. Личният ви ентусиазъм може да бъде яхнат и използван. На 9-и ограниченията и диетите са противопоказни. Направете крачка напред и подпишете нови договори. Водете принципна политика, бъдете верни на обещанията и изпълнете дълга си спрямо близките. В следващите два дни са вероятни проблеми и юридически затруднения. Има опасност да ви откраднат идеите. Ще се борите с бюрокрацията и с недобросъвестни служители. Пътувания ще се отложат. Здравето е настабилно.
Везни: 5-6-и ще бъдат тежки и рискови дни. Предстои новолуние придружено от слънчево затъмнение в знака на нехармоничния ви Козирог. Не се товарете с тежки задачи. Не участвайте в състезания и рискови преходи в планината. Не се препоръчва да замествате колега и да поемате странични ангажименти към хора, които не познавате добре. Чак на 7-и излизате от невървежа и може да направите първата си успешна крачка. Този ден активизира личната ни енергия и дава стимул на връзките. Време е за битки. На 8-и не се включвайте в колективни дейности и инициативи. Всичко, което свършите сами ще ви донесе успехи и пари. Не давайте и не взимайте заеми, не се обвързвайте с нови партньорски връзки. Ако отложите за 9-и деловите срещи и разговори ще сключите изгодни договори и ще получите повече екстри и възможности за развитие. Ден на протегнатите ръце. Диетите са противопоказни. Хапнете си наволя, няма да напълнеете. Ако на 10-и заминете за чужбина дълго ще останете там и ще се устроите добре. Осъществете срещи с чужденци и търсете работа в чуждестранна фирма. На 11-и ще получите допълнителни информации и новини, които ще ви помогнат да вземете правилното решение и да направите верния избор. Пожелайте си нещо тази вечер и ще го имате. Не бива да се вреди на другите с мисли и пожелания.
Скорпион: На 5-и действат тъмни, вредни и задкулисни сили. Не се обвързвайте с никого и не правете крачка в нова посока. В първите часове на 6-и предстои новолуние със слънчево затъмнение, което ще се наблюава в североизточна Азия, частично в Китай, Япония, Корея, Монголия и Аляска. Очертават се и проблеми за лидерите в някои от тези страни. Затъмненията на Слънцето се отразяват негативно на водачите. В този уикенд не поемайте водачески функци, не планирайте участия в екстремни спортове и състезания. На 7-и внимавайте с алкохола и стимулантите. Може да влезете в конфликти и да си развалите празника. На 8-и пазете свои и чужди тайни, не се обвързвайте с работа в екип и търсете начин да се измъкнете от колективна отговорност. Не е ден за запознанства, може да попаднете на фатално привличане. От 6-и Венера ще напусне вашия знак. Проблемите в любовта няма да закъснеят. Вероятни са изневери и дистнациране, което ще се отрази негативно и на съвместната ви работа. Не се препоръчват интимни връзки там, където си изкарвате хляба. 9-и дава шанс да се водят успешни преговори и в следващите дни да се подпишат перспективни договори. Най-силните ви дни за периода са 10-11-и. Някой ще получи покана от чужбина, друг ще замине, а трети ще започне престижна работа. На 11-и ще се събудите с чудесна идея. Действайте.

Стрелец: На 5-и гонете от съзнанието си вредните мисли и се пазете от негативни въздействия. Не приемайте предложения, внимавайте с екстремните спортове. Тъмните сили вършат тъмните си дела. В този ден и пророчествата са лъжливи, така че вярвайте повече на себе си. На 6-и започваме деня със слънчево затъмнение, а на пълнолунието на 21-и ще имаме и лунно затъмнение. Очертава се тъжък месец. Като капак и Меркурий напуска вашия знак на 5-и. Деловата ви активност ще намалее, може да се провалят пътувания, да се наложат корекции и допълнително финансиране на вече уточнените дейности и проекти. На 6-и ще се събудите с вярна преценка за полезното и вредното за вас. На 7-и окончателно се ориентирайте накъде ще вървите и с какво ще се занимавате. На 8-и в живота и връзките ви може да се появи провокатор. Не работете в екип, не ползвайте посредници и парламентьори. В този ден не се препоръчва да влизате в нова среда или да започвате нов курс на съвместна дейност и обучение. 9-и е силен и печеливш ден, в който може да подпишете изгоден договор и да получите допълнителни екстри. Диетите са противопоказни, не се пълнее. Активизирайте се максимално. 10-и носи проблеми във връзка с работа и бизнес с чужденци, с поръчки и доставки. 11-и изисква да се откажете от едно за сметка на друго. Очертава се кражба на идеи.
Козирог: Луна и Меркурий навлизат в Козирог и бързат на среща със Сатурн. Аспектът стимулира задкулисието и тайните връзки. Очертават се тежки дни, в които ще доминира комплексарското поведение. Ще правите нежелани компромиси и някой със сигурност ще се възползва. До няколко дни бизнес инициативите ще се отпушат. Не бързайте и не предприемайте нищо важно в този уикенд. Рано сутринта в неделя е новолунието във вашия знак, което ще е придружено със слънчево затъмнение. Вероятни са проблеми с родителите, предимно с бащата. Не са изключени здравословни проблеми. Избягвайте големите натоварвания, отложете ските и участието в тежки състезания. В понеделник черпят Ивановците. От ранни зори, работата не върви. По незначителни поводи ставате агресивни и раздразнителни. Всичко, което свършите сами на 8-и ще тръгне по правилата, а това което предприемете колективно ще зацикли. Вероятни са вмешателства на странични сили и провокации от конкуренти. На 9-и правите крачка напред, получавате покани, предложения за нова работа и шанс за перспективен договор. Храната изцяло се превръща в енергия, не е време за диети. Пътувайте и отстоявайте принципна политика на 10-и. Приемайте каквото ви поднася живота без недоволство и сърдене. Ако мислите за някого той непремено ще ви се обади до петък на обед.
Водолей: Оставате без сили в този уикенд. Предстоящото новолуние придружено със слънчево затъмнение ще бъде може би най-тежкият момент в Сатурновата ви дупка. На 5-6-и смирете амбицията, не си поставяйте тежки и отговорни задачи, не предприемайте крачка в нова посока и пазете тайните си. Още със ставането в неделя ще усетите какво е полезно или вредно за вас. Сетивата са отворени, интуитивно получавате знания и предупредителни сигнали. От 7-и до 9-и Луната ще дефилира във Водолей. Понеделнишки се постарайте да свършите натрупаната работа, но все още не предприемайте нищо амбициозно. На 8-и не взимайте прибързани решения, особено ако някой се опитва да ви въздейства какво и кого да изберете. Където се появи трети ситуацията ще излезе извън контрол. Не изневерявайте, но е вероятно да ви изневерят. Всяко ваше отсъствие ще се използва. Родените в третата декада ще имат голям късмет на 9-и. Ще направите силен ход, може да получите повишение и преназначение и да подпишете перспективен договор. На 10-и може да пробиете в чужбина или да намерите работа в чуждестранна фирма. Ден на телепатичните контакти. Ще ви се обадят тези, за които мислите или те мислят за вас. На 11-и ще родите гениална идея и ще намерите изход от зациклено положение. Следобед са вероятни провокации и конфликти.
Риби: 5-и е ден с тежко излъчване. Тъмните сили вършат тъмните си дела в деня преди новолунието. На 6-и ще се събудите с интуитивно прозрение какво е полезно за вас, каква посока да поемете и на каква храна да наблегнете. Предстоят празнични дни. Внимавайте какво ядете и пиете, в какви отношения влизате и какво обещавате. На 7-и енергията ви нараства, време е за действие. Ще имате повод да изберете един или друг вариант и да се разделите с досегашния си начин на живот. Ако тази вечер сънувате нещо объркано и животът ви може да се обърка. На 8-и не поемайте колективна отговорност, ако не искате да работите за чужда сметка. Да не се подписват и колективни трудови договори. Каквото отложите за 9-и ще освободи личния ви потенциал, ще помогне да подпишете изгоден договор, да си получите повишението и преназначението. В следващите два дни Луната ще бъде в Риби. 10-и е ден свързан с миграционните процеси. Някой заминава, друг се кани да го направи. Ако в този ден вземете решение за заминаване дълго ще останете в чужбина, ще учите и ще си намерите работа там. Ден на невъзвръщенците. Ще ви се обаждат тези, за които мислите и независимо разстоянията ще направите контакт. На 11-и откривате истинския смисъл на връзката си с някого. Вечерта си пожелайте нещо и то ще се сбъдне. Сбъдват се само благите пожелания.