Седмичен хороскоп за периода 31 декември – 6 януари

седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп за 31 декември – 06 януари 2019:
Овен: Мнозина ще искат да се заразят с оптимизма ви и способността ви да не се подавате на лошите мисли. Тези умения ще ви спечелят много приятели, пишат от actualno.com. Посрещнете Новата година с разумна надежда и вяра, че вече във вас са останали само най-добрите и шлифовани качества.
Телец: Това е седмица, в която творческият ви потенциал ще бъде разгърнат в максимална степен. Не се колебайте да оставите рутинните си задължения по дома, за да се отдадете на своите мечти и стремежи!
Близнаци: Тази седмица вашата готовност за компромиси ще ви помогне да спечелите повече, отколкото предполагате. Много е важно да сте наясно с истинските ви желания, а не само да се придържате към гордостта си. Пазете здравето си, не е задължително да изпивате и изяждате всичко, което ви се предлага!
Рак: Новата година ще ви посрещне с ролята на герой, която вие сте постарахте да спечелите. Сега може да се отпуснете малко, но без да губите от възможностите си и без да забравяте, че поддържането на даден образ е всекидневна работа и развитие. Тази седмица ще сте от малцината, които са наясно, че понякога празниците са един обикновен ден. Все пак направете удоволствието на близките ви да сте в добро настроение. После бъдете незаменимия помощник за влизане в нормален ритъм.

Дева: Тази седмица ще ви дари с невероятна творческа енергия. Не се колебайте да се отдадете на изкуството, дори с риск да развалите перфектния ред в дома ви. Подарете си възможност да не сте съвършени и да откриете очарованието на това.
Везни: Това е седмица, в която някой ще се опита да ви извади от равновесие. Посрещнете с усмивка всяко предизвикателство и не си слагайте на сърцето лоши думи. Сега е време за разтоварване от всичко, което ви пречи да вървите напред.
Скорпион: През тази седмица всичко, което се случва ще бъде изцяло във ваша полза. Оставете събитията да се развиват без вашата намеса и се насладете на приятните резултати. Сега колкото по-малко искате, толкова повече ще получите. Не настоявайте за нищо и ще имате всичко.
Стрелец: Седмицата ще ви даде много възможности за разнообразяване на ежедневието ви. Не ги отхвърляйте, само защото са ви непознати или имате съмнение как ще протекат нещата. Втурнете се в новото предизвикателство и бъдете щастливи, че имате тази възможност. Освен това не се подавайте на тъжни мисли и равносметки, само защото идва Новата година, а просто се насладете на празничното настроение.

Козирог: Това не е седмица, в която да преследвате хрумнали ви идеи. Колкото и енергия да имате обстоятелствата не са на ваша страна и няма как да реализирате замисленото. Това не означава да оставите всичко, а търпеливо да изчакате да премине празничната истерия.
Водолей: От вас ще се очаква да сте душата на компанията. Много е вероятно да нямате настроение за това, но с много малко усилие бихте могли да допринесете за това всички около вас да се забавляват. В личен план ще се почувствате обичани и ценени – какво повече ви трябва!
Риби: Това е седмица, в която да приключите започнатото от изминалите дни. Мълчанието е злато и все повече ще разбирате ценността му. Ако нещо толкова много ви измъчва може да го запишете или претворите с помощта на друг вид изкуство. Посрещнете Новата 2019 година с по-малко очаквания, с повече мисъл за това, какво вие искате и кое е най-доброто за вас!