Пазете се от тези зодии – изпиват енергията ви

0
415
брак

Почти няма човек, който да не е чувал за енергийните вампири. Ако се чудите как да разпознаете този тип хора, то знайте, че и зодиите имат пръст в тази гнила работа. Различните зодиакални знаци използват различни способи, за да източат енергията на околните, пишат от fakti.bg. Общото за тях винаги е едно – енергийният вампир си избира жертвата и по един или друг начин я довежда до побъркване. Следва взрив от емоции и дори психически срив.
Ето кои са енергийните вампири сред зодиите:
За Близнаците е характерно да намира жертвите си в обществения транспорт. Набелязвайки си жертвата, енергийният вампир от този знак започва да я измъчва, да я настъпва по краката, досажда ѝ по всякакъв начин. Възникващата в резултат на това караница дава прекрасна възможност да се насити с чужда енергия.
Приблизително така действа и Овенът. Той оплюва жертвата, забърква се в побой – за него това е свята работа. Най-важното за него е физическият контакт.
Девата досажда на хората със сплетни и особено с придирянията си. Постоянните претенции по повод неправилното поведение, прегореното месо или безсолната супа водят до скандали и изсмукване на енергията на жертвата. Освен това в характера на Девата е и забележителната дребнавост.
Стрелецът е доста педантичен. Ако започне да ви прави забележки за закъснението или неправилно формулираната фраза, то знайте, че имате работа с енергиен вампир. Особено удоволствие му доставя поучението и четене на морал.
Лъвът се стреми да задави своите жертви с авторитета си. Те са обикновено лидери в компании и подчинявайки останалите на себе си, се наслаждават на безпрепятствено източване на енергията им.Тези 6 зодии притежават огромно търпениеТърпението е неуловимо качество – не всеки го притежава и често може да бъде пренебрегнато. Макар и …Feb 19 2019vsyakajena.com

Раците паразитират върху членовете на собственото си семейство. Вън от къщи, те могат да бъдат душата на всяка компания, но за роднините си те са настоящи тирани.
Козирозите също са лидери в компании, но за разлика от Лъвовете не си набавят енергията от негативни действия. За тях самата постъпка, а също и последствията от нея стават източник на енергия.
Везните са знак на равновесието и вампирите родени под този знак прилагат всички усилия да примирят враговете. Обаче настоящото примирение за тях не е цел, тъй като дава отрицателен резултат от техните усилия. На практика в своите миротворчески усилия те намират удобен момент, когато могат да вмъкнат “безобидна“ фраза, която само задълбочава враждата. А допълнителното озлобление на донорите е великолепен източник на енергия.
Най-изтънчените вампири се явяват Скорпионите. С постоянните жалби и упреци, те предизвикват у другите чувство за вина и използвайки това, изсмукват от техните жизнени сили. За такива вампири са характерни и мазохистични наклонности. Ако няма в обсега си подходяща жертва, Скорпионът започва да се самоизяжда. Важно е да знаете, че не трябва да подозирате във вампиризъм всички и всичко. Реалните вампири се явяват от 3 до 5% от населението, а предразположените да станат техни жертви са 57%. Така че животът не е толкова страшен, колкото ни се струва.Жените от тези 5 зодии веднага пленяват мъжетеПривличането е усещане, което често няма общо с логиката. Разбира се, красивите хора обикновено са п…Feb 16 2019vsyakajena.com