Не сключвайте брак с тези зодии, неподходящи са

0
190
зодии брак

Когато дойде време да сключим брак, обикновено се замисляме за това какво бъдеще ни чака с конкретния човек. Понякога пренебрегваме съветите на астролозите, но днес ви представяме една класация, която ще ви накара да се замислите. Според тях, има няколко зодии, с които е добре да се замислите сериозно, преди да сключите брак, защото може и да са неподходящи.

Разводът е много болезнен процес и за двамата партньори, предават от jenata.blitz.bg. За да се предпазите от такъв драматичен развой на любовния ви живот, според астролозите трябва да погледнете зодиакалния знак на половинката си.

Според експертите има представители на определени зодии, които се развеждат много по-често от останалите. Техните семейства почти винаги са обречени, а шансът приказката ви с такъв човек да приключи с „Заживели дълго и щастливо“ е минимален и еквивалентен на нула. Ако вече имате такъв човек до себе си, имайте едно наум и помислете много внимателно дали наистина искате да опитате да създадете семейство точно с такава личност.

Лидерите в тази класация са Козирозите. Те имат нарцистичен характер. Може да обичат сродната си душа от все сърце, но вродената им гордост няма да позволи на човек с тази зодия да преодолее минусите и недостатъците на любимия човек. Ето защо, преди да свържете съдбата си завинаги с Козирог, е добре да проверите дали наистина връзката ще си струва. Трябва да прецените дали представителите на този знак са готови да търсят компромиси или да правят отстъпки.

На второ място се нареждат Водолеите. Те са най-свободолюбивите знаци на зодиака. За тях е много важно да се чувстват свободни и необременени от задължения.
Водолеите няма да търпят да им се налагат забрани и да живеят „под ярем“. Най-често инициаторът на раздялата при връзка с Водолей, е именно той.

Девите са перфектни за семейство. Те са способни да оставят всичко в полза на своите съпрузи и деца. Често в техните отношения цари много любов и разбирателство. Това е така заради факта, че той се отдава повече на семейството, отколкото на собствените си нужди и желания. Именно заради това много Деви слагат край на брака си – опитват да променят живота си.

Със Стрелец е много трудно да се намери общ език. Те често смятат събеседниците си за по-нисши и обичат да държат всичко под контрол. Най-често разводът в този съюз се дължи на факта, че съпругът не издържа на постоянния натиск от страна на жена си и я напуска.

Родените под знака Скорпион имат много труден и тежък характер. Жена във връзка с представител на тази зодия трябва да си затваря очите за всичко или да обича въпреки всичко. Струва си да се отбележи, че Скорпионите не могат да бъдат променени. Не се поддават нито на сълзи, нито на шантаж и манипулации. Не всяка жена е в състояние да издържи такъв човек.

Семейните ценности и бракът са много важни за Близнаците. Те са много позитивни и дружелюбни, но това е само едната страна на монетата при тях. Втората е предразположена към депресия, негативизъм и агресия. Те няма да наложат вижданията на половинката си, но често имат нужда да се разсеят с нещо или някого, което неминуемо ще доведе до крах на отношенията с любимата.

Вижте още:Ясно е кои са 4-те доминиращи зодииДнес ще си поговорим за доминиращи зодии. Ясно е, че всеки човек има своя характер и особености, но …Jul 6 2020vsyakajena.comКак се държи всяка от зодиите, когато се влюбиКогато се влюби, всеки от нас променя поведението си, при това почти неусетно за него самия. Това е …Jul 2 2020vsyakajena.com

loading...