Мъжът ви е от тези зодии? Внимавайте, те са сред най-трудните за обичане

0
368

Не съществуват идеални мъже, но в зодиака има някои знаци, чиито представители, освен положителните си качества имат редица характеристики, които показват, че те са трудни за обичане, пишат от marica.bg. С тях романтиката, връзката и семейството, могат да бъдат един сложен процес. Вижте кои са.
Мъжът Дева
Мъжът Дева има много качества, но и отрицателни черти на характера, което ги прави трудни партньори. Техните изключителни умствени способности граничат с комплекс за малоценност, лоялността – с патологична ревност, толерантността – с изключителна степен на обидчивост. С такъв партньор любовната връзка е сложна и половинката му трябва постоянно да изглажда острите ъгли в рязко критични ситуации. Най-сложни са взаимоотношенията, в които и двамата партньори са родени под знака на зодия Дева. Като майстори на аналитични изследвания, те са способни да се привързват помежду си с неоспорими аргументи, претенции и обвинения. Мъжът Дева е прекалено чувствителен към всякакви съмнения относно партньорите и съвместимостта с тях, което прави този знак лидер сред ергените. Хармонична връзка биха могли да имат с представителки на зодия Козирог, Рак, Скорпион и Телец. Но със Стрелец и Овен, любовта им е изправена пред сериозни изпитания.За тези 5 зодии събирането с бившия е невъзможно. Вижте кои са непоколебимите знациЛъв
Лъвовете обичат да доминират във всеки аспект от живота си, включително и в романтичните връзки,…
Aug 26 2018vsyakajena.com

Мъжът Козирог
На първо място е изключително трудно да се изградят любовни взаимоотношения с мъж Козирог. Разбира се, представителите на зодията създават семейства, но заемат ролята на пазач или тиранин. Избират за половинки жени, от които ще имат най-голяма полза и създаващи им най-малко проблеми. Козирозите са алчни за комплименти и похвали, но не и да бъдат критикувани, тъй като са твърде горделиви. По-скоро те са постоянно критикуващата половинка. Разбира се, някои мъже Козирози са доста чувствителни, но тази им черта на характера не се проявява там, където трябва, например в това да утешат любимата си. Допустимата любовна връзка Козирогът може да създаде със Скорпион, но по някакъв начин може да свикне с Дева или Телец. Съюз с Рак или Близнаци е почти невъзможен.
Мъжът Водолей
Мъжете Водолеи не заемат позицията на лидер в семейството, а по-скоро са педантични. Специална причина за това няма, те просто са си такива. От друга страна, трудно се отдават на един партньор, особено в по-младите си години и изневерите са тези, които поддържат самочувствието им. Нерядко се стига и до развод с мъж Водолей. Той е свободолюбив, дори на моменти анархист и не се поддава на контрол от страна на половинката си. В случай, че го провокират, той достойно се изправя срещу всеки. Обича комплиментите, особено що се отнася до секса и неговото представяне. Хармонична връзка може да създаде с жени от зодия Близнаци, Стрелец, Лъв, Везни или Риби. Любовта му с жена Телец или Скорпион би била трудна за понасяне.
Мъжът Рак
На пръв поглед изглежда, че мъжете от зодията държат на семейството, че са почтени и верни партньори. Но всъщност не е съвсем така. Някои от тях, категорично не желаят да поемат отговорността за семейството и да бъдат тази „стена“, зад която половинката им може да се скрие, да намери опора. Мъжете Раци не знаят как да преодолеят трудностите, така че още от детството си се научават да прехвърлят отговорността към другите. Те се нуждаят от вечни бавачки и се страхуват да напуснат зоната си на комфорт, която е обрасла като черупка. Също така мъжете Раци може да проявяват силна ревност към половинките си. Ако тя се падне по-силна по характер, те стават пасивни, което влошава връзката. Дамите родени под знака на зодиите Дева, Скорпион, Риби и Везни могат да понесат сложността на мъжа Рак.Самочувствието им е изключително високо ниво. Вижте кои са трите зодии с най-голямо егоПознавате ли хора, на които егото им е толкова голямо, че чак ги е погънало? Животът на тези хора се…Aug 26 2018vsyakajena.com