Месечен хороскоп за януари 2019: Овните започват с добър старт, Телците ще решат важна сделка

седмичен хороскоп

ОВЕН
За Овните януари ще стане стартова площадка за изграждане на благополучно бъдеще, пишат от margaritta.net. Някои от тях ще започнат нова работа, залавяйки се с нещо, с което още не им се е налагало да се сблъскат, а други в своята родна организация ще инициират проект, който ще им отвори невероятни хоризонти и през 2020 година ще ги изведе практически на междугалактическо ниво. Важното е да съумеете да изхвърлите баласта, във вид на онези, които не искат да напредвате и да се издигате в професионален план, които дават странни заповеди и пречат с нещо. Освен това, има вероятност от доста завладяващи пътувания, по време на които вие можете да материализирате някакви свои смели желания, а така също появата на нови полезни и приятелски връзки, всяка от които ще стане за вас нещо много важно. В началото на месеца не са изключени кавги с роднини, които не разбират вашите стремежи. В средата на януари в някаква ситуация вие ще поставите на карта почти всичко, което имате. В края на месеца се очаква извънредно значимо за бъдещето ви събитие.
ТЕЛЕЦ
През януари Телците в името на бъдещото си благополучие ще се решат на някаква сделка, която освен всичко дурго, ще се окаже и компромис със собствената им съвест или ще пожертват някакви свои навици. Най-вероятно вие ще разберете, че без това няма да станете участник в много доходен и перспективен проект в бизнеса или кариерата. Освен това, ще се появи възможност да осъществите желания, които дълго време са се натъквали на някакви препятствия, например, някой от обикновена лошотия не ви е давал да ги реализирате. Неблагоприятните фактори ще изчезнат и затова вие ще можете да удовлетворите своите желания и да получите от това множество удоволствия. В началото на месеца (до 7-ми януари) не е подходящо да се занимавате с нещо, което може да навреди на вашето здраве и състоянието на вашите дела. В средата на януари в съзнанието ви ще съзрее някакъв важен и доста жизнеспособен, дори може да се каже продуктивен план. В края на месеца ще се наложи да отстъпите от някои свои принципи или да се откажете от някакви свои намерения.
БЛИЗНАЦИ
През януари енергичен и инициативен човек ще вземе в свои ръце съдбата на Близнаците. Най-вероятно или ще ви уредят на нова и доста достойна работа, или активно ще ви тласнат към постъпка, която ще повлияе позитивно върху вашето бъдеще. Вероятно, за един човек ще бъде много важно вие „да пораснете“, да преминете на следващото ниво на зрялост. И не е изключено между другото това да стане след някаква ваша изцепка.Освен това, някакво изпитание ще ви помогне да си изясните какво всъщност искате от живота и от професионалната си дейност конкретно, и това ще ви позволи да направите своя живот по-конструктивен, безопасен и рентабилен. В началото на месеца си струва да се въздържите от всякакви необмислени постъпки. В средата на януари някой ще планира вместо вас живота ви и това ще доведе до много добри последствия. В края на месеца ще се появи желание да промените нещо радикално в себе си и може би да се откажете от някакви свои вредни навици.
РАК
През януари Раците едва ли ще постигнат някакви нови успехи в кариерата, пък и в битовите дела не са изключени препятствия и проблеми. Ще е идеално, ако можете да посветите този месец на почивка, да не планирате нищо сериозно и поне част от задълженията си да прехвърлите върху онези, които винаги ви подкрепят, на които вие се доверявате безрезервно. При това даденият период ще ви донесе изпълнение на някакво съкровено желание, ще се материализира нещо такова, за което вие амбициозно сте мечтали. Вероятно ще получите публично признание на заслугите си. Очаква се да осъществите и някакво вълнуващо пътуване. Вярно е, че вашето намерение да потеглите няма да се хареса на някого от роднините ви. В началото на януари ви очаква някакво ентусиазирано мероприятие, на което ще се наложи да общувате с надути и високомерни персони. В средата на месеца не си струва да градите дългосрочни планове – те едва ли ще се осъществят, при това поради допуснати именно от вас грешки. В края на януари ще изчезнат някакви притеснителни обстоятелства.

ЛЪВ
През януари Лъвовете ще започнат нещо много важно и за тяхната кариера, и за живота им като цяло. Голяма е вероятността да стартира проект, който ще издигне жизненото ви равнище на недосегаема по-рано висота и ще ви помогне да заемете длъжност, която най-много ви подхожда и съответства на вашите амбиции, знания, умения.  Освен това, вие неведнъж ще осъществите някакви свои желания и ще помогнете и на околните да материализират своите желания. Очаква ви общуване с хора, които са ви много скъпи, както и придобиване на нещо доста полезно. Вярно е, че не е изключено през третата десетдневка вие така да направите, че да се скарате с приятел, който обикновено всичко ви прощава. В началото на месеца вие най-вероятно ще реализирате план, който дълго и старателно сте обмисляли, но в някаква друга ситуация лекомислено ще се „хвърлите в дълбокото“, смятайки, че трябва да я решите сега, за да не стане след това късно. В средата на януари ви очакват позитивни промени. В края на месеца бъдете по-сдържани в емоциите си.
ДЕВА
През януари Девите най-вероятно ще бъдат настроени основно за решаване на битови проблеми и на някакви утилитарни задачи, за които по-рано по някакви причини не им е стигало времето. Съдбата обаче ще внесе своите корекции. На работното място не е изключено да започнете нов проект, който ще изисква от вас извънреден труд и някакви действия, които вие още нито веднъж не сте предприемали, но пък той ще отвори пред вас вълшебни перспективи и ще ви помогне да изградите стабилна кариера. Освен това, има вероятност за позитивни промени в отношенията с роднини, възможно е да се появят нови точки на съприкосновение и общи интереси, което на свой ред ще ви помогне да организирате диалог и в някакви спорни въпроси. В началото на месеца ще се осъществи някакво ваше доста пикантно желание; възможно е да получите и приходи – както в пари, така и предметни. В средата на януари ви предстои да се занимавате със сметки и разчети. В края на месеца ще ви върнат някакъв дълг.
ВЕЗНИ
През януари Везните вероятно ще имат проблеми в деловата сфера, някакви битови неуредици, конфликти с роднини. Всичко, на което вие не сте отделяли нужното внимание през втората половина на 2018 година, ще тръгне накриво и ще ви принуди да предприемете спешни мерки. Затова пък ако не се отдръпнете от случващото се, а активно се заемете с поправянето на ситуацията, то веднъж завинаги ще се справите с много неприятности. Освен това, през третата десетдневка при вас ще се появят множество конструктивни идеи, които ако ги реализирате, ще внесете в своя живот позитивни корекции, а и вашите приятели с удоволствие ще ви помогнат там, където вие сами не можете да се справите. В началото на месеца не поемайте ангажименти, в чието своевременно и качествено изпълнение се съмнявате. В средата на януари вашето отсъствие на някакво мероприятие ще ви помогне в нещо, а в друго ще ви създаде допълнителни проблеми. В края на месеца някакво частно пътуване ще разшири вашия кръг от хора, с които обшувате.
СКОРПИОН
През януари Скорпионите ще си осигурят нещо много важно, при това както в личен план, така и в кариерата. Най-вероятно това ще стане благодарение на поправянето на някакви грешки, допуснати по-рано, и използването на някакъв крайно специфичен житейски и професионален опит. Пък и роднините ви ще изиграят не последна роля във всичко, което е свързано с бита и работата, ще ви помогнат да увеличите благосъстоянието си и да стабилизирате положението си. Освен това, очаква се осъществяването на много желания; някои от тях ще реализирате вие сами, изразходвайки доста внушителна сума, но нито веднъж няма да съжалявате за направените разходи, а нещо друго ще се изпълни благодарение на някакъв влиятелен човек. В началото на месеца ви очаква някакъв важен ангажимент, който ще разкрие вашия потенциал пред хора, от които зависи много в живота ви. В средата на януари някакво мероприятие ще ви събере с нужните хора, притежаващи ресурсите, от които сега вие се интересувате. В края на месеца е вероятно да имате спорове с приятели.

СТРЕЛЕЦ
През януари Стрелците ги очаква някакво мощно начинание, което ще им помогне да удовлетворят много амбиции и да се развият в професионален план едновременно в няколко посоки. Най-вероятно вие вече сте направили доста важни стъпки, за да го има този важен проект и той да стане един от най-успешните ваши „деца“. Освен това, ви предстои да стигнете до съгласие по някакъв важен въпрос с онези роднини, на които вие сте длъжни по някакъв начин. Възможно е да разберете, че ако продължите да упорствате в нещо, ще се лишите от подкрепа, затова отстъпете мъдро или намерете компромис, който устройва всички вас. И още – през третата десетдневка на януари ви очаква най- увлекателното пътешествие, което ще засили във вас усещането за вътрешна свобода. В началото на месеца някаква стратегическа хитрост ще ви помогне да постигнете важна за вас цел. В средата на януари ще се наложи да преодолявате някакви препятствия, затова пък ситуацията като цяло ще ви научи на много неща. В края на месеца ви предстои да направите някакъв избор.
КОЗИРОГ
Козирозите през януари с ентусиазъм ще се заемат с личните си дела, за които по-рано не им е стигало време или сили, ще осъществят немалко битови, утилитарни намерения, ще увеличат комфорта на своето жилище, а така също ще пообщуват с онези роднини, с които това им доставя най-голямо удоволствие. В деловата сфера са вероятни проблеми поради нововъведенията, които ще ви бъде трудно да разберете, и съответно – да приемете. Най-вероятно вие ще се опитате да направите така, че тези нови неща да не ви засегнат, дори може да влезете в конфликт с шефовете, но няма как да се измъкнете от тях, само ще настроите против себе си хора, които са по-влиятелни от вас. Бъдете по- далновидни и не рискувайте това, което имате, по-добре се примирете и се опитайте да се адаптирате към ситуацията. В началото на месеца някой ще улучи с подаръка си за вас, осъществявайки по този начин някаква ваша мечта, която не е никак малка (и може би не съвсем бюджетна). В средата на януари се очаква да направите сполучлива покупка. В края на месеца ще имате много спорове, подред с всички.
ВОДОЛЕЙ
През януари Водолеите ще започнат няколко изключително важни за тяхното бъдеще проекти, в които те ще се изявят много добре, ще съумеят да си осигурят подкрепата на влиятелни личности, ще намерят съмишленици, с чиято помощ няма да бъде трудно да постигнат основните си цели. При това ви очаква някакво персонално начинание, несвързано с вашата работа, което ще доведе до страничен и съвсем не малък доход. Що се отнася до битовата сфера, неведнъж ще се наложи бързо и под контрола на доста досаден човек да решавате проблеми от утилитарен характер – нещо да се ремонтира, да се зашие, закачи или закове. Ще ви трябва не само умение, но и търпение.В началото на месеца някой може да ви натрапи общуване, от което с удоволствие бихте се измъкнали, но уви, няма да се получи. В средата на месеца е възможно вие да се преборите за разрешение (виза) за някакво пътуване. В края на месеца онова, което по-рано е предизвиквало някакви затруднения, ще тръгне като по мед и масло.
РИБИ
През януари Рибите ще бъдат въвлечени в интересен проект, който няма да има никакво отношение към тяхната професия. Не е изключено благодарение на това пред вас да се отворят уникални перспективи, вие ще получите възможност да използвате онези свои таланти и способности, които кой знае защо не са били потребни във вашата основна работа, ще дойде и допълнителен доход, а вашият професионален рейтинг съществено ще порасне. Освен това, ви очакват някакви красиви, полезни и статусни подаръци, които ще покажат истинското отношение към вас от страна на околните, ще ви покажат, че мнозина искат да ви зарадват, да направят нещо приятно за вас, и то не само заради Коледа и Нова година. В началото на месеца вие успешно ще редувате някакви битови грижи и посещения на доста важни за вас мероприятия. В средата на януари вие сами ще изрежисирате някакво събитие, което в резултат ще ви донесе много блага. В края на месеца ще ви се наложи да отстъпите в нещо на близък приятел и да се позанимавате с неговите проблеми.