Месечен хороскоп за септември: Козирозите ще имат успехи, а Близнаците ще са емоционални

0
287

Септември месец се очертава динамичен и вълнуващ. За някои представители на зодиака месецът ще предложи приятни изненади и романтика, докато за други периодът може да е много натоварен и дори стресиращ. Вижте каква е астрологичната прогноза на Петя Георгиева за az-jenata.bg.
Овен
Трудностите през този месец ще са свързани с личните отношения. Търсете компромисни решения на спорните въпроси. Вслушайте се и в препоръките на приятелите си, които имат подобен опит. Не бързайте да „горите мостове“, след време ще размислите и ще съжалите. В професионален план предстоят положителни промени. Ще получите висока оценка за постигнатото до момента и оферта за участие в нова дейност. Първоначално може да ви е малко трудно да се ориентирате в конкретиката, но скоро ще „наберете инерция“. Допълнителната заетост ще е свързана и с допълнителни приходи.
Телец
Професионалните ангажименти през този месец ще са повече от обикновено. Може да се дължи на факта, че има празници и работният период е по-къс, а може да е и по други причини. Мобилизирайте се и се постарайте да сте максимално ефективни. Не позволявайте на околните да ви разсейват и да отвличат вниманието ви с незначителни занимания и още по-малко с клюки. Разпределяйте свободното време между приятелите, хобито и любимия човек. Нито една от групите не бива да се почувства лишена от вас. Единственият компромис, който може да се наложи и би било желателно да направите е вместо с любимите занимания да се заемете със самоусъвършенстването и повишаване на познанията си.
Близнаци
Емоциите ще са много и разнообразни през този месец, но от вас се иска да не губите представа за реалността. Ще успеете да довършите изостаналите задачи или такива, които по някаква причина сте стопирали. Ще стабилизирате и личните отношения, а много е вероятно да възстановите стара делова връзка, прекъсната неизвестно защо. Бъдете старателни, последователни и не пропускайте възможността да усвоявате нова информация. Ще има публични дискусии, на които ще покажете на какво сте способни.

Рак
Много е важно през този месец да не прекалявате с нищо. Дозирайте работата, почивката, храната, емоциите. Преценявайте силите си и в дните, в които сте ангажирани повече интелектуално, изразходвайте свободното време за спорт или друг вид физически занимания. Когато пък се чувствате изморени физически, осигурявайте си часове за отмора с хубав филм или книга в ръка. Създавайки баланс, по този начин ще си осигурите емоционална стабилност и хармонични лични отношения. Използвайте въображението си, занимавайте се с нещо непознато, посетете местата, за които само сте чували, излезте от рамките на рутината. С изненада ще установите, че тези уж незначителни промени са се отразили положително на здравето ви.
Лъв
Повечето ви занимания ще са свързани с фиксиран финансов резултат. Бъдете изключително предпазливи и наблюдателни през този месец. Обсъждайте важните теми само с хора, на които имате безпрекословно доверие и никога не са ви подвеждали. Не е изключено да се опитат да се възползват от вас или да ви измамят, така че проверявайте подробно документите, които ще се наложи да подписвате. Не бързайте и не позволявайте на никой да ви пришпорва. Равномерното темпо на работа ще ви предпази от грешки, ще ви даде възможност да съхраните психиката и да използвате силите си пълноценно. Личните отношения ще са спокойни, ако не прекалявате с претенциите.
Дева
Бъдете готови за изненади в предстоящия месец, като при това не всички ще са от най-приятните. Наблюдавайте поведението на колегите си. Не е изключено точно човек, на когото сте помагали, въвели сте в работата и в който сте вложили много ресурс да се опита да ви „подложи динена кора“. Запазете спокойствие и реагирайте на провокацията с мълчание. Само така ще се измъкнете незабелязано от неприятната ситуация. Що се отнася до свободното време и личните отношения, то и там ситуацията няма да е от най-гладките. Не се разочаровайте, ако близките или любимия човек не възприемат всичките ви идеи с ентусиазъм. Може би ще е добре от време на време да им давате инициативата като възможност да се почувстват значими.

Везни
Не се очакват стресови ситуации през този месец. На моменти работата ви може да е малко повече от обикновено, но за да си нямате неприятности, уточнявайте предварително изискванията за крайния резултат и сроковете, които ви поставят. Достатъчно е да сте внимателни и последователни, за да се справите по обичайния си начин, а именно отлично. Романтичните отношения ще са източник на свежи емоции. Ще се случи нещо ново, непредвидено, но зареждащо с оптимизъм. Ако от доста време искате да се запознаете или сближите с някого, ще успеете да постигнете целта си. Ако пък сте във връзка и усещате, че от известно време отношенията ви не са достатъчно жарки, ще можете да организирате кратко приключение, с което ще повишите градусите на страстта.
Скорпион
Ще ви е малко трудно да се ориентирате в изпълнението на занимания, с които до момента не сте се сблъсквали. Следвайте логиката и търсете информация, при това от достоверни източници. Ако се налага, обърнете се за консултация и към държавните институции, за да уточните задължителните процедури. Не се отказвайте, напротив, бъдете доволни от натрупания опит. Напрежението ще се отрази негативно на настроението ви и на моменти може да сте твърде раздразнителни. Споделяйте съмненията с близките си – точно те са хората, които ще ви окуражат и подскажат полезни идеи. Не се лишавайте от почивка, независимо колко много е работата ви и какви приходи очаквате да получите от нея.
Стрелец
Тонусът ви ще е стабилен през целия месец. Контактите ще са интензивни и неформалните ще заемат по-голямата част от времето ви. Приятелите ще ви атакуват с интересни предложения, на които ще е трудно да откажете. Само бъдете внимателни с екстремните спортове и други рискови експерименти, може да се травмирате неприятно. Работата няма да ви затрудни, независимо колко е и в какви срокове ви я възлагат. Напротив, тъй като ще сте почти винаги в добро настроение, околните с радост ще ви предлагат помощта си. Най-вероятно ще получите и допълнителни финансови постъпления, с които ще имате възможност да се отблагодарите на онези, които са ви съдействали.

Козирог
Ще има от какво да сте доволни през този месец. Работоспособността ви е висока, ще реализирате всичките си замисли. Както вие, така и резултатите ви ще добият популярност, но не губете реална представа за позициите си и не се възгордявайте. Наблюдавайте внимателно обстановката и събитията. Вероятно ще имате възможност да се отървете от присъствието на колега, който създава хаос и неприятен климат в колектива. Личните отношения също ще са хармонични. Ще имате възможност да се забавлявате както в шумни, така и в камерни компании и да се радвате на прекрасни минути в присъствието на предпочитани от вас личности. Не се натоварвайте с непосилни задачи само, за да угодите на някого.
Водолей
Преценете физическото и психическото си състояние преди да се захванете за нещо важно и трудоемко. Настроението ви доста често ще е променливо и нестабилно. При такива условия е възможно да допуснете грешки, които след време ще е трудно или невъзможно да коригирате. А дори и да успеете, ще се отразят зле на авторитета ви. Занимавайте се с рутинни задачи, когато сте неспокойни и търсете оригинални решения, когато изпитвате удоволствие от работата. Преценявайте много внимателно решенията, свързани с някаква промяна. Ако промяната ще засегне личния ви живот, не пропускайте да я обсъдите със семейството. Финансовото ви състояние ще е стабилно, ако подхождате към приходите си отговорно.
Риби
Единственото и достатъчно условие да се справите със задачите, които си поставяте, е да си осигурите душевно спокойствие. Не се разстройвайте, ако установите, че сте неподготвени за някои дейности. Няма как винаги да знаете всичко. Вместо да си губите времето в самообвинения, потърсете по-опитни колеги, с които бихте могли да се консултирате. Няма да ви откажат, а и ще създадете полезни връзки, макар и във виртуалното пространство. Затрудненията ви ще са по-скоро на битово ниво. Не се сърдете на близките, ако ви критикуват, че се справяте лошо с домашните задължения. Помолете ги да свършат работата вместо вас и ги компенсирайте с някаква приятна изненада.