Кога ще намериш „единствения“ според зодията

0
741
единствения зодията

Днес ще си поговорим за търсенето на „единствения“. Това е онзи човек, за когото мечтаем и с когото искаме да създадем семейство и да изживеем старините си заедно. Днес ще ви представим кога ще намерите точния за вас човек според зодията си, предават от lifezone.bg.

Овен
Ти ще срещнеш единствения веднага щом се научиш да оставяш миналото в миналото.
Не може да очакваш да вървиш напред, ако продължаваш да се връщаш при бившия, всеки път щом се почувстваш самотна или всеки път щом той допълзи обратно при теб. Това е омагьосан кръг, който не води до никъде.

Телец
Ако си Телец, любовта на живота ти ще се появи щом започнеш да допускаш хората близо до себе си. Не може да очакваш всички да знаят какъв прекрасен човек си всъщност, ако постоянно се криеш зад емоционалните си стени.

Близнаци
Човекът, с който ще прекараш живота си, ще дойде веднага щом си готов за него. Може да мислиш, че сега е точното време да се появи някой, но повярвай, не е. Все още трябва да израснеш като личност, докато бъдеш готова да срещнеш любовта на живота си.

Рак
Ако си от зодия Рак, ще срещнеш единствения, когато най-накрая се освободиш от миналото. Може да си отрязала всички връзки с бившия и той да не присъства физически в живота ти, но все още съществува в мислите и сърцето ти. Точно това ти пречи да оздравееш и да продължиш напред. Но не можеш насила да спреш да чувстваш. Дай си достатъчно време да се възстановиш.

Лъв
Ти ще намериш единствения, когато се научиш да пренебрегваш егото си.
Да бъдеш горда е хубаво нещо, но понякога, просто трябва да сложиш сърцето си на първо място, ако искаш да имаш щастлив любовен живот.

Дева
Ако си Дева, значи винаги очакваш най-доброто.
Въпреки че да не се примиряваш с по-малко е качество, което не всеки притежава, има тънка линия между това да не искаш да снижиш стандартите и да бъдеш прекалено придирчива. Пробвай да дадеш шанс на някой, който не е отговаря на критериите ти и виж какво ще стане.

Везни
Ако искаш да намериш човека, с който да прекараш живота си, трябва да се научиш да различаваш грешните и правилните хора. Започни да оценяваш тези, които те обичат истински, и се отърви от онези които не се държат с теб, така както заслужаваш.

Скорпион
Ти ще срещнеш единствения, когато се отървеш от всички фалшиви хора в живота си.
Спри да се примиряваш с някакво подобие на връзка и спри да си губиш времето за някой, който не си заслужава. Просто приеми, че си човек, който не може да обича само наполовина, и престани да се опитваш да бъдеш такъв.

Стрелец
Ще намериш истинския човек веднага щом придобиеш куража да излезеш от зоната си на комфорт. Би било страхотно, ако бъдещия ти партньор е някой, който вече познаваш, но нещата не винаги стават така. Бъди смела и излез навън, със сигурност ще си заслужава.

Козирог
Ако принадлежиш към тази зодия, точния човек ще влезе в живота ти в момента, в който превъзмогнеш страха си от любовта. Трябва да приемеш, че не всички са като бившия ти, и да дадеш шанс на някой нов, без да мислиш че ще ти разбие сърце.

Водолей
Ти ще намериш единствения, когато научиш колко е важно да се правят компромиси понякога. Романтичната връзка е двупосочна улица и нещата не винаги ще стават така, както ти искаш. Понякога ще трябва да се срещате по средата, и да разберете че това е равно партньорство, в което няма доминираща страна.

Риби
Ще срещнеш човека на живота си, когато започнеш да се поставяш на първо място и разбереш най-накрая колко много заслужаваш. Не може да очакваш другите да ценят теб и всичко, което правиш , ако ти самата не се уважаваш и цениш.

Вижте още:Най-ужасната черта на всяка зодияВсеки човек има предимства и недостатъци в характера си. Разбира се, в годините се научаваме да конт…Jul 11 2020vsyakajena.comКой е нашият ангел-пазител според зодиятаВсеки от нас има ангел-пазител. Усещали ли сте в дадени ситуации как сякаш има някаква намеса свише,…Jun 19 2020vsyakajena.com