12-те зодии в класация от „най-бедни“ към „най-богати“

0
978

Каквото и да си говорим, парите са важна част от нашето общество. Да, те не бива да бъдат самоцел, но от тях зависи добруването ни и колкото и да се лъжем, няма как да отречем главната им роля за това. Кои обаче са зодиакалните знаци, които са предразположени към най-големи финансови успехи? Вижте ги в класация от „най-бедни“ към „най-богати“.
12. Дори и да имат много пари, Стрелците никога не са удовлетворени от тях, защото на света винаги се намира човек, който е по-финансово стабилен от тях. А това изобщо не им допада, затова и печелят последното място по богатство.
11. Водолеите са на предпоследно място, защото те просто нямат нужда от пари. Артистичните представители на тази зодия не считат за нужно да си тровят живота в притеснения.Тези 5 зодии със сигурност са най-добри в леглотоВсички обичаме с*кс, нали? Не просто го обичаме, той ни е нужен, за да се възпроизвеждаме, изобщо да…Sep 11 2017vsyakajena.com

И колкото и да е необичайно, винаги намират кой да им помогне финансово, когато са в нужда.
10. Рибите определено имат много пари, но определено не ги заработват сами. Ето защо заемат почетното място във финалната ни тройка.
9. Везните не обичат парите, но обичат лукса. И това е едно от основните противоречия в изпълнения им със същите тези противоречия живот.
8. Близнаците умеят да печелят пари, но също толкова бързо умеят и да ги харчат. Затова често се случва накрая на месеца едва да могат да съберат стотинки за храна.
7. Козирогът е на принципа, че има два начина за печалба: или изкарваш повече, или харчиш по-малко. Те са работохолици и предпочитат да инвестират парите си в обучения, вместо да ги харчат безразборно. И определено всичко, което печелят, е заработено с много труд
6. Ето го и царя на зодиака. Лъвовете определено обичат луксозния начин на живот и най-вече да го демострират. Затова те нямат толкова много нужда от пари, колкото от подходящи възможности.
5. Ракът определено е скъперник, който винаги има някой и друг скрит лев под дюшека. Така че ако имате нужда от пари и приятел рак, не се колебайте да го потърсите. Дали обаче ще реши да ви помогне, това вече е отделен въпрос.
4. Овенът обича риска, а като знаем, който играе, печели. Затова и често касичката му е пълна.
3. .Телецът работи, старае се, и макар съдбата да не е благосклонна към него, успява да изкара доста пари, макар често и да не са съразмерими с възможностите му. А те определено са големи.
2. Скорпионите заемат второто място поради две основни причини: обичат парите и не обичат да губят. И това, според нас, казва достатъчно за темперамента им.
1. И ето ги и победителите, а именно уравновесените Деви. Те са спокойни, постоянни и не намират за нужно да харчат всичко, което печелят. Затова дори и да имат хиляди левове, за тях не е проблем дънките им да струват 20 лева. Защото са просто дънки като дънки, нали така?Трите зодии, които си падат по дългите връзкиДа си го кажем направо: има хора, които изобщо не са по дългите връзки. Те не си падат по сериозните…Aug 13 2017vsyakajena.com