Как според зодията на мъжа до нас да разберем, че вече не ни обича (ЧАСТ 2)

Случвало ли ви се е да се окажете във връзка, в която почти всеки ден се замисляте дали човекът до вас наистина ви обича или просто е свикнал да сте част от живота му и не сте нищо повече от навик? В повечето случаи дори и да зададете въпроса, няма да получите конкретен отговор, а евентуално контра въпрос от рода на „Как може да ме питаш такива работи?“, „Защо си мислиш така?“ и колкото и да се опитвате да обясните, че виждате коренна промяна, то трудно бихте стигнали до консенсус. Но тъй като поведението на човек се определя до голяма степен от зодията му, то лесно можете сами да си отговорите на това, което ви интересува, стига да отделите малко време и целенасочено да наблюдавате действията на човека до вас в различни ситуации. Ето как се държат мъжете, когато не са лудо влюбени в половинката си, в зависимост от зодиакалния знак, под който са родени:
Мъжете Везни очакват връзката им с жена да бъде много силна и балансирана. Те са много общителни и загрижени и ако наистина искат да са с вас ще ви търсят много често и ще се възползват от всеки един удобен момент, за да бъдете заедно. Ако обаче не ви търсят и отговарят на обажданията ви бавно и рядко, по-добре изобщо не се мъчете да правите нещо с тях.Как според зодията на мъжа до нас да разберем, че вече не ни обича (ЧАСТ 1)Случвало ли ви се е да се окажете във връзка, в която почти всеки ден се замисляте дали човекът до в…Nov 14 2018vsyakajena.com

При Скорпионите нещата се случват доста по-лесно. Ако не ви харесват и не искат да бъдат с вас, те определено ще ви го заявят в прав текст, защото игричките не са в техен стил. Това може да ви се стори доста нетактично, но определено ще ви спести много време и нерви.
Стрелците също са напълно искрени, но са доста по-тактични от Скорпионите. Те ще поговорят с вас и ще ви обяснят как стоят нещата, като се опитват максимално да смекчат обстоятелствата.
Козирозите наистина са хора, които максимално много се отдават на работата си и я приемат присърце. Ако обаче постоянно слушате от мъж Козирог колко е зает и точно в момента няма никакво време да се видите, то нещата не отиват на добре. Това е признак, че вие далеч не сте на първо място в живота му.
От Водолеите можете да очаквате всичко. Дори и грубо държание. Въпреки че Водолеят много обича да води дълги разговори, защото очаква от половинката си да го допълва интелектуално, то в момент, в който определено е осъзнал, че не иска да сте заедно, ще прекрати всякаква форма на разговори с вас и няма да ви обръща никакво внимание.
При Рибите има един индикатор, който веднага ще ви покаже, че вече не сте част от живота им. Ако мъжът до вас е Риба и от известно време забелязвате, че прави всякакви планове за бъдещето, но вие изобщо не се вписвате в нито един, то бъдете сигурни, че нещата между вас изобщо не вървят в добра посока.
Александра БОЖИДАРОВАСтраната, в която ще намериш перфектната половинка, според зодията сиТърсиш любовта? Може да я откриеш на следващата дестинация, която ще посетиш. Но как да я избереш? С…Oct 7 2018vsyakajena.com