Как според зодията на мъжа до нас да разберем, че вече не ни обича (ЧАСТ 1)

Случвало ли ви се е да се окажете във връзка, в която почти всеки ден се замисляте дали човекът до вас наистина ви обича или просто е свикнал да сте част от живота му и не сте нищо повече от навик? В повечето случаи дори и да зададете въпроса, няма да получите конкретен отговор, а евентуално контра въпрос от рода на „Как може да ме питаш такива работи?“, „Защо си мислиш така?“ и колкото и да се опитвате да обясните, че виждате коренна промяна, то трудно бихте стигнали до консенсус. Но тъй като поведението на човек се определя до голяма степен от зодията му, то лесно можете сами да си отговорите на това, което ви интересува, стига да отделите малко време и целенасочено да наблюдавате действията на човека до вас в различни ситуации. Ето как се държат мъжете, когато не са лудо влюбени в половинката си, в зависимост от зодиакалния знак, под който са родени:
Овен – Когато му говорите гледа телевизора, телефона си или нещо съвсем странично, слуша ви с половин ухо и едва ли дори ви чува какво точно казвате. Овните обичат да преследват жените, в които са влюбени до последно, но когато изгубят интерес това ясно се забелязва. Така че, ако човекът до вас е Овен и се държи по този начин, почти сигурно е, че може и да се наложи да продължите сами напред.Ето кои са трите зодии, които имат най-силно развита интуиция. Не можем да ги излъжемЗодиакалният знак е прозорец към човешката душа и показва много от личностните качества и характерис…Nov 9 2018vsyakajena.com

Телец – за тях е характерно да отбягват половинката си, да отговарят лаконично на въпроси и да не са инициатори на разговорите, когато вече не искат да са с човека до себе си. Телците ценят семейството и здравата любовна връзка и когато открият, че човекът до тях е този, който те са търсили са откровени и напълно разкрити. Ако обаче се колебаят, определено започват да отбягват половинката си и стават много прикрити.
Мъжете Близнаци напълно се дистанцират от своята приятелка, когато усетят, че тя не е човекът за тях. Те ограничават дори и физическият контакт – прегръдки, целувки, интимности. За Близнаците е характерно да се допитват за всяко нещо до близките си, да вземат предвид мнението и гледната им точка. Ако сте с мъж, роден под знака на Близнаци и той далеч не се консултира с вас, определено помислете да поемете по друг път, различен от неговия.
Раците са доста прикрити и трудно може да се разгадае какво всъщност си мислят. За мъжете Раци обаче е сигурно, че обичат дълбоката емоционална връзка с жената до тях. Затова ако забележите, че разговорите драстично са намалели и се виждате за много кратко, бъдете сигурни, че нещо не е наред.
За Лъвовете е достатъчно да забележите, че не ви обръщат внимание. Ако това се случи, то със сигурност Лъвът до вас вече не е лудо влюбеното сладко коте, което е бил в началото. Те обичат да обгрижват и да бъдат обгрижвани и това е основна черта на характера им. Липсата на внимание от страна на Лъв е достатъчен показател, че нещо не е както трябва.
Мъжете Деви са много особени хора, които имат специални очаквания от жените до тях и ако те не отговорят на представите им определено това си личи. Ако срещите ви са благодарение само на вас и са изпълнени с неловко мълчание, това означава, че нещата няма да продължат дълго.
Александра БОЖИДАРОВАТе са най-тънкообидни! Вижте кои 4 зодии се засягат от най-безобидните нещаРазличията в характерите на хората са нещото, което прави света ни толкова разнообразен и интересен.…Nov 9 2018vsyakajena.com