Каква е сродната ни душа – вижте според зодиакалния ви знак

0
558

Тормози ли ви въпросът дали сте намерили „сродната си душа“?! Или сте наясно колко илюзорно е да се надявате на такъв късмет… И все пак, ако още сте в процес на търсене, то ви съветваме да обърнете внимание на астрологията, чиито прогнозни по отношение на 12-те зодиакални знаци в никакъв случай не са за пренебрегване. И така, да предположим, че партньорът ви е зодия Овен. Може би сте се убедили вече в неговата страстност и застрашителна ревност. Съветваме ви да предизвиквате постоянно неговото огромно его, защото така ще го отклонявате от егоистичните му прояви в семейните и личните отношения. Дано тогава да сте родени под знака на някоя от зодиите: Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, Водолей, за да понасяте по-леко витаещите около вас драматични събития.
Телец – това е един истински секси партньор, който държи на чувствителността, ангажираността и сигурността в една подчертана физическа връзка… Дали ще се справяте обаче, с рутинността и ината му…?! Това се оказва постижимо за онези, родени под знака на зодиите: Рак, Дева, Скорпион, Козирог, Риби.
Близнаци – ако партньорът ви е от тази зодия, то със сигурност е умен, забавен и склонен към флиртове, тъй като възприема любовта просто като игра на възрастните… Ако пренебрегнете неговото непостоянство, преглътнете ревността си и не се опитвате да го манипулирате, то би трябвало да принадлежите към една от зодиите: Лъв, Везни, Стрелец, Водолей, или Овен.

Рак – ако търсите партньор, за който семейството да е най-важното нещо, който да обгрижва денонощно вас и децата, да ви обича безусловно и никога да не ви изневерява, то това е правилният избор! Добре ще е да сте измежду зодиите: Скорпион, Козирог, Риби, Телец.
Лъв – ако имате до себе си партньор щедър и добросърдечен, който несъзнателно (а често и напълно съзнателно!) доминира над вас, то това е 100%-ов Лъв, респективно Лъвица. Непрестореното им „лъвско величие“ изисква непрестанно да им се възхищавате и да не обръщате внимание на арогантността им, защото, в същност, те обичат страстно и за постоянно… И все пак, дано сте някоя от зодиите: Везни, Стрелец, Водолей, Овен, Близнаци, защото за останалите зодии Лъвовете не са подходящи за „сродни души“.
Дева – ако вашият партньор е от тази зодия, то имате до себе си „критикар“, с което трябва да се примирите, тъй като намери ли Девата любовта, то ще прояви цялата си искреност и нежност, на която е способна, и ще очаква от вас да оцените нейното емоционално израстване и да поддържате високото й самочувствие; оценете също така пословичната трудолюбивост на хората от тази зодия – наистина незаменимо качество в едно здраво и сплотено семейство; внимавайте обаче, да не нараните Девата дори и с най-дребен флирт, защото ще сринете отведнъж вътрешния й мир. Сродни души Девите следва да търсят измежду зодиите: Скорпион, Козирог, Риби, Телец, или Рак.Приятелка с бившия? Тези 4 зодии поддържат приятелството, дори след изчезванеПериодът след раздяла за доста двойки е много объркващ и труден. Някои изобщо не искат да чуват един…Jul 17 2018vsyakajena.com

Везни – за тях любовта е романтична приказка – те винаги са готови да се потопят изцяло в нея; същевременно, имат нужда от стабилна „половинка“ до себе си, чиято закрила да чувстват по всяко време. Такива „романтични“ зодии, подходящи за сродни души на Везните, са: Стрелец, Водолей, Овен, Близнаци и Лъв.
Скорпион – ако се страхувате да плувате в дълбоки води и от силни страсти, то Скорпионите със сигурност не са вашата „сродна душа“! Дълбочината на чувствата им е неизмеримо плашеща, съчетана с мрачна решимост… Ако понасяте спокойно зиг-загите на Съдбата, то картината не е толкова лоша, но само ако сте измежду зодиите: Рак, Риби, Телец и Дева.
Стрелец – търсите ли „сродна душа“, която да гледа на любовта като на едно изключително вълнуващо приключение, то нека да е Стрелец; хората от тази зодия са неспокойни натури, винаги търсещи новото, винаги философски настроени… Техните партньори трябва да са готови да ги следват докрай в житейските удоволствия, от които никога не се отказват… А това се съпровожда с много вълнения и рискове, които биха поели най-охотно хора от зодиите: Водолей, Овен, Близнаци, Лъв и Везни.

Козирог – ако искате сериозна емоционална връзка, водеща неизменно до сплотено семейство и просперитет, ако сте отговорна и зряла личност, то Козирогът е точно вашата „сродна душа“, а вие принадлежите, вероятно, към някоя от зодиите: Риби, Телец, Рак, Дева, Скорпион.
Водолей – готови ли сте за една по-специална, нетрадиционна връзка с човек, който цени най-много от всичко свободата? Точно такива са Водолеите…За тях не съществуват правила и ограничения, така че внимавайте! Най-вероятни „сродни души“ на Водолея са измежду зодиите: Овен, Близнаци, Лъв, Везни или Стрелец.
Риби – ако усещате, че се нуждаете от суперемоционален партньор (но и суперлесно раним!), който да ви осигури стабилно семейство и да подреди живота ви, то насочете се към Рибите, но бъдете готови да бършете неуморно сълзите им… Ако сте с такава нагласа, то, вероятно, зодиакалният ви знак е: Телец, Рак, Дева, Скорпион или Козирог.Зодиите, които са родени лидери! Винаги намират изход и се справят с всяка ситуацияНищо не може да спре представителите на тези зодиакални знаци, те винаги постигат всичко, което иска…Jul 14 2018vsyakajena.com