Зодиите, с които имаме най-добра съвместимост са ясни

0
706
зодиите

Всеки от нас е попадал в ситуация, когато като че ли от първия момент си допадаме с даден човек. Обикновено това ни се струва малко странно, от една страна защото е рядко явление, а от друга страна, защото не можем да си обясним какво точно ни кара да се чувстваме толкова привлечени от този човек. И тук идва ролята на зодиите ни. Оказва се, че има някои комбинации между зодиакалните знаци, които са много по-успешни от други. Днес ви представяме кои са зодиите, с които имаме най-добра съвместимост.
Овен
Овенът си подхожда най-много с Везните и Близнаците. Когато Овен и Везни имат интимна връзка, Везните успяват да накарат Овена да се чувства много специален, а това гали егото му. При комбинацията с Близнаците пък връзката е изпълнена с интересни случки и приключения, което допада и на двамата партньори.
Телец
Телците се нуждаят от сигурност в живота си и затова най-подходящата връзка е с Рак и Козирог. При връзката с Рак Телецът се чувства обичан и е спокоен за връзката си. Когато пък се обвърже с Козирог, който е много здраво стъпил на земята, Телецът знае, че може да разчита на партньора си за всичко и това го прави много по-продуктивен.Тези зодии винаги успяват да намерят истинската любовЛюбовта е поле, в което всеки от нас има различни представи, изисквания, желания и мечти. При всеки …Jan 26 2019vsyakajena.com

Близнаци
Близнаците са с много интересни характери. Те са спонтанни, като в същото време са нерешителни. Затова най-добрите комбинации за тях са Лъв и Овен. Когато Близнакът е с Лъв, той се чувства сигурен, защото Лъвовете са много решителни и рядко правят грешки. Когато пък е с Овен характерите им се допълват прекрасно и връзката е балансирана и интересна.
Рак
Раите са чувствителни и семейно ориентирани. По тази причина най-добрите партньори за тях са от зодиите Телец и Лъв. И двете зодии държат на семейството и правят всичко необходимо, за да издържат семейството си, а това е много важно за Рака, когато става въпрос за връзка.
Лъв
Лъвовете си отиват много със Стрелците и Водолеите. Стрелецът е огнен знак, също като Лъва и това е връзка, която е бурна и емоционална, което се харесва на Лъва, който обича силните усещания. Водолеите пък са ексцентрични и не се страхуват да поемат рискове и тази смелост впечатлява Лъва.
Дева
Девата е земна зодия и обича сериозните и задълбочени взаимоотношения. Затова тя си подхожда много с Телеца и Скорпиона. Телците също са земна зодия и разбират прекрасно желанията и нуждите на Девата. Скорпионите пък умеят да разчупят малко ежедневието на Девата и затова връзката с тях за Девите е много вълнуваща и интересна.
Везни
Везните са зодия, която е доста нерешителна и се нуждае от човек, който да ги мотивира и да им помага. Затова съвместимостта им е най-добра с Лъв и Стрелец. И двете зодии са огнени и тези хора могат чудесно да мотивират половинката си да се развива и да постига целите си.

Скорпион
Скорпионите са от по-странните зодии, затова е логично, че най-добрата съвместимост е с човек от същата зодия. Те умеят да разбират съзнанието на другия и да правят правилните неща в правилния момент. Другата зодия, с която Скорпионът си подхожда много е Козирогът. Козирозите са земна зодия, която умее да приземява Скорпиона и да му осигурява сигурност, която той цени.
Стрелец
Стрелецът си подхожда много с Овен и Риби. Овенът е много упорит и свободолюбив – качества, които не само Стрелецът цени, но и самият той притежава. Затова и тази двойка е много балансирана. Връзката с Риби за Стрелеца е по-емоционална и Рибите успяват да ги успокоят така, както друг не може.
Козирог
Козирогът е прагматикът в зодиака. Затова е логично, че връзката му с Телец ще бъде уравновесена и спокойна. Тези знаци си приличат много по житейската си философия. По-изненадващата съвместимост е тази със Скорпиона. Козирозите, дори да не дават вид, са много страстни и чувствителни и Скорпионите събуждат точно тази им страна, което е вълнуващо за Козирозите.
Водолей
Водолеите имат най-добра съвместимост с Везни и Риби. Тъй като са много ексцентрични, спокойните и по-умерени Везни ги карат да се чувстват спокойно и сигурно, което е важно за Водолея. Връзката им с Рибите пък е много емоционална и чувствена. Това са зодии, които държат на душевността и си приличат много в това отношение.
Риби
Най-подходящите партньори за Рибите са от зодиите Телец и Козирог. Те се чувстват привлечени от тези земни зодии, защото те им дават сигурност и умеят да бъдат реалистите във връзката, докато за Рибите остава мечтателността и емоционалността.
Яна ВОЙНОВАТези двойки зодии никога не остават заедноНа някои от зодиакалните двойки определено не им е писано да бъдат заедно, но те упорито се опитват …Jan 28 2019vsyakajena.com