Зодиите, които жестоко си играят с чуждите чувства

февруари зодии зодиакални знаци

Както вече сме се убедили и от астролозите, и от нашите лични наблюдения, зодиакалните знаци са надарени с много разнообразни качества и недостатъци. Някои от тях наистина имат много повече положителни страни, но други с малкото си недостатъци успяват да се наложат като изключително инатливи и арогантни личности, които се славят в целия зодиак със своите добре обмислени номера. В този ред на мисли днес ще ви разкажем кои са зодиите, които жестоко си играят с чуждите чувства. И най-лошото е, че тези хора изобщо не осъзнават, че го правят.Тези 4 зодии никога не спират да мрънкатДа, всеки от нас има по-лоши дни и моменти в живота си. Всеки от нас има нужда от време на време да …Jan 20 2019vsyakajena.com

В тази класация, първото място го държат Везните. Те са изключително спокойни и балансирани личности, които носят в сърцата си много романтика и топли чувства. В следващия момент обаче могат да изпаднат в много сериозна депресия, която да ги направи нервни и непоносими. Именно заради това си раздвоение, те често изпращат грешни сигнали и хората около тях не могат много ясно да разберат какви чувства изпитват и какво точно искат да кажат.
Второто място е за Водолея, който е изключително любопитен и обича да експериментира. Поради тези негови качества, държанието му често е такова, че предизвиква смут, защото се държи много различно. Иска да види реакциите на хората около себе си и умело ги поставя в различни ситуации, за да задоволи любопитството си.
И третото място се заема от Скорпионите, които с цел да определят човека, който стои срещу тях, обичат да се държат по начин, който само те си разбират. И околните със сигурност много трудно успяват да схванат какво всъщност се върти в главата на Скорпиона.
Александра БОЖИДАРОВАТези 6 зодии се влюбват в най-неподходящите хораЛюбовта е едно от социалните полета, в които правилата за поведение и логическите заключения рядко м…Jan 19 2019vsyakajena.com