Знаете ли кои зодии се славят като най-влюбчиви? Ето кои са те

0
958

Чудите ли се кои са зодиите, които дават мило и драго за любовта? Първенците сигурно ще ви учудят, а може и да се окаже, че сте съвсем наясно с любовните им трепети. Ето кои са те:
12. Дева
Оказва се, че девите изобщо не са влюбчиви, но това всъщност е хубаво качество, защото, когато се влюбят, то е завинаги. Не бързайте да се залъгвате обаче, че така е и в секса – на разнообразието на сексуалните им партньори всеки би завидял.
11. Козирог
Този сериозен зодиакален знак също не си пада по влюбванията.Трите зодии, които си падат по дългите връзкиДа си го кажем направо: има хора, които изобщо не са по дългите връзки. Те не си падат по сериозните…Aug 13 2017vsyakajena.com

Всъщност той е толкова перфектен, че си създава също толкова перфектен идеал и го преследва, докато го открие. Най-интересното е, че колкото и време да отнеме, той винаги успява.
10. Скорпион
Този Дон Жуан на зодиака също се влюбва рядко, но много силно. Може и да не ви се вярва, но когато го направи, той е склонен да остане с човека завинаги. Имайте предвид обаче, че любовта на скорпиона е нещо, с което не всеки би могъл да се справи.
9. Овен
Този зодиакален представител дълго и внимателно избира обекта на своята любов. Като цяло, овните се плашат от любовта и гледат да не им се случва твърде често. Но и те, влюбят ли се истински, се отдават напълно на партньора си.
8. Рак
Той е от влюбчивите, но страхливи зодиакални знаци, който искрено се тревожи една такава подробност като любовта да не обърне с главата надолу целия му свят.
7. Телец
Влюбва се доста и не му отнема много време. Повече му харесва самото чувство, отколкото самия човек, в когото се влюбва. Телецът определено обича да обича.
6. Водолей
Този представител на зодиака изобщо не знае какво иска. Влюбва се или в първия, когото види, или години наред търси Перфектния партньор.
5. Риби
Не обичат да са „на сухо“ и постоянно си търсят обект на любовта си.
4. Лъв
Макар че предпочитат те самите да бъдат обичани, все пак те също са склонни да се влюбят. Но пък често бързо след това губят интерес, дори преди да опознаят човека отсреща.
3. Везни
Мечтаят за любов, преследват я, дават всичко за нея… и когато я открият, променят мнението си на 100%. Май не знаят какво точно искат.
2. Близнаци
Обичат да се влюбват и дават всичко от себе си. И само след няколко месеца обекта на любовта им се променя.
1. Стрелец
Ето го и най-влюбчивият знак. Те не могат да си представят живота без любов, но пък не държат да обичат един и същ човек непрекъснато, дори напротив. Като малки пчелички прехвръкват от цвят на цвят, търсейки нови хора, които да обичат.Тези 5 зодии със сигурност са най-добри в леглотоВсички обичаме с*кс, нали? Не просто го обичаме, той ни е нужен, за да се възпроизвеждаме, изобщо да…Sep 11 2017vsyakajena.com