За тези зодии откриването на любовта е истинска борба

0
735
откриването на любовта

Откриването на любовта е процес, който при всеки човек протича по различен начин и отнема различен период от време. Това е съвсем нормално, но същевременно е факт, че някои хора като че ли имат много по-лесен успех в търсенето на точния човек от други. Днес ще ви представим за кои зодиакални знаци любовта идвва по-трудно и бавно.

Казват, че за всеки влак си има пътници, предават от lifezone.bg. Е, този на следващите 4 зодии явно има голямо закъснение. Всеки човек притежава индивидуални качества, според които избира и бива избиран. При някои, нещата се случват с лекота, при други – процесът на намиране на любовта е труден, бавен и сложен. Защо е така? Отговорът според зодията:

Рак – те също са интроверти, още по-затворени и неуверени в себе си. Твърде наивни са, заради което обикновено си патят и впоследствие трудно допускат хора до себе си.

Имат силна интуиция, която трябва да се научат да слушат и голям инат, който понякога дразни, но са способни да преглътнат всичко в името на любовта и разбирателството. Прекалено добри, заради което хората злоупотребяват. Все пак, макар сърцето им да е разбивано многократно, те не отказват и вярват в истинска любов.

Овен – неговите пречки са инатът и ниското самочувствие. Интроверт, който макар да има силна амбиция, трудно се отпуска и я показва. Виждат само недостатъците си и трудно приемат, че някой би могъл да има симпатии към тях. Дори и да го повярват, огромният им инат пречи, тъй като могат да замълчат или да се разсърдят, без човека отсреща да знае причината за това. Те също няма да кажат.

Водолей – хора с чувство за хумор, оптимистична нагласа и приключенски дух, които обаче често търсят под вола теле. Все гледате да изкарате мръсните ризи на хората, забравяйки, че всички имаме такива. Това ограничава избора ви в любовта. Бъдете по-широкоскроени и давайте шанс на хората. Никога не знае кой с какво би могъл да ви изненада!

Дева – твърде големи перфекционисти, критички както към себе си, така и към хората, които ги заобикалят. Обикновено, не знаят какво искат, а само че го искат. Трябва да насочат амбицията в подобряване на самооценката си. Когато човек обича себе си, привлича хора, които чувстват същото към него.

Вижте още:Най-големите пороци на зодиите, които пречат на късмета имВсеки от нас има своите недостатъци. Това е съвсем нормално, но в същото време има някои неща в живо…Jul 15 2020vsyakajena.com3 зодии никога не биха се върнали при бившата половинкаДнес ще си поговорим за зодиите и техните възприятия по отношение на отминали взаимоотношения. Често…Jul 10 2020vsyakajena.com