Защо жените Раци са толкова забележителни? Ето някои факти за тази зодия, които ще ви изненадат

0
424

Понякога са твърде сложни за разгадаване. Трудно прощават и забравят чуждите грешки и рядко биха признали своите. Жените Раци са един от най-интересните образи в зодиака. Рядко биха проявили физическа агресия, защото думите им режат по-остро от нож. Имат големи амбиции, притежават майчински инстинкт и въпреки че понякога са трудни за приемане, имат редица положителни качества, които ги правят забележителни. Вижте кои:
Притежават скрита нежност
Жените родени под знака на зодия Рак не се доверяват лесно и са много чувствителни. Въпреки че отвън изглеждат студени като личности, тяхната мека страна е скрита под рачешката им черупка. Дори и да си мислите, че познавате жената Рак, тя винаги ще има един елемент на мистерия, който ще искате да разгадаете. Може да подхожда хладно и спокойно, но в действителност е точно обратното. Те са лесно раними, страстни и имат силна интуиция. Тези, които ги опознаят ще открият в тях една експлозия от страсти.Да живее царят: Вижте тези 10 необичайни и неоспорими факти за зодия Лъв – господарят на зодиакаOгънят cи ĸaзвa cвoeтo, зaщoтo Лъвoвeтe ca нeвepoятни xopa, ĸoитo ca cпocoбни дa “зaпaлят” вcяĸa ĸoм…Jul 16 2018vsyakajena.com

Добри приятели и партньори са
Ако искате да имате верен приятел до себе си и грижовен партньор, доверете се на жена от зодия Рак. Трябва да знаете, че за дамите родени под този знак е изключително важно да се чувстват значими за близките си. Те жадуват да обгрижват, да наставляват кое е правилно и кое не. Когато става въпрос за семейство и близки, могат яростно да защитават интересите си. Знаят как да ви накарат да се чувствате добре, страстни са в спалнята, но от партньора до себе си изискват лоялност и топлина. Всъщност жените Раци са много ревниви. Ако по някакъв начин ги разочаровате в любовта, знайте че един път кажат ли „Не!“ това може да е завинаги.
Обичат сигурността
Жените Раци обичат сигурността. Всъщност тя е изключително важна за тях. След края на работния ден се нуждаят от живот, който да е изпълнен с топлина, комфорт, стабилност.
Докато повечето представителки на зодиака се стремят към приключения, жените Раци искат да създадат семеен комфорт. Те дават много от себе си, за да създадат домашен уют, нуждаят се от чувство на удовлетвореност и пълна безопасност.

Могат да преминат през големи трудности
Жените родени под знака на зодия Рак имат фантастични умения за оцеляване. Това отчасти се дължи на тяхната предпазливост. Въпреки това те са адаптивни към промените и често вземат смели и важни решения.
В трудни моменти рядко могат да рухнат. Тяхното аналитично мислене им помага да намерят поне едно решение на проблема.
Обичат прегръдките и нежностите
Жените Раци са едни от най-чувствените представителки в зодиака. Обичат прегръдките, целувките, нежностите. Нуждаят се от постоянната топлина на любимия човек. Ако искате да покажете на една жена Рак колко много значи за вас, бъдете нежни с нея и не забравяйте да ѝ правите малки романтични жестове. Това ще бъде високо оценено.
Източник: az-jenata.bgЗодия Дева – всички си мечтаят да бъдат като тях!Ако имате до себе си човек, роден под този знак, значи имате цяло богатство!
Дeвaтa e нeщo… нeщo зaб…
Jul 5 2018vsyakajena.com