Жената Скорпион е незабравима

жената Скорпион незабравима

Знаем, че всяка зодия си има отличителни черти на характера, които я изграждат като индивидуален знак от зодиака. И точно тези черти се крият в нас и ние по никакъв начин не бихме могли да избягаме от зодиакалния си знак. За някои зодии знаем, че са много инатливи, за други – че са изключително спокойни и уравновесени личности. Някои са незабележими, а други, като например жената Скорпион – незабравими. Дали сте се замисляли защо е така? Днес ще ви разкажем кое я отличава от останалите и я прави точно такава, каквато е.Ето кои зодиакални знаци са най-подходящи за половинки на хората, родени под знака на Стрелец!Както добре знаем, астролозите откриват огромни взаимовръзки между отделните зодии и техните характе…Dec 19 2018vsyakajena.com

Жената Скорпион е като стихия, която няма как да се докосне до някого и да не остави траен белег в живота му. Тя е с изключително силен характер и едновременно с това носи адски лесно ранима душа. В това се крие и нейната привлекателност.
Жената Скорпион кара враговете си да треперят, а приятелите си – да се чувстват сигурни, обичани и ценени. Тя винаги ще направи всичко за хората, които обича и на които държи, защото е всеотдайна и грижовна личност, която е готова да постави себе си на второ място, стига любимите й хора да са добре.
Тази жена носи в себе си огън, който не може да бъде уловен от всеки един човек. Но този, който успее да докосне жената Скорпион, определено ще я спечели завинаги. Жената Скорпион е лоялна и предана и когато обича някого, тя го обича до край. Няма начин мъжът до тази жена да се почувства наранен, пренебрегнат или недооценен.
Александра БОЖИДАРОВАДо всички представители на зодия Козирог: Ето каква е съдбата на този зодиакален знакЗодиите, освен че си имат свои конкретни характеристики, които се прехвърлят върху самите нас, си им…Jan 14 2019vsyakajena.com