Ето кой сезон е най-добър за сватба според зодията

0
481
зодията

Всеки си има свой любим сезон. Има месеци, които са по-подходящи за сватба от други, според астрологията. Ето кога е най-добре да вдигнат сватба хората, според зодията, пишат от teenproblem.net.
Зима – Телец, Рак, Скорпион
Телец – За тях късната зима и ранната пролет са най-специалното време от годината. Смятат февруари за най-романтичния месец, защото тогава е Свети Валентин и биха се радвали на февруарска сватба.
Рак – Зимата е магично време за тях – време за гушкане. А и има вълшебна атмосфера заради коледните светлини и песни. Тогава прекарват и най-много време с близки и роднини, сватба в снега ще е магична за тях.
Скорпион – Мрачните и мистериозни Скорпиони просто харесват зимните нощи. Времето е мрачно, нощите по-дълги, за тях това е идеалното време да направят церемония. Навсякъде е пълно със светлини и романтично. Ще им хареса сватба в първия ден на зимата.

Пролет – Овен, Козирог, Риби
Овен – Импулсивни са и биха искали да се оженят бързо, още в началото на сватбения сезон. Най-много сватби има през пролетта и лятото – Овните искат да са от първите. Времето вече е по-топло, но не е и жега, която те не могат да търпят – така че началото на пролетта е подходящ момент за тях.
Козирог – Те винаги държат да вдигнат сватба, защото така повелява традицията. Тъй като са традиционалисти за тях е най-логично да се оженят през пролетта, когато са повечето сватби. А и тогава им изглежда романтично заради цъфналите дръвчета.
Риби – Най-романтичните знаци в зодиака са, затова и те биха избрали романтичната пролет за сватба. Навън е много красиво – има цветя, дърветата се разлистват, въздухът е свеж, настроението е приповдигнато, защото тепърва предстои хубавото време и дългите дни.Кой е цветът, който ти дава сила според зодиятаЗнаеш ли, че носенето на червено може да те направи по-секси? Какво е цвят на силата? Това е цветът,…Feb 18 2019vsyakajena.com

Лято – Лъв, Дева, Стрелец
Лъв – Сватбеният ден е денят, в който те са истински звезди. Така го приемат. Те искат да покажат впечатляващ сватбен тоалет и прическа, за да блеснат, а това може да е по-трудно през зимата и есента, когато е дъждовно, мрачно, студено. Искат да се оженят в хубаво, слънчево и топло време, да блестят като слънцето, а и лятото е техният сезон – те го обожават.
Дева – Искат сватбеният ден да премине перфектно, без никакви издънки. Не биха рискували да вдигнат сватба през зимата и есента, тогава времето може да развали събитието, на гостите да им е неприятно. През лятото могат да направят сватба и вътре, и вън, да направят хубави фотосесии. А и държат да е топло.
Стрелец – Стрелците обожават природата, да ходят на палатки, излети, пикници, екскурзии. Няма съмнение, че искат да направят сватба на открито, това им е мечта. А това може да стане само през лятото. Дори би им харесало да направят сватба на плажа, край морския бряг или в планината.

Есен – Близнаци, Везни, Водолей
Близнаци – Те се асоциират с есента, обичат този сезон. Това е сезон на трансформации, промени. Природата става великолепна, листата променят цветовете си и навън е магично. Харесват и есенния полъх, това им дава кураж, нови сили, енергия.
Везни – За тях сватбата трябва да е едновременно много забавна, тъй като са социални и имат много близки, както и бляскава, защото са естети и държат всичко да е красиво. Есенните листа създават невероятни пейзажи, които само природата може да създаде. Везните ги харесват. А и не е толкова студено, и те, и гостите, могат да се накипрят. Най-добре е да направят сватбата в началото на есента, когато още температурите не са ниски и лятото напомня за себе си.
Водолей – Пролетта и лятото са традиционни сезони за сватба, затова хората от зодия Водолей биха избрали обратното – есента. Те са бунтари, преобръщат традициите, обичат свободата и изненадите. Искат да са уникални, да направят нещо различно от очакваното. А и за тях есента е много романтичен сезон, природата тогава им се струва най-прекрасна.9 причини да заобичате жена от зодия ВодолейВсяка жена има особености, които я различават от другите. Въпреки това дамите, които принадлежат към…Feb 15 2019vsyakajena.com