Ето кои са зодиакалните знаци, които най-много подхождат на Водолея в любовта!

Така както зодиите си имат характерни черти, които откриваме във всеки един техен представител, така и взаимоотношенията между самите тях са много разнообразни. Някои зодии могат да създадат чудесни приятелства и любовни връзки, докато разбирателството между други е под всякаква критика. Някои от зодиакалните знаци наистина никога не могат да достигнат до консенсус, защото са коренно различни личности, които няма как да намерят обща точка. При някои обаче нещата се развиват повече от перфектно, особено когато става въпрос за любовна връзка. Днес ще ви представим кои зодиакални знаци са най-подходящи за любовен партньор на Водолея.Ето кои са зодиите, на които природата е дала много повече отколкото на всички останали!Както вече добре знаем, всяка зодия е надарена с определени качества, които коренно се различават от…Dec 10 2018vsyakajena.com

Не се изненадваме, че на първо място е Овенът. Той е на първо място в доста отношения. Интересното е, че тук става въпрос за разбирателство и добри чувства, а Овните рядко успяват да постигнат консенсус с когото и да било. Когато обаче става въпрос за отношения между Водолей и Стрелец, нещата доста се променят. Балансът между тях се получава от комбинацията на житейската визия на Водолея и дейната натура на Овена. Връзката на тези хора е изключително творческа, искрена и много динамична.
Освен с Овните, Водолеите могат да изградят много добри взаимоотношения и с Телците. Единственото, което е нужно, е да разберат как да координират усилията си. Веднъж напаснат ли характерите си, тези две зодии могат да постигнат дори и невъзможното, защото са крайно амбициозни, целенасочени и устремени.
Водолеите биха се разбрали много добре и с Близнаците. Между тях може да бъде изградена много здрава ментална връзка, която на практика е напълно непоклатима. И двата знака се нуждаят от независимост и много добре осъзнават, че трябва да дадат на половинката си това, от което те самите имат нужда.
Александра БОЖИДАРОВАЕто какво ни очаква след като Слънцето навлезе в Стрелец! Вижте какво ще се промени за всяка от зодиитеОт 22-ри ноември Слънцето е навлязло в Стрелец и преминаването му през този знак ще продължи до 21-в…Dec 2 2018vsyakajena.com