Ето кое е слабото място на всеки един от нас според зодията му! Астролозите са категорични

Всеки от нас си има слаби и силни страни. Определено всички психолози съветват да се фокусираме върху положителните си качества и да се опитваме да наблягаме върху тях, а не да се самообвиняваме за това, в което не сме добри. Оказва се обаче, че слабото място на всеки един от нас до голяма степен зависят и от зодиакалния знак, под който сме родени. Ето кои са слабите страни на всеки един зодиакален от знак според астролозите:Тези три зодии никога не са Коледно настроени! Този празник определено не им е любимС наближаването на Коледните празници повечето от нас са в изключителен възторг, защото това са едни…Dec 14 2018vsyakajena.com

Овен – колкото и да си мислят, че са велики личности, Овните също си имат свои слаби страни и те са предимно в това да се изправят на крака след токсична връзка или приятелство. Това със сигурност може да ги срине и да ги изкара извън кожата им, като успява да влияе много жестоко върху емоциите им.
Телец – те пък изобщо не са силни в промяната. Не обичат да излизат от зоната си на комфорт и всяко едно различно нещо, което направят или им се случи, тотално ги срива и те трудно се възстановяват след това.
Близнаците изпитват затруднения с това да изрязат себе си. Те трудно могат да кажат какво мислят и изобщо да го обяснят на останалите. Близнаците са хора, които не могат лесно да покажат емоциите си и това понякога им изиграва лоша шега.
Раците пък могат да се сринат, когато сърцето им е разбито. Те са адски емоционални личности, които трудно преживяват отказ или раздяла.
Лъвовете, които се славят като много горди и егоистични личности, могат да бъдат ударени в слабото място, когато останат незабелязани или недооценени. Те обичат да бъдат център на внимание и да привличат хора и емоции към себе си.
Девите изпитват ужас от това да не държат контрола на всичко, което ги заобикаля в свои ръце. Те не могат да се примирят с това нещо да не зависи от тях и това се оказва най-голямата им слабост.
Везните пък са толкова добри, че най-слабото им място е и тяхната най-голяма сила – съпричасността. Те не мгоат да понесат, когато наранят някого, защото искат винаги хората около тях да бъдат щастливи и да се чувстват добре.
Слабото място на Скорпионите е страхът им от ограничение и контрол. Те са свободолюбиви личности, които не могат да понесат да бъдат затваряни в клетка и да се съобразяват с чужди мнения и желания.
Козирозите, които са адски особени личности и трудно можем да влезем в главите им и да разберем какво изобщо мислят също не са хора, които имат само силни страни. Тяхното слабо място се крие в липсата на успех. Те искат винаги да бъдат на първо място и случи ли се така, че не успеят в нещо, с което са се захванали, провалът може наистина да ги съсипе.
Слабостта на Водолеите са най-близките им хора. Те се страхуват от това да не загубят близък човек.
Рибите, от своя страна, не търпят никаква критика и изобщо не могат да понесат да бъдат съдени. Те смятат, че винаги за всичко са прави и изобщо не могат да приемат някой да не е на тяхното мнение и да им заяви, че не са прави.
Александра БОЖИДАРОВАДа им е честито! Тези 3 зодии ще се радват на голямо богатство през 2019-та годинаНамираме се в последния месец на настоящата година и всеки вече все повече и повече мисли за предсто…Dec 14 2018vsyakajena.com