Ето как според зодията можем да разберем дали човекът срещу нас ни харесва

Астролозите определено ни изненадват постоянно с много интересни факти, свързани със зодиакалните знаци. Да, за основните характеристики на всяка зодия сме чували и почти всеки от нас е запознат с тях, но има много други зависимости между зодиакалните знаци и техните взаимоотношения, върху които астролозите постоянно разсъждават и ни запознават с тях, след като стигнат до категорични изводи. И тези факти наистина се оказват много интересни, защото когато ги прехвърлим в реалния живот и ги сравним с хората, които познаваме и техните нрави, се оказва, че нещата наистина са така. И днес сме решили да ви разкажем още няколко интересни неща – как според зодията можем да разберем дали човекът срещу нас ни харесва, или не.Ето кои са зодиите, които трябва да се пазят през месец януари следващата година! Астролозите са категорични, че не ги очакват хубави нещаС идването на новата година ни очкават много нови неща. В този период астролозите вещаят много и раз…Dec 28 2018vsyakajena.com

Овните, колкото и сприхави да са по природа, могат да загърбят много бързо всичките си недостатъци, когато искат да бъдат с някого и да му дадат всичко, от което се нуждае.
Телците, които са изключително спокойни личности, в момента в който си харесат някого по всякакъв начин се опитват да му покажат, че се вълнуват от присъствието му и това за тях е изключително голяма емоция.
При Близнаците просто няма как да не разберете дали чувствата им са топли. Те са толкова енергични и искрени, че със сигурност ще разберете емоцията им, ако наистина сте им допаднали.
Раците са много лоялни и грижовни хора, които носят в себе си цялото спокойствие на света. Така че, ако не ви харесват или ако наистина ви симпатизират, можете да го усетите именно по това – спокойствието им показва, че се чувстват добре в компанията ви.
Лъвовете са доста по-загадъчни. Те много трудно ще разкрият, че ви харесват. Може би първо ще трябва сами да се убедят в това и да са сигурни, че заслужавате тяхното внимание и чак тогава ще направят така, че да разберете симпатиите им.
Девите пък ще покажат чувствата си изцяло чрез действия. Едва ли има Дева, която да каже с думи това, което чувства, но от действията им определено можете да разберете какво мислят за вас.
Везните са много големи оптимисти и когато си харесат някого се опитват да привлекат такава енергия и към него. Дори и да виждат, че сте човек, който е адски черноглед, те ще намерят правилния начин да ви помогнат да погледнете по друг начин на нещата.
Скорпионите са адски страстни хора, които са готови да направят всичко за хората, които обичат и харесват. Затова при тях е много трудно да скрият емоцията си и вие с лекота ще разберете, ако Скорпион ви харесва.
Стрелците са независими и са настроени много приключенски. При тях винаги има адреналин и ако ви харесват определено ще ви го покажат по много интересен и нестандартен начин.
Козирозите са малко загадъчни личности, които могат дори и да ви заблудят без да искат. В стремежа си да ви покажат, че много ви харесват, всъщност можете да останете с впечатлението, че изобщо не искат да са в компанията ви.
Водолеите са много големи веселяци, които с удоволствие показват, когато някой човек е спечелил симпатиите им, а добротата, с която са надарени, рядко им позволява да покажат, че някой не им е приятен.
Рибите трудно си дават равносметка дали някой човек им харесва, или не. При тях нещата могат да бъдат много двузначни и вие трудно ще разберете що за мисли се въртят в главата на тези хора.
Александра БОЖИДАРОВА2019 година е само след няколко дни. Ето и кои 4 зодии ще бъдат най-щастливи през този период2018 година бе една от най-наситените със събития години в последно време. За съжаление, не всички о…Dec 28 2018vsyakajena.com