Ето как се влюбват 12-те зодии

0
417
зодии

Овен
Заколи ми, мъжо, черна кокошка
Началото: Аз – влюбен? Просто страшно уважавам този човек…
Време за действие: Ще настъпи само ако е 100% сигурен, че изпитват същото.
В разгара: Поставя любимия на пиедестал, където може да положи жертвени плодове и цветя, да заколи черна кокошка и да играе ритуални танци в негова чест, пишат от iwoman.bg. От идола се очаква само да обича, цени, вижда и чува само и единствено своя жрец.
При изневяра ще изхвърли нещата на подлеца през прозореца, ще му хакне фейсбук профила и ще опише в подробности гнусните му дела. Нека всички да знаят!

Телец
Чака ви тъмно малко отмъщенийце
Началото: Другият е прекрасен, умен, най-красивият!
Време за действие: Телецът трудно се решава да промени статуквото, но щом се хвърли с главата напред в новата връзка, смятайте, че е до гроб.
В разгара: Предсказуемостта за някои е неизцерим недостатък. Не и за Телеца, който е сред най-прагматичните зодии. Той е верен, постоянен партньор, но и твърде обсебващ.
При изневяра: Ще ви остави в неведение, че знае, за да ви гледа сеира. Ще измисли тъмно малко отмъщенийце, от което да се гърчите пред очите му, но да не знаете откъде ви е дошло.

Близнаци
Флиртът им е любима фаза
Началото за Близнаците е най-вълнуващо. Флиртът, ухажването – тази е любимата им фаза.
Време за действие: Още преди да настъпи, те вече са си плюли на петите.
В разгара: Макар и да са постоянни единствено в непостоянството си, Близнаците могат да бъдат удивително верни партньори, стига някой достатъчно интелигентен и непредсказуем да успее да им влезе под кожата.
При изневяра се превръща в дяволчето Фют. Детински номера, като да ви зарази компютъра с вирус или да скрие развалени яйца из къщата, са най-малкото, което ще ви сполети.

Рак
Става чувствителна Лепка
Началото: Докато останалите виждат един чаровен господин, госпожица Рак си казва: “О, какъв хубав мъж за женене!”
Време за действие: Дълго оглеждат, докато се убедят, че това е подходящият човек.
В разгара: Идва голямото гушкане и целуване. Що се отнася до любовта, зодиакалният му знак би трябвало да е Лепка. При това чувствителна Лепка.
При изневяра: От какво ще ви стане най-неудобно? Не, все още идея си нямате! Ще се обади на майка ви, за да й каже, че сте постъпили ужасно, просто ужасно! Хлип!

Лъв
Без фойерверки няма романтика
Началото: След като установи, че сте личен ерген/мома, финансово благосъстоятелен и с престижно положение, ще си набележи задачата.
Време за действие: Лъвът няма да се помайва, ще пусне в ход фаталния си чар моментално.
В разгара: Това е фаза на силна сеизмична активност – вулкани, земетресения, цунами от чувства, съчетани с небесни явления, като комети, сини, зелени и най-вече розово-червени луни. Без фойерверки няма романтика!
При изневяра: Публично унижение и пълно изпразване на кредитната ви карта, като за начало.

Дева
Малко бавно загряват
Началото: Малко бавно загряват, че някой си пада по тях.
Време за действие: Според Девите то настъпва, след като човекът е бил одобрен от цялата рода, най-близките приятели и двама-трима колеги, на които имат доверие.
В разгара: Оказват се придирчиви, подробни и мърморливи, но в същото време доста романтични и верни спътници в живота.
При изневяра: Първо ще си поиграят на детективи, за да разберат къде са сбъркали, че сте им изменили. Щом се уверят, че вината е ваша, ще ви сложат захар в карбуратора и картоф в ауспуха.Това са 4-те зодии, които са най-властни и командват всекиИма хора, които просто обичат да се чува само тяхната дума. Не приемат мнението на другите, обичат д…Apr 9 2019vsyakajena.com

Везни
Поставете им ултиматум
Началото: Те са създадени, за да живеят по двойки. Понякога с години търсят правилния партньор.
Време за действие: Когато го открият, са толкова колебливи, че всъщност са единственият знак в зодиака, на който му е нужен ултиматум: “Или ще се омъжиш за мен, или…”
В разгара: Задомената Везна е дружелюбна и съвсем леко заядлива с партньора.
При изневяра: Отмъщението ще е съчетание от тежък удар за вас и финансова изгода за тях – примерно, като да ви продадат личните данни в някой подозрителен сайт за злоупотреби.

Скорпион
Трябва да сте луд, за да му измените
Началото: Тъмният, неустоимо обаятелен и романтично мрачен Скорпион привлича като магнит противоположния пол.
Време за действие: В един миг са леденостудени, в друг – проявяват страстен интерес. Могат да влудят всеки ухажор с непостоянството си. Трудно се доверяват, особено в любовта.
В разгара: Те са непоносимо ревниви и обсебващи, но и обезоръжаващо всеотдайни.
При изневяра: Тук вече сериозно сгафихте. Никой, който е с всичкия си, не изменя на Скорпион – най-отмъстителната сред 12-те зодии. По-добре се сбогувайте с приятелите и си поръчайте некролози.

Стрелец
Грабва си шапката, без да му мисли
Началото: Не е Стрелец туй, що не прехвърча. Може в рамките на седмица да сменят няколко партньори. Но могат да изчакат самотни година-две, докато срещнат подходящия човек.
Време за действие: Лесно предприема първата стъпка. Освен ако не е силно влюбен – тогава може и никога да не се задейства.
В разгара: Той е лоялен, почтен и верен партньор, но не би могъл да се задържи край човек, който обича спокойствието и уседналия живот.
При изневяра: Ще си вземе шапката и ще си тръгне. Даже няма и да се замисли.

Козирог
Студен отвън, огън отвътре
Началото: Козирогът би се влюбил в човек от неподходящо семейство и с неподходящо образование. Но за постоянен спътник търси човек, с когото би могъл да се гордее.
Време за действие: Щом е набелязал целта, атакува.
В разгара: Козирогът е лоялен партньор и никога не би си позволил да нарани партньора си.
При изневяра: След Скорпиона това е най-отмъстителният знак. Ще се престори, че нищо не е станало, а след това ще съобщи на приятелите ви, че сте загинали при автомобилна катастрофа.

Водолей
Сбогува се с 90 SMS-а и блокиран номер
Началото: Идеалисти, които вярват в истинската обич, но обектът й трябва да е едновременно любим, приятел и сродна душа.
Време за действие: В крайна сметка решават, че няма как да намерят човек, който отговаря на на този висок критерий, и се задоволяват с каквото дойде.
В разгара: Ако човекът се окаже недостатъчно интелигентен, разбиращ и оригинален, съвсем скоро ще бъде освободен от ангажимента си към Водолея.
При изневяра: След 90-ия есемес, в който описва какъв точно мръсник и глупак сте, ще блокира номера ви.

Риби
Изплъзват се, преди да ги хванеш
Началото: На Рибите е трудно да устоиш. Въпросът е, че е също така трудно да ги задържиш.
Време за действие: Щом види чаровен неудачник, Рибата се спуска към него с трепкащи перки. Тези същества, които търсят нежност и сигурност, тичат към лошите момчета и момичета.
В разгара: Рибите не обичат да се обричат и все си търсят повод за раздяла. Партньорът може да стане разноглед от укорите им – не ги уважава, държи се зле с тях…
При изневяра: Само това и чака, за да излее цяла кофа сълзи. Но първо ще ви наводни къщата.Тези три зодии ще сключат брак до една годинаАстрологията ни дава любопитна информация не само за това какви са отличителните белези на зодиакалн…Apr 7 2019vsyakajena.com