Ето как реагира всяка зодия на лош ден

0
413
зодия

Всеки човек си има лоши дни, в които нещата не вървят по план или пък съвсем се объркват. В такива дни човек се чувства зле и често не е на себе си. Начините, по които различните хора се справят в такива безрадостни дни са разнообразни. Те до голяма степен зависят и от това какъв зодиакален знак е личността, пишат от tialoto.bg. Някои зодии са по-склонни да изпитват тревожност и несигурност в по-трудни моменти, а други трансформират негативната си енергия в ярост и гняв. Ето и как всяка зодия реагира, когато минава през наистина лош ден.
Овен – чувства се супер разочарован
Когато нещата на един Овен не му се получават, той е склонен просто да избухне от чувството на безсилие по отношение на цялата ситуация. В такъв момент представителят на тази зодия трябва да се отпусне и да приеме поражението поне за ден. Само така той ще може да си възвърне своето хладнокръвие бързо и да помисли трезво как да се справи с проблема.
Телец – чувства се несигурен в себе си
Когато има хубав ден Телецът се чувства така, сякаш целият свят е в краката му, но когато минава през тежък момент, той всъщност се чувства доста несигурен в себе си, но и не желае да приема съветите на близките си. Телецът започва да анализира ситуацията свръхподробно и понякога му е доста трудно да се измъкне от коловоза на негативизма.
Близнаци – чувстват се напълно изгубени
В лоши дни Близнаците се объркват до такава степен, че не знаят какви действия да предприемат. Те стават изключително нерешителни и вместо да се борят да се измъкнат от дупката, те сякаш приемат, че всички шансове са срещу тях. Те трябва да се опитат да останат по-спокойни и равнодушни, за да не губят целия контрол над ситуацията.

Рак – чувства се изолиран и сам
В най-лошите си дни хората от зодия Рак се чувстват безнадеждно сами, дори и да има близки хора около тях. Те се смятат за неразбрани от целия свят, имат се за аутсайдери. Хората от този знак сами се изолират от своите приятели и от членовете на семейството си, защото негативните събития ги изяждат отвътре и не им дават покой.
Лъв – губи вяра във възможностите си
Може да ви е трудно да повярвате, че смелият и самоуверен на пръв поглед Лъв, може да загуби вяра в себе си, но това се случва. Когато един Лъв минава през наистина тежък ден в живота си, той става безобиден като коте и навежда глава пред трудностите, които съдбата му изпраща. Ако лошите дни се занижат един след друг, той започва наистина да губи вяра в своите действия и решения.
Дева – чувства се поставен под натиск
В най-лошите си дни човекът от зодия Дева започва да се чувства свръхпретоварен и стресиран. В такъв момент Девата се чувства смазана от товара, който често самата тя е решила да носи сама на плещите си! Представителите на този знак трябва да се научат да не бъдат толкова взискателни към себе си… или рискуват да получат нервен срив.Кой е цветът, който ти дава сила според зодиятаЗнаеш ли, че носенето на червено може да те направи по-секси? Какво е цвят на силата? Това е цветът,…Feb 18 2019vsyakajena.com

Везни – усещат се така, сякаш сърцето им е разбито
Когато човек от зодия Везни минава през тежък етап в живота си, той става толкова безутешно тъжен, сякаш страда от разбито сърце. Везните могат да бъдат изключително чувствителни същества и някои трудности ги засягат повече, отколкото засягат други знаци. Когато имат лош ден, те често искат да се оттеглят от света, докато се възстановяват психически.
Скорпион – чувства се свръхемоционален
Когато минава през наистина лош ден Скорпионът може да получи емоционален срив, при който настроенията му да се сменят от скръб и сълзи до гняв и проклинане. Трудностите могат да бъдат наистина доста големи за Скорпионите, именно защото те са способни на много силни емоции. За щастие, те много по-бързо от някои други зодии връщат своето самообладание.
Стрелец – чувства се така, сякаш всичко е по негова вина
Стрелецът не обича да прехвърля собствената си вина върху плещите на други хора и когато сгреши, обикновено трудно преглъща грешката си. Той може да бъде прекалено суров към себе си, обвинявайки се дори за неща, върху които не е имал никакъв контрол и пък за неща, които са абсолютно нереалистични и/или невъзможни да се случат.

Козирог – чувства се уморен и изтощен
Когато Козирогът минава през много труден ден, той се чувства на ръба на силите си – усеща се напълно изтощен, сякаш всеки момент ще се строполи на земята. Понякога, в такъв момент, Козирогът е твърдо решен да изостави всичко и да започне начисто, но когато бурята размине, той отново се връща на пътя. От време на време той трябва да си дава почивка.
Водолей – чувства се недостоен
Личността на човека Водолей може да бъде трудна за разбиране и в резултат на това, хората от този знак невинаги се вписват лесно в групата, колкото някои други знаци. Минаването през лош ден с трудности в общуването може да донесе на Водолея наистина чувство за малоценност. Той се усеща така, сякаш не е достатъчно добър или достоен сред другите.
Риби – чувстват се в екзистенциална криза
Когато има лош ден, човекът от зодия Риби се чувства толкова изгубен в тъмното, сякаш никога няма да успее да се измъкне на светло. В съзнанието си той е влязъл в истинска екзистенциална криза. Всичко около него му изглежда негативно, нечестно и опорочено. За късмет, Рибите са добряци по натура и не могат дълго време да живеят в отрицание.9 причини да заобичате жена от зодия ВодолейВсяка жена има особености, които я различават от другите. Въпреки това дамите, които принадлежат към…Feb 15 2019vsyakajena.com