• 2
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

Общите черти между хората, които са представители на един определен зодиакален знак, със сигурност са много. Но от голямо значение е и полът – дали говорим за мъж или за жена. Днес специално, ще си поговорим за жените Деви – едни изключителни личности. Има доста неща, които е добре да знаем за представителките на тази зодия, тъй като те са много интересни хора. Вижте за какво става въпрос.Жената Лъв – какво трябва да знаете за нея, преди да сте се влюбилиЛъвът е най-видната представител на зодиака. Личностите под този зодиакален знак са огнени и страстн…Oct 25 2018vsyakajena.com

Жените Деви са адски очарователни, магнетични и успяват да направят впечатление навсякъде, където се появяват. Те с лекота привличат хората към себе си и особено мъжете. Девите са много остри критици, добри анализатори и не пропускат да кажат всичко, което мислят, дори и то да не е много хубаво. С риск да наранят хората около себе си, Девите никога не биха пропуснали да изкажат своите критики, които пък за щастие винаги са градивни и смислени.
В любовта жените Деви са решителни и смели. Те са откровени и очакват същото от своя партньор. Държат адски много на отношенията си с него и копнеят за връзка, в която отношенията са напълно равнопоставени, любовта се усеща и двамата човека се грижат еднакво много един за друг. Жената Дева е много страстна и има високи изисквания към връзката си.
В кариерата си, жените Деви са изключително прецизни. Те имат много добра ориентация към детайлите и са изключително организирани. Обичат всичко около тях да е перфектно подредено и това ги прави прекрасен избор за офис-асистенти и мениджъри.
Когато стане въпрос за здраве, жените Деви анализират всичко до най-малкия детайл и обръщат внимание и на най-миниатюрния проблем.
Александра БОЖИДАРОВАЖената в женската си енергия: Сама печели пари или разчита на мъжа до себе си?Все по-разпространеното знание за женската енергия и нейните дарове – способност да получаваш, спосо…Aug 10 2018vsyakajena.com

Коментари

 • 2
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
loading...