Дневен хороскоп за 9 октомври 2018 година: Печалба за Везните, Скорпионите рискуват в работата

0
233

ОВЕН
Бизнесмените може да бъдат привлечени от делово партньорство, което обаче ще ви донесе загуби или ще ги въвлече в заплетени ситуации. Много време и сили ще ви трябват, за да се измъкнете от това положение. По-практичното ви отношение към парите ще ви помогне да избегнете много неприятности. В отношенията с любимия човек ще се наложи да отстъпите от някои свои принципи, което няма да ви хареса.

ТЕЛЕЦ
Днес по силите ви ще са и най-сложните задачи. Ако възникнат трудности може да разчитате на помощта на близък човек. Не изпускайте този благоприятен период за работа, творчество или контакти с най-близките ви хора. Не давайте неизпълними обещания и не нарушавайте договорените партньорства, защото ще загубите не само пари, но и доверието на другите. Не се доверявайте на непознати и бъдете по-тактични в отношенията си.Обичате представител на зодия Близнаци? Обезателно трябва да знаете тези 12 жестоки истиниBъпpeĸи чe ca тpyдни зa oбичaнe, тe ca xyбaви xopa. Близнaцитe ĸpият в ceбe cи двe paзлични личнocти…Oct 7 2018vsyakajena.com

БЛИЗНАЦИ
Твърде е възможно днес да се появят пречки от всякакъв характер в работата ви, които да нарушат финансовото ви състояние. Финансовата ситуация е толкова объркана, че ще се наложи да се консултирате с човек, който е наясно с тези въпроси. Във взаимоотношенията ви с родителите и децата всичко ще се развива трудно. Пазете се от претоварване, за да не си докарате здравословни проблеми.

РАК
Очаквайте парични постъпления, които ще ви помогнат да се справите с проблемите, възникнали в последно време. Предстоят ви много изменения в личния живот. Той ще се подреди дори по-добре отколкото сте се надявали. Ако сте планирали пътешествие или преместване не се отказвайте от своите планове. Работата по нов високотехнологичен проект ще ви помогне да се издигнете в професинално отношение и ще ви донесе достатъчно доходи.

ЛЪВ
Днес сте много капризни и раздразнителни. Бъдете внимателни в думите и действията си. Можете да привлечете хора, които в бъдеще ще ви вкарат в някоя авантюра. Любовният роман, който грижливо криете и от най-близките си приятели, скоро ще стане достояние на всички около вас. Не нарушавайте постигнатите договорености, за да не придобиете репутация на човек, с когото не си струва да си имат работа другите.

ДЕВА
Не тръгвайте на пътешествие, тъй като най-вероятно то ще се окаже неуспешно. Посветете деня на индивидуални занимания или домашни задължения. Ако ви притесняват трудности не се страхувайте да потърсите помощ от другите. Не манипулирайте близките си, за да не изпаднете в неприятна ситуация. Ако искате да започнете собствен бизнес по-добре се подгответе като се консултирате с хора, които отдавна се занимават с това. Избирайте надеждни партньори и бъдете винаги с няколко крачки напред.

ВЕЗНИ
Денят обещава добра печалба и сполучливи придобивки за дома и семейството. Възползвайте се от опита и знанията си, от дипломатичните си способности, за да се впишете успешно в новия колектив. Печалба от лотарията или успешно капиталовложение в бизнес проект ще стабилизират финансовото ви положение. Възползвайте се от шанса да подобрите отношенията си с родителите или роднините си.

СКОРПИОН
Изпълнени сте с енергия и с ентусиазъм ще се включите в нов проект или да приемете нови задължения. Добра печалба може да оправдае известен риск в работата. Успехът още известно време ще е на ваша страна и това ще повиши самочувствието ви. Настроени сте малко меланхолично, затова не оставайте дълго в усамотение, за да не изпаднете в депресия. Загадъчното ви изражение ще привлече интересен човек, с когото може да прекарате забавно.

СТРЕЛЕЦ
Разгледайте финансовото си положение без паника. Парите няма да се изсипят от небето, но ако се потрудите сериозно нещата могат да се подобрят значително. Спорове и неразбирателство с по-възрастен роднина ще нагнетят атмосферата у дома. Недалновидните му действия ще развалят настроението ви за цял ден. Късно вечерта ви очаква сериозно запознанство, което ще промени напълно личния ви живот.

КОЗИРОГ
Ревността е лош съветник за семейните отношения. Това само ще предизвика безкрайни спорове и напрежение между вас. Постарайте се това да остане между вас, а не да стане известно на всички роднини и най-вече на децата. Прибързаността и разсеяността ще доведат до грешни решения и финансови загуби. Домашни проблеми ще ви отнемат много нерви и сили. Успех ви очаква в любовта и творческите занимания, развлечения, нови запознанства. Повярвайте в себе си и ще постигнете много.

ВОДОЛЕЙ
Вашата неувереност и разсеяност ще доведат до неуспех в работата ви особено през първата половина от деня. По-късно през деня нещата ще се нормализират и вие ще може да потърсите нови делови партньори, които ще ви помогнат да напреднете в професионално отношение. Кратките пътувания и някои развлечения ще ви помогнат да възстановите душевното си равновесие. Срещи с приятели ще ви зарадват вечерта.Всеки подхожда към противоположния пол по различен начин: Ето как флиртува всяка зодияНякои хора умеят да флиртуват с лекота, докато за други това се оказва доста трудно. Някои хора лесн…Oct 4 2018vsyakajena.com

РИБИ
Търсенето на нова работа ще се увенчае с успех. Това или намирането на сериозен покровител ще заздрави материалното ви положение. Ако мислите обаче, че сте разрешили всичките си проблеми дълбоко грешите. Съдбата има свои планове, които не може да промените. Опитайте се временно да замразите плановете си и да погледнете на обстоятелствата от нов ъгъл. Денят е подходящ за любов, творчество и общуване с децата. Пътешествията ще ви доставят удоволствие и незабравими спомени.
Източник astrovega.org